.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

www.aukro.bg

Здравейте дами...
    Преди малко влязох в този сайт и се загледах за някои неща!
    Искам да питам, някоя пазарувала ли е оттам и доволна ли е? Как се плаща и поръчва?Също така продуктите използвани ли са преди продажбата им!?
    Благодаря предварително! (:

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...

Re: www.aukro.bg

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Здравейте дами...
    Преди малко влязох в този сайт и се загледах за някои неща!
    Искам да питам, някоя пазарувала ли е оттам и доволна ли е? Как се плаща и поръчва?Също така продуктите използвани ли са преди продажбата им!?
    Благодаря предварително! (:
    Не съм пазарувала от там .. предпочитам от и-бей. Стоките, които се продават в аукро са същите като в и-бей .. дори повечете продавачи нямат нещата, а ги поръчват от и-бей. аз лично съм сравнявала стоки от и-бей и аукро, и в аукро естествено са много по-скъпи.

За поръчка предполагам, че трябва поне да се регистрираш .. Плащането може да е с наложен платеж ( и обикновенно е така). Доставката е или с Български пощи или с куриер (6-7-8лв.)

За това дали продуктите са ползвани или не трябва да питаш продавача .. има използвани стоки, има и нови ..

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Здравей!
    Аз постоянно си поръчвам от там
    Плащането става , когато кориера дойде до вас .. бе с наложителен платеж
    Не са използвани , всъщост има и раздел втора употреба , там са ползваните.
    Аз досега съм си поръчвала ... анцунг и обувки на Адидас , пристигат ми за 2 ,3 дена с етикети , обувките в кутия с етикет.Всичко е било ОК при мен досега

Град
    Света На Мечтите
    Защото си харесах едни сенки за очи, ама тия са мн напористи бе

Град
    Ямбол ;}
    Мен от и-бей ме е страх да поръчвам , знам че там картата се регистрира еди къде си , но все пак Иначе и аз съм си харесала доста неща от там

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    Мен от и-бей ме е страх да поръчвам , знам че там картата се регистрира еди къде си , но все пак Иначе и аз съм си харесала доста неща от там
    имай на предвид, че ибей не е някаква аматьорска работа, там няма измама, има си защита на клиента и т.н., притесненията ти нямат основание

Град
    Света На Мечтите
    Нз....
    Иначе твърдо съм решила да си взема това: http://aukro.bg/show_item.php?item=1397546323&msg=%D0%A2%D0%BE%D0% B7%D0%B8+%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B3+%D0%B5+%D1%83%D1 %81%D0%BF%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%BE+%D0%B4%D0%BE%D0% B1%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD+%D0%BA%D1%8A%D0%BC+%D1% 81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA%D0%B0+%D0%B7%D0%B 0+%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%B5%D0%BD %D0%B8%D0%B5.|
    (съжалявам за дългия линк ;хх)

Та вие какво смятате, струва ли си и малко да ми обясните как да поръчам и как да си платя и взмеа доставката, ако може! Мерси на отговорилите (:

Аз си взех такава палитра със четки на мак излезна ми 82лв с доставката.Всичко беше 6 . Платих като си видях какво съм получила. много съм доволна от палитрата и от четките. Ти обаче се разрови защото я има доста по евтина. Знам тук отстара Загора я продава едно момиче за 28 или 30 лв беше. Мисля че я имаше и за по-малко.

Град
    Ямбол ;}
    Нз....
    Иначе твърдо съм решила да си взема това: http://aukro.bg/show_item.php?item=1397546323&msg=%D0%A2%D0%BE%D0% B7%D0%B8+%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B3+%D0%B5+%D1%83%D1 %81%D0%BF%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%BE+%D0%B4%D0%BE%D0% B1%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD+%D0%BA%D1%8A%D0%BC+%D1% 81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA%D0%B0+%D0%B7%D0%B 0+%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%B5%D0%BD %D0%B8%D0%B5.|
    (съжалявам за дългия линк ;хх)

Та вие какво смятате, струва ли си и малко да ми обясните как да поръчам и как да си платя и взмеа доставката, ако може! Мерси на отговорилите (:
    1.Регистрирваш се
    2.Избираш продукт
    3.Натискаш "Купи сега"
    После тти звънят на дадения номер , потвърждаваш поръчката
    След 2-3 дни ни звънят на вратата , плащаш и готово

Град
    Света На Мечтите
    ^Мерси за отговора....
    Видях същата палитра за 30 лв., но пишеше че има повреденигримове, а не ми се иска да рискувам! (: ЗА това писах на търговеца и да питам той ще ми отговори на лично съобщение в самия сайт или в пощата ми?

Град
    Ямбол ;}
    Едно от двете

http://aukro.bg/item1406167997.html

ето тази не е повредена

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Плащането става , когато кориера дойде до вас .. бе с наложителен платеж
    уфф че си злеее .. "наложителен платеж " е те такова животно няма ;Д
    Опцията да платиш на куриера e "наложен платеж" или да го кажем като за теб - да платиш при доставката.

а и още нещо - пише се кУриер .. не кОриер

Град
    Ямбол ;}
    http://aukro.bg/item1401929874-profe...ata-var-2.html Ето ти още една която ми хареса

Град
    Ямбол ;}
    Цитирай Първоначално написано от divacheee
    Плащането става , когато куриера дойде до вас .. бе с наложителен платеж
    уфф че си злеее .. "наложителен платеж " е те такова животно няма ;Д
    Опцията да платиш на куриера e "наложен платеж" или да го кажем като за теб - да платиш при доставката.

а и още нещо - пише се кУриер .. не кОриер
    Както и да е , за какво мислиш , че съм сложила тая емотиконка , защото немога да се изкажа като хоратаа : D

Град
    Света На Мечтите
    Я някой обаче да ем упъти как да си видя съобщенията в сайта! ;д

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    аз мисля да си поръчам това http://aukro.bg/item1403999909-palit...i-za-grim.html

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Град
    Света На Мечтите
    Благодаря ан всички писали в темата!
    Днес си ги купих и утре ще са доставени
    Ако имам време ще кача и снимка, а търговеца, от който я закупих беше много мил човек!

MegiBoOm ще споделиш ли дали всичко мина благополучно Понеже аз също съм си харесала една палитра и много искам да си я поръчам, но досега никога не съм пазарувала online и много се притеснявам Та, конкретно въпроса ми е за плащането. На място в Еконт Експрес ли се плаща?

ПП: И да попитам, ако спечеля търга как трябва да се свържа с продавача? Понеже не виждам телефон или e-mail.. Може би като запитване?

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    МegiBoOm Ооо аз бях пуснала тема за такива сенки ако си я видяла,и аз преди 2 дена си ги поръчах апсолютно същите от този сайт,найстина са много хубави..вчера ми дойдоха и вечерта се гримирах с тях..супер са!Само гладай да разпиташ повече отностно самите сенки защото има потребители който продават такива сенки със счупени цветове и като ти ги изпратят казват че когато са ги пратила са били здрави,и при доставката се е счупил някой цвят.Виж тоя коментар във профила на продавача за същите сенки от 120 цвята:

tdimit 11.01.2011 (вт)
    спечелих търг за палитра с гримове 120 цвята като два от цветовете бяха повредени при огледа на пратката, естествено не приех палитрата но пък олекнах с близо 4 лева за доставката в еконт

Иначе от самия сайт със си поръчвала много неща и съм нямала проблеми

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от Bunbl3be3
    MegiBoOm ще споделиш ли дали всичко мина благополучно Понеже аз също съм си харесала една палитра и много искам да си я поръчам, но досега никога не съм пазарувала online и много се притеснявам Та, конкретно въпроса ми е за плащането. На място в Еконт Експрес ли се плаща?

ПП: И да попитам, ако спечеля търга как трябва да се свържа с продавача? Понеже не виждам телефон или e-mail.. Може би като запитване?
    За доставката със наложен платеж е..т.е като ти ги донесат ги плащаш на куриера.Иначе може да искаш да ти ги оставят в самия офис във твоя град,или направо да дойде куриер до у вас.Аз мойте ги исках до офиса защото доставката излиза по ефтино и другото което е ако примерно ме няма във вкъщи не мога да си ги зема.А отностно свързването със продавача му пишеш имейл и той ти отг на твоя имейл,и се разбирате за покупката

Град
    Света На Мечтите
    Здравейте на всички!
    Днес я доставиха във фризьорският салон на майка ми, като плащането е станало след преглеждане на палитрата (:

Имам много хубави и наситени цветове и е изключително компактна:

http://prikachi.com/images/102/2853102b.jpg

И ан мен това ми беше първата покупка он-лайн, а продавачката, от която я купих беше изключително мила жена! :P

Град
    Ловеч/В.Търново
    Здравейте на всички!
    Днес я доставиха във фризьорският салон на майка ми, като плащането е станало след преглеждане на палитрата (:

Имам много хубави и наситени цветове и е изключително компактна:

http://prikachi.com/images/102/2853102b.jpg

И ан мен това ми беше първата покупка он-лайн, а продавачката, от която я купих беше изключително мила жена! :P
    гримира ли се вечеаз още снощи..цветовете са мн хубави,особенно тея който блещукат))

аа и да те питам на твоята палитра пише ли марка или срок на годност,защото на моята нищо няма?Все пак е хубаво да знаем до кога е годна

anonymous708973
    Guest
    Има ли твърда цена на доставката? От града ли зависи?
    До Пловдив колко ще излезе, ако е до офиса на Еконт (който идея си нямам къде е :Д) ?

Град
    Света На Мечтите
    Ами като погледнах, всъщност моята е черна кутия ( в която са гримовете) и няма абсолютно нищо написано по нея!
    Иначе продавачката ми обясни, че била на неква фирма BH cosmetics

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си