Да, тъпо е да правя тази тема, ноо откачам и няма да се оправя, докато всичко не се изясни.

Така.. с приятеля ми сме заедно от година и няколко месеца. Още в началото той ми обясни, че иска нещата да са сериозни и е готов да бъде с мен повече от две, три, пет години. В началото не го приех насериозно, но и до ден днешен е така и вече му вярвам за това. Колкото и да сме се карали винаги сме се сдобрявали. Аз много го обичам и знам, че и той ме обича. Доказвал ми го е по начини, по които не всички момичета имат късмета да им го докажат. Сега проблемът: Ходил е при някаква близка позната да му гледа на кафе. Много била познавала, всички казвали така и много познати хора ходили при нея. Тя му казала, че сега има една, която обича, тоест мен. Но му казала, че скоро/в интервал от след една седмица до 3 месеца/ ще срещне някакво момиче. Щели да се влюбят от пръв поглед. Щял да продължи занапред с нея, щели да бъдат много щастливи и с нея щяло да му е най - добре..... Откакто ми разказа всичко това, просто съм като хипнотизирана. Говорихме за това. Той каза, че не иска това да става, а и знам, че държи на мен, но той го каза пределно ясно: ако стане той не може да направи нищо, все пак никой не избира в кого да се влюби.. Не се притеснявам напразно. Освен, че всички, които ходили при нея били доволни, тя също познала на приятеля ми моята зодия, казала му коя зодия ще е момичето и също така, че е имал посредници, които му казвали къде ходя/което е вярно/. Казала му и че имало някакво момиче, за което мислил, но той каза, че няма на представа за какво момиче е говорила.

Адски много се притеснявам. Не мога да се държа с него по нормален начин, постоянно ми е кофти, не знам вече какво да правя.. Приемам всякакви мнение, освен ония злобарските, които можете да си спестите. Аз не вярвам много в това, защото колкото повече вярва човек, толкова по възможно е да стане, но така като гледам не е изключено да стане..
И благодаря на всички изчели темата.