- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ от по-опитни
Здравейте,
на 16 съм, а приятелката ми е на 19. Другата седмица си идва и каза, че иска да правим секс. Въпреки, че ще ми е за първи път това не ме притеснява. Притесняваме следното: доло в областта на гениталите съм много космясъл. Преди време реших да се обрасна доло (грешка, която няма да повторя никога повече), но после една седмица беше много неприятно. Ако може по-големите от мен да споделят как се оправят с този проблем: кремове ли използвате, на козметик ли ходите, нещо друго ли правите ... ?
да но после като порастват не ти ли е гадно на кожата ? особено като се таркат в боксерките ти ?
Ползвай депилатоар-доста добре работа върши.
Докато набождат ме сърби (затова и ползвам памучни боксерки, тея от изкуствена материя ме побъркват), но това е максимум за ден. Следващите няколко се чувствам перфектно.![]()
Кола маската боли доста повече, иначе е по-трайно решение на проблема (поне седмица-две си айляк). Ако можеш да издържиш...
Аз се бръсна и ми няма нищо никога. Не ме е сърбяло и ми са странни тези, които ги сърби. Дори ме сърби повече, когато не ги бръсна, ама ме мързи често.
Не просто си купи машинка за постригване с батерии. Ще забравиш и за бръснена и за самобръсначка и за фризьор.Първоначално написано от roninko
И не забравяй да я почистваш хубаво преди да си бръснеш лицето. Една такава машинка постригва лицето и ефекта е като след бръснене на втория ден. Няма дразнене няма възпаление няма кремове. Много добре се справя, пък и лека брада е секси
Препоръчвам ти бръснене на ташаци да става с 1-ви номер приставка, а не директно с метала.
Всичко друго минаваш с метала. Аз лично се нося с гола глава в момента и ми е перфектно. И сам можеш да се пострижеш идеално стига да има кой да те обере хубаво по врата.
Това женското за кремове и глупости и коли маски въобще не го слушай какво ти говори. Побъркало се е.![]()
+1Първоначално написано от kartacha
хЪх...
Абе момчета спрете да се бръснете и скубете като някои пу... Едно късо постригване е достатъчно, а и много по-достойно.
Винаги съм се дразнил на мъж тип мъжка пу... как си е дал гъза да му го оскубат (а и кой знае какво още)
Мислете за себе си като за хищник. Никой хищник не дава на ГЪЗелката да го проскубе преди да я хване![]()
Някой прекаляа с изветрялата домашарка май.. Кой нормален ша си сложи кола на топките?Първоначално написано от miminko
Temet Nosce
벨야카
Има медицинска козметика, която се използва след бръснене или епилация, при чувствителна кожа. Да не става реклама, ако те интересува, ЛС
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Не се бръсни на контра, ами по растежа на косъма.. Да знам, че не става гладко, обаче така кожата не се обрива.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Брасни го 2 пъти в седмицата и както каза не на контра! От Години съм така. Яка работа е![]()
Луд да съм няма смея с кола ... бръсна си ги и това е сърбешеме първите няколко пъти но бях на 14![]()
Да и аз съм на мнение, че трябва да се бръсне човек, отколкото да рискува с кола, за мен това не си е работа! А относно тва, че те сърби отдолу, мисля че е напълно нормално, защото ти е било за първи път. То и при мен беше така първите пъти, като се бръснех отдолу, но след това кожата свиква и не ти прави впечатление!
не ги бръсни, знам какво ти е. аз преди малко се мъчих с кола маска и мн болеше макар че не ми е за 1ви път. а иди на кола маска при профисионалист и ще се опраиш![]()
Всеки сам си преценява. Вярно е че с кола маска боли много повече, но пък за сметка на това забравяш за косми поне 1-2 седмици. Ако толкова те е страх от болката ползвай някакъв депилаторен крем. Аз съм ползвала 1-2 пъти и установих, че дали ще е с крем или ще се бръсна - ефекта е един и същ, затова предпочитам колата. Но при момчетата е малко по-различно - малко са тези, които се решават на колата![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Много ниска подстрижка с машинка - с бръсненето и депилатоарите просто не се получи - тръгват да растат под кожата при мен, забират и става някакъв ужас, много по-зле отколкото да има малко косми. Иначе топките си ги хващам с бръсначката и няма проблеми, но отгоре просто не става при мен
Ибаси! Тази кола маска ще ми изкъмне мъдята бе! Не, не, не!
А предпочитам сам да си измъкна мъдята и да ги изям, отколкото да ползвам депилатоар. ВОНИ УЖАСНО! И "ароматизираните" и те мЕришат на леш!
Хъх, вярно е, миришат на умрели катерици. На моя пише "с аромат на мед и не-знам-си-какво-си", пак е същата работа.
Моят се бръсне. Струва ми се много зловещо да искам от него да ходи на кола маска, въпреки че аз го правя. Никога не ми е бодял, дори да не се е бръснал от 2 дни.