- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- познавате ли наркомани?
Познавате ли наркомани и какво е вашето мнение за тях (дори и да нямате)?
I'm the author of my life ...
Пушачите на трева броят ли се? Ако се броят, значи да.
Много ясно.Има една от нашия клас,която прави секс,пуши се и се дрогира...да не се говори,че е 5 клас
![]()
![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Хех,приятел,мисля,че преувеличаваш.В 5ти клас да прави всичко,което си изброил..?Най-първото,което ми дойде на ума (освен че това сигурно е шега) беше,че ако това по случайност е истина,родителите трябва наистина да са зле...Първоначално написано от GirlYyYXD
Относно въпроса-познавам алкохолик,но не и наркомани,въпреки че пристрастеността им доста си прилича.Много е трудно да се откажеш от такъв тип пристрастеност,само воля не върши работа.
Мммм значи си в хубаво училище с добро обкражение.Аз лично не познавам и нямам никакво желание...Първоначално написано от GirlYyYXD
novasum![]()
nirvana13![]()
Хм,ама то невинаги зависи дали го желаеш,или не.Първоначално написано от CR0W
За съжаление познавам .. Хероинови - малко, единия ми беше приятел, но не завърши добре .. Както и да е. Иначе колкото и да не говори добре за мене почти не познавам хора които да не пушат трева и да не шмъркат от многото ми познати.![]()
Наркоман не, но алкохолик - да. Баща ми, за съжаление това го довърши и миналия месец почина![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Съжалявам за баща ти, но е малко "бруталничко " да разказваш за това вече в няколко теми. Нищо лично !Първоначално написано от BlackEyedPeas
По темата : Ами почти всички мои познати пушат трева, но това не ги прави наркоманиОт тревата не се пристрастяваш и само затъпяваш ..
airplanes..
Познавам,да! ... Ами к'во да ми е мнението за тях?!Жал ми е,защото навремето съм се събирала с тия хора,тогава някои от тях дори цигари не пушеха,а след това за за няколко месеца минаха от амфети на помпи
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Познавам и не искам да прозвучи детинско, но наистина са приятни хора. Не говоря само за тези, които пушат трева, ами и за кокаин. Това е просто зависимост, те не са опасни и няма да ви направят нищо. Ако познавате някой и не сте мъртви няма да ми утрепат.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Първоначално написано от twilightHeart
Има психологическо пристрастяване.. : )) Зависи по колко пъти НА ДЕН пушиш.. и от колко време.. зависи и от психиката на човека.. : ))
А колкото до въпроса - да, познавам.. много.. но не се влиая от тях : ))
I feel like a monster!
I hate what i've become..
the nightmare's just began!
I must confess that i feel like a monster !! |music| |sun|
Какво можем да разбираме по понятието "наркомани" ? Надявам се не хероинови. Аз познавам хора,с който много време излизах и те често употребяваха наркотици от сорта на амфетамини,кокаин и най-различни малки цветни хапчета. Аз стоях малко настрана от тези неща и бях като аутсайдер за тях. Нямала съм никога лошо мнение за тях,просто ми е било кофти че са се зарибявали по това (не само по барове,а и в кафета,паркове и т.н.) Но се радвам,че голяма част от тях се промениха в това отношение,но въпреки това името на "наркоман" остава когато се споменат имената им.
Първоначално написано от GirlYyYXD
![]()
ПТ:Да,познавам (силно казано)
Познавам бивши наркомани, настоящи и такива, които се оформят като бъдещи.
От бившите мога само да се възхищавам на волята, която имат, за да преодолеят зависимостта си.
За настоящите, не мога да кажа нищо. Силно се надявам в най-скоро време и те да се усетят.
А пък за бъдещите(може би) се надявам да не продължават по този път.
Мнението ми за тези опиати е отрицателно и не ми харесва това, че част от приятели ми употребяват тези неща и ги смятат за нещо хубаво.
И спря да се върти за миг земята..
Единственото физическо пристрастяване от наркотик има само хероина. Всички други са психически зарибяващи. Заради това според мен `наркоман` може да се нарече само човек, който е на херца.
трева брои ли се ? ако се брои значи аз и още 4-5 човека от моя клас![]()
Познавам, хора които се друсат амфета е боклук един съвет към всички "САМО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ВИКАМ ХОЛАНДЕЦАА !"![]()
Само не знам,какво прави тая тема в раздела на Др.Тийн ? Ако питаш дали Др.Тийн познава наркомани,това е друг въпрос ама ...
~Tiesto. <3
хихии..за пушенето на трева-мисля,че не е кой знае кво,но за бялото мисля,че е мноооого мноооого зле!![]()
Познавам и такива, които са завършили с фатален край от това. Ужасно е! И мнението ми е, че такива хора не трябва да се отхвърлят от обществото, а обратното-да се търси решението на проблема. Вярно е, че сами са се подлъгали, но смятам, че може да им се помогне и има изход!
Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.