.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Много засрамена

Здравейте . Днеска докато бяхме голямо междучасие стана нещо наистина ужасно. Момчето , което харесвам мина по двора , а аз и моята приятелка бяхме на пейката и едно момче от моя клас ( приятел на момчето , което харесвам ) викна момчето ,което харесвам и аз подгоних момчето от моя клас уж да го бия ( колко да се направя на интересна ) и се подхлъзнах на леда . Имаше много хора и те почнаха да се смеят . На мен ми стана мн гадно , засрамих се и отдиох при приятелката си и там нещо се направих че съм си нацапала панталона . Тогава всички отидоха на някъде и аз се разплаках . Беше наистина много гадно . Въпроса ми беше дали ме е помислил за някаква смешничка или нещо такова ?
    ПС : Ако не ви се занимава с мен по - добре не пишете нищо , от колкото някакви глупости

Честно казано аз ако съм на негово място ще те определя че се правиш на много интересна и на център на внимание също и че си лигла и не бих се занимавал с теб такаче бъди по сериозна

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Ако си 5клас+ -сменяй подхода .Аз лично също не бих се заинтригувал от такъв тип поведение .

Аз немисля че те е помислил на смешница все пак на всеки може да се случи но наистина се дръж по зряло ако искаш да го фпечатлиш заштото никое момче няма да иска момиче което се даржи като дете.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Относно падането - На всеки може да му се случи,спокойно..Това,че някакви си индивиди ти се смели - не значи нищо..

Иначе наистина си промени държанието..Недей да се правиш на интересна,като гониш момчетата от твоя клас и тем подобни..Просто бъди сериозна и едновременно забавна с чувство за хумор..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Аз не бих те помислил за смешница. Иии да, зависи на каква възраст си.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Аз бях паднала така..
    еми почнах да се смея и аз..
    по-добре е отколкото да се засрамвам..
    за момчето: не се притеснявай. сигурна съм, че не те мисли за 'смешничка'(каквото и да е това).. на всеки се случва да падне на леда.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Guest
    случи ми се наскоро .. потънах от срам

Град
    Plovdiv майна
    Незнам но от думите ти ми се струва че си 4,5клас и спокойно даже не ти е обърнал внимание смени подхода това да гониш момчета много детско ми звучи оОо

Успех с момчето

Паднеш ли се смееш повече от останалите така няма да ти е толкова неловко щот ако се здухаш и отидеш да плачеш няма кой да те погледне ,един вид се затваряш сама във себеси

Голям фен Аватара на CR0W
    От какво се срамувате????Аз като се изръся на леда пръв се смея.Много ми е забавно...

novasum
    nirvana13

Град
    Blondeland
    Почти всеки се е изцепвал с подобен инцидент Хубаво ти го казаха - смей се и ти ..
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Повече от фен Аватара на elenka3
    грешен подход

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    трябваше и ти да се засмееш като си паднала, но минало-заминало. другите за постъпили грубо, но-бебета. не мисля че ще помнят много, сигурно колкото мозъците им

Guest
    Какваа е тая глупост дето всички пишат...да се смее след като е паднала
    На вас със сигурност няма да ви е смешно ако ви си случи и мнннн ясно че ще се разреве..
    мн сте зле

Guest
    Какваа е тая глупост дето всички пишат...да се смее след като е паднала
    На вас със сигурност няма да ви е смешно ако ви си случи и мнннн ясно че ще сее засрами и разреве..
    мн сте зле

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ^
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Русе
    Охх,xxKiFlAxx омръзна ми във всяка една тема да видя тъпите ти мнения..Пфф...И вместо да нападаш така,защо не прочете добре - повечето от потребителите писаха,че когато ТЕ са паднали,са се смяли..Така,че коментара ти стана безсмислен..

И при мен също е така..Няма от какво да се срамувам - при условие,че на всеки може да му се случи..И първа съм се засмяла..

Guest
    Слушай кво не си ми никва и НЕ ми казвай дали са ми смислени коментарите или не!!!
    Моите коментари са най смислени!

И Щом така мислиш пожелавам ти да паднеш И изложиш пред мннннн хора...да те видим ще се смееш ли тогава или не

Град
    Русе
    ^ Момиче,защо не четеш какво съм писала..
    Аз самата съм падала пред доста хора и първа съм се
    засмяла на себе си..
    - Да,личи си колко са ти смислени коментарите..

Супер фен
    xxKifLaxx,ПОРАСТНИ......

xDD Предполагам, че ще го преживееш.. Да не мислиш, че всичкеи ще помнят това вечно А и не е фатално .. Колко подобни ситуации съм ималааа ..
    Big or small, lies are lies !

Цитирай Първоначално написано от smash22
    Честно казано аз ако съм на негово място ще те определя че се правиш на много интересна и на център на внимание също и че си лигла и не бих се занимавал с теб такаче бъди по сериозна
    +1
    Now that don't kill me, can only make me stronger . . !

И какво. Както почти всички казаха "На всеки може да се случи" Определено момчето не се е впечатлило, но ще опитваш отново. Повярвай ми, вече на никой не му пука за падането ти и всички за го забравили
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Относно падането - На всеки може да му се случи,спокойно..Това,че някакви си индивиди ти се смели - не значи нищо..

Иначе наистина си промени държанието..Недей да се правиш на интересна,като гониш момчетата от твоя клас и тем подобни..Просто бъди сериозна и едновременно забавна с чувство за хумор..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си