.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: ужасно

ужасно

Направих за държанието някои работи, които трябва. как да постъпя? Има от класа ми хора, които ме тормозат. Това било, защотосъм се държала странно. Нищо не съм им направила. Държа си се както трябва. Как да постъпя.

Ем по добре покажи малко мъжественост че е нормално като си траеш да те бъзикат а като покажеш че си мъж няма да е така ще те имат за един от тях такаче не се страхувай не си женка нали ?

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от smash22
    Ем по добре покажи малко мъжественост че е нормално като си траеш да те бъзикат а като покажеш че си мъж няма да е така ще те имат за един от тях такаче не се страхувай не си женка нали ?

Пич,тя е момиче .
    Погледни на какво завършват думите й:"държалА","направилА" ..

ОПС сорка разсеян съм и не съм видял .

А по темата Според мен най-добре да не ти пука какво мислят другите за теб и как се държат с теб щом те са гадни с теб игнорирай ги и не им падай на нивото мисли така че си с няколко хода пред тях не се подценявай

Град
    NяkuDЭэЭ
    Не обръщате внимание на пола,ей! Ами...Не им обръщай внимание,или и ти почни да се бъзикаш и да ги дразниш.(И аз с моята бфф имах проблеми с една Мария и една Ева,но класната ни веднага разбра и ни оправи.) Вземи пример... :P
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    В какъв смисъл се държиш странно ?

Както и да е..Не им обръщай внимание..
    Няма смисъл да падаш на тяхното ниво..
    Като видят,че не ти пука - ще спрат..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми