Чета теми в раздел ЛЮБОВ, където срещам изказвания, според които за женският пол едно от нещата, които трябва да има мъжа до нея е портмоне, пълно с пари. Честно казано колкото и проклети да са момичетата в тези времена (не всички) наистина ли за една жена портмонето оказва влияние при избора на мъж до нея?

Аз, като представител от мъжкия пол, смятам, че е изключително унизително за една жена да гледа в джоба на един мъж. Никога, до сега, не съм слагал парите на даден човек като един от най-важните фактори. Това е нещо, което не ми влияе или по-скоро ми влияе, но в обратния смисъл - искам скромен човек - може да няма никакви пари, но стига да ми е приятно с него, това изобщо не ме касае.

Много искам да чуя вашето мнение по въпроса, особено това на момичетата и жените тук. И моля - бъдете искрени.

Само да спомена, че доста често се случва хубавите момичета да попадат на момчета, които са много арогантни и които много ги нараняват и се възползват от тях. Така е и с добрите момчета, които все още се намират - винаги случват на някоя кифла - надута и надменна жена, която търси изгодата в това момче, без да се замисли за любовта и чувствата му. Не е ли странно как се случва винаги така, че добрите момчета и момичета вместо да изпитат съвместна любов те все попадат на хора, които не заслужават да бъдат обичани?

Станаха 2 въпросите, които задавам, но втория исках да го задам, просто защото в момента ситуацията е подобна и за мен. Благодаря на тези, които се включат с мнение по въпроса тук.