.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Какво? Наистина ли е тооолкова срещано при двойки в тийнейджърска възраст? Моето момче след по-малко от две седмици става на 19, как ще му позволя да ми купи телефон?! Или дори да ми плати сметката, както бях чела тук веднъж.
    За жалост е така, често срещано е. И по тъпо е че момчетата на тази възраст рядко си изкарват парите сами. Аз дори и сега, когато живея с приятеля ми, който работи и не взима от родителите си, рядко му позволявам да ме глези прекалено, защото не си падам. Плащаме заедно
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

anonymous708973
    Guest
    За такива неща, разбира се, ама аз ти говоря точно за горните изцепки. Примерно, да го врънкам (или пък той по собствена инициатива) да ми подари телефон за рождения ден. Веднагически му го връщам просто.
    Или да ми плаща сметката в дискотеката навсякъде - както беше при една приятелка. Той е доста по-голям от нея (с 9 години) и като ходиха на дискотека, тя пие примерно за 20 кинта и той й ги покрива. Не е правилно според мен.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Разбира се, че не е правилно. Това за някой момичета е неписан закон, също като момчето да ти даде път за да минеш преди него. Лошо е, че това го правят цял живот ...
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Мусаката е възможно най-лесното ядене. И без да съм виртуоз в кухнята мога да я приготвя.
    Тва го приемам като покана.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си