.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Гадже

Гадже

Здравейте Има едно момиче в класа ми и аз много е харесвам Искам да попитам как да подходя без да се правя на тешкар и такива подобни [-o< Тя стой точно на чина зад мен! Незнам какво....как да е заговоря Моля помогнете ми БЛАГОДАРЯ НА СИЧКИ И НА ЦЕЛИЯ ЕКИП НА САЙТА ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! СУПЕР СТЕ ДА ЗНАЕТЕ =D>

Не се прави на Пу*ка просто бъди нагъл и самоуверен и като сте насаме заговаряш я лафче мохабет като усетиш и взимаш телефона каниш я на среща и ако си заслужава я целуваш !

Аз препоръчвам да започнеш да говориш с нея често. Малко флирт, но и обикновени разговори - тя би искала да знае, че се интересуваш от нея самата, не от друго. След като се чувстваш сигурен, я покани да излезете.. неофициално, само на разходка. Важно е да сте сами, да се опознаете. Намерете общи интереси, разбери какво обича. След време ще бъдеше близки приятели и ще можеш да преминеш към действие. Избери подходящ момент и я целуни! Трябва да е романтично, нещо залези, бля, момичетата обичат такива неща. Преди това трябва да е разбрала, че я харесваш. Ако и тя се чувства по същия начин, ще продължи да излиза с теб. Всичко ще тръгне само, споко.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Говори с нея често. Бъди мил и не се прави на много печен. Първо двамата излизайте с приятели, за да се разчупи ледът. После, ако сте се сближили достатъчно, излезте някъде сами - на разходка. И нататък по-горе в коментарите пише.

prosto govori s neq kato q vidi6! tq su6o e 4ovek i nqma da te izqde taka 4e govorete

:дд кой клас си 5 ?? или 4 ?? Още не си се научил на важното правило: БЕЗ ГАДЖЕТА ОТ КЛАСЪТ МИ-ако питате защо: като скъсате ще ви е хипер неловко ии тъпо..
    Now that don't kill me, can only make me stronger . . !

Цитирай Първоначално написано от zlatnotopatee
    :дд кой клас си 5 ?? или 4 ?? Още не си се научил на важното правило: БЕЗ ГАДЖЕТА ОТ КЛАСЪТ МИ-ако питате защо: като скъсате ще ви е хипер неловко ии тъпо..
    Снеж, не си права .. ;ss Ами щом седи зад теб, си изпусни молива или химикала под нейния чин, и я помоли да ти го даде .. И не издавай че я харесваш, гледай да си уравновесен [в смисъл да не се изчервяваш и т.н.].
    Дишай докато говориш с нея. Айде дано стане нещо.
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Град
    София
    Като начало,заговори я.....После я покани на кафе,защото сигурно си 6-7кл.и предполагам не можеш да я заваедеш на ресторант и сам да платиш сметката...

Цитирай Първоначално написано от zlatnotopatee
    +1 напълно съм съгласна. Ако се приемете достатъчно на сериозно ще се развалите оставащите години заедно
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си