.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

познавате ли наркомани?

Познавате ли наркомани и какво е вашето мнение за тях (дори и да нямате)?
    I'm the author of my life ...

Супер фен Аватара на radeberger
    Пушачите на трева броят ли се? Ако се броят, значи да.

Град
    NяkuDЭэЭ
    Много ясно. Има една от нашия клас,която прави секс,пуши се и се дрогира...да не се говори,че е 5 клас
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от GirlYyYXD
    Много ясно. Има една от нашия клас,която прави секс,пуши се и се дрогира...да не се говори,че е 5 клас
    Хех,приятел,мисля,че преувеличаваш.В 5ти клас да прави всичко,което си изброил..?Най-първото,което ми дойде на ума (освен че това сигурно е шега) беше,че ако това по случайност е истина,родителите трябва наистина да са зле...
    Относно въпроса-познавам алкохолик,но не и наркомани,въпреки че пристрастеността им доста си прилича.Много е трудно да се откажеш от такъв тип пристрастеност,само воля не върши работа.

Голям фен Аватара на CR0W
    Мммм значи си в хубаво училище с добро обкражение.Аз лично не познавам и нямам никакво желание...

novasum
    nirvana13

Привиждат ми се двойни теми!

Ъ, вече май има такава.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от CR0W
    Мммм значи си в хубаво училище с добро обкражение.Аз лично не познавам и нямам никакво желание...
    Хм,ама то невинаги зависи дали го желаеш,или не.

За съжаление познавам .. Хероинови - малко, единия ми беше приятел, но не завърши добре .. Както и да е. Иначе колкото и да не говори добре за мене почти не познавам хора които да не пушат трева и да не шмъркат от многото ми познати.

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    Даа и то големи. смятам да го постегна

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Наркоман не, но алкохолик - да. Баща ми, за съжаление това го довърши и миналия месец почина
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Наркоман не, но алкохолик - да. Баща ми, за съжаление това го довърши и миналия месец почина
    Съжалявам за баща ти, но е малко "бруталничко " да разказваш за това вече в няколко теми. Нищо лично !

По темата : Ами почти всички мои познати пушат трева, но това не ги прави наркомани От тревата не се пристрастяваш и само затъпяваш ..
    airplanes..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Познавам,да! ... Ами к'во да ми е мнението за тях?!Жал ми е,защото навремето съм се събирала с тия хора,тогава някои от тях дори цигари не пушеха,а след това за за няколко месеца минаха от амфети на помпи
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Познавам и не искам да прозвучи детинско, но наистина са приятни хора. Не говоря само за тези, които пушат трева, ами и за кокаин. Това е просто зависимост, те не са опасни и няма да ви направят нищо. Ако познавате някой и не сте мъртви няма да ми утрепат.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    СофияЯ
    Цитирай Първоначално написано от twilightHeart
    По темата : Ами почти всички мои познати пушат трева, но това не ги прави наркомани От тревата не се пристрастяваш и само затъпяваш .. [/i]

Има психологическо пристрастяване.. : )) Зависи по колко пъти НА ДЕН пушиш.. и от колко време.. зависи и от психиката на човека.. : ))

А колкото до въпроса - да, познавам.. много.. но не се влиая от тях : ))
    I feel like a monster!
    I hate what i've become..
    the nightmare's just began!
    I must confess that i feel like a monster !! |music| |sun|

Какво можем да разбираме по понятието "наркомани" ? Надявам се не хероинови. Аз познавам хора,с който много време излизах и те често употребяваха наркотици от сорта на амфетамини,кокаин и най-различни малки цветни хапчета. Аз стоях малко настрана от тези неща и бях като аутсайдер за тях. Нямала съм никога лошо мнение за тях,просто ми е било кофти че са се зарибявали по това (не само по барове,а и в кафета,паркове и т.н.) Но се радвам,че голяма част от тях се промениха в това отношение,но въпреки това името на "наркоман" остава когато се споменат имената им.

Супер фен
    Град
    Germany

ПТ:Да,познавам (силно казано)

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Познавам

Мега фен Аватара на xoxi
    Познавам бивши наркомани, настоящи и такива, които се оформят като бъдещи.
    От бившите мога само да се възхищавам на волята, която имат, за да преодолеят зависимостта си.
    За настоящите, не мога да кажа нищо. Силно се надявам в най-скоро време и те да се усетят.
    А пък за бъдещите(може би) се надявам да не продължават по този път.

Мнението ми за тези опиати е отрицателно и не ми харесва това, че част от приятели ми употребяват тези неща и ги смятат за нещо хубаво.
    И спря да се върти за миг земята..

Единственото физическо пристрастяване от наркотик има само хероина. Всички други са психически зарибяващи. Заради това според мен `наркоман` може да се нарече само човек, който е на херца.

трева брои ли се ? ако се брои значи аз и още 4-5 човека от моя клас

...

Познавам, хора които се друсат амфета е боклук един съвет към всички "САМО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ВИКАМ ХОЛАНДЕЦАА !"

Само не знам,какво прави тая тема в раздела на Др.Тийн ? Ако питаш дали Др.Тийн познава наркомани,това е друг въпрос ама ...
    ~Tiesto. <3

Повече от фен Аватара на elenka3
    yes I meet more..

хихии..за пушенето на трева-мисля,че не е кой знае кво,но за бялото мисля,че е мноооого мноооого зле!

Град
    Варна
    Познавам и такива, които са завършили с фатален край от това. Ужасно е! И мнението ми е, че такива хора не трябва да се отхвърлят от обществото, а обратното-да се търси решението на проблема. Вярно е, че сами са се подлъгали, но смятам, че може да им се помогне и има изход!
    Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си