- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правих секс с бившия ми..
Здравейте. Днес се видях с бившия ми..ходих в тях на гости,по принцип това става много рядко от както сме разделени 9-10 месеца се е случвало 2-3 пъти.И така отидох в тях говорихме си,ядохме и накрая легнахме.Аз с гръб към него без да го докосвам без нищо обаче той започна да ме гали и лека по лека се стигна до събличане и целувки..СЕКС..Казах си "ужас,какво правя" но продължих..докато правихме секс не изпитвах нищо..никакво удоволствие той посягаше да целува устните ми,но аз се отдръпвах,защото не ми беше много приятно и нямаше никакви чувства във всичко това.В момента имам приятел който наистина обичам сигурно ще си кажете как ще го обичам щом съм му изневерила..но наистина е така.Дори не знам защо го направих като се сремя всичко да е ок в отношенията ми с него,най-голямото ми желание е да се разбираме и да се обичаме.Чувстам се супер гадно дори може да се каже,че се мразя и не знам какво да правя за да забравя отвратителната ми постъпка..Не очаквам положителни коментари върху темата,но просто исках да си го кажа на някой и да усетя малко облекчение.
Е като си му легнала в леглото какво очакваш? Да ти чете приказки ли? Ако наистина не си го искала нямаше да го позволиш. Поне имай достойнството да признаеш на приятеля си за долната си постъпка. Момчето едва ли заслужава да му се подиграваш така.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ъ, да, явно не те е изнасилил, спала си с него по собствено желание. Мисля, че е честно да кажеш на приятеля си, който или ще те намрази и ще скъса с теб, или ще ти прости, ако те обича достатъчно. Но имай предвид, че мъжете трудно преживяваме такива неща. Мисля, че дори не е трябвало да се срещаш с бившия си! И, какво значи "легнахме"? Ти да не би да си ходила да спиш в тях? Всички знаем, че такива приятелски вечери често се оказват нещо повече..
Ах, ах..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Moето не е положителен коментар,но няма и да е крайно лош.Хубаво,станалото-станало.Няма да се повтаря,нали?То си зависи от теб.Ако не друго,след това си премислила и си решила с кого искаш да си,твоя приятел,а не сама или с бившия.Лошо ще стане само ако той разбере какво е станало,надявам се за твое добро да не стане това.
И наистина,недей да правиш това повече,ще нараниш и себе си,и друг човек.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Всеки прави грешки, човешко е. Най - шибаното обаче е че хем се чувстваш виновна хем не ти е било приятно. Просто си направила услуга на бившия си, който явно още има чувства към теб. Горе главата и гледай да не повтаряш стари грешки отново.![]()
Има за какво да се срамуваш,вината е изцяло твоя,легнала му на леглото....щом не изпитваш нищо към него,защо не го спря?!При положение,че си имаш и приятел,просто се надявай,да не разбере,иначе ще ти стане в ПЪТИ по гадно...
Първоначално написано от TheBeliever
Ама верно това жената е уникално същество. Легнала, ама с гръб
действай като мъж - направи се, че нищо не е станало и отмини
Мисля, че е честно да кажеш на приятеля си, който или ще те намрази и ще скъса с теб -
- ти побърка ли се?Трай си и спаси кожата. Все пак ако ти харесва приятеля ти рискуваш да го загубиш. Защо да рискуваш?
Мен лично би ми харесал следващият секс ако си ми гадже, защото ще си мисля, че спа с пълна мърла. Но аз съм извратен, така че мойто мнение не е теглило в случая.
В другото време щях да се правя на леко сърдит за да обера уникалните ласки на гузно момиче :P
Може би наистина съм знаела какво ще стане,но не направих така,че да не се случи..и все пак мисля да забравя за случилото се и да продължа напред с приятеля ми който многоооооооооо обичам..![]()
![]()
Ти нормална ли си така да се подиграеш с приятеля си... Да си продължала, щото го обичала.. Глупости! На тебе приятно ли ще ти е приятелят ти да е спал с бившата си и да се прави, че нищо не е станало и ти да разбереш от някъде другаде.. Той със сигурност ще разбере един ден.. Са ма си си виновна, че си го позволила.. ПОНЕСИ СИ ПОСЛЕДСТВИЯТА! Човек, когато обича истински, не изневерява!Първоначално написано от pa1n
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
,алко к*рвенски постъпка..за ква любов говориш към него щом изневеряваш ???кво ти липсва с него че ходиш при бившия???Първоначално написано от marin4itu
Абе крас(т)авице ти случайно питала ли си бившия си за мнение. Ако не си...ЕВАЛАТА!!! Трябва да кажеш на сегашния си приятел но първо искай обяснение от бившия. Аз все пак не смятам че си абсолютно виновна макар че ми изглеждаш малко...странна...
Друг път го обичаш.. Ако беше така даже няма да се занимаваш да ходиш у бившия ти, моля ти се... Не знам кво да кажа, на твое място щеше да ми е мноооооого гузно.
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Обичаш го,ама друг път !!
Как може да имаш уж силни чувства към сегашния си приятел,а да ходиш у бившия си и да правиш секс с него ? Ти сама си си виновна..
Най-добре е да кажеш на сегашния си приятел за случилото се - пък останалото си зависи от него - или ще те намрази и ще скъса с теб,или ще ти прости..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хаха много сте зле..не се правете на много чувствителни...Да много ми е гадно и гузно и все пак го обичам.Нито ме познавате нито можете да знаете дали го обичам или не.Даже ще ви кажа,че съм ВЛЮБЕНА В НЕГО.хаха запазете си тапите коментари за вас и за вашите грешки,няма нужда да сте толкова агресивно настроение към хора които не познавате..![]()
Така е....Вече се е случило и връщане назад няма...Първоначално написано от pa1n
Просто да си знаеш за напред.
Всичко който ти писаха са правили грешки и да не се правят на света вода ненапита...Първоначално написано от pa1n
Гледай напред и това е ...![]()
Да със сигурност са правили грешки...А на теб благодаря за това,че не ме упрекваш
![]()
![]()
Не мисля, че трябва да те опреквам...Първоначално написано от pa1n
И да те опреквам няма какво да се промени...Все пак си пуснала темата за да ти помогнеме, а не всеки да ругае...Но в този форум е така...
Ти пишеш тема, следващия те псува, третия псува втория, четвъртия псува тебе, петия псува третия и тебе и така....
BTW - На колко си... ???
Да става грозна гледка в този форум..На 18 а ти ?![]()
Разбра я че е от лесните и си пробваш късмета ли?Първоначално написано от juveteam
![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Хайде разкъсайте момичето. Стават грешки и нейната грешка не е, че е правила секс с бивш приятел. Аз виждам друга грешка. Ти отричаш това, че бившия още ти влияе и може да те има. Забрави и него и случката, ако наистина държиш на сегашната си връзка. Нищо не казвай и признавай, но си дай воля да скъсаш напълно с миналото.
Хахаха Лесна а? Ами ще те разочаровам,но не съм от лесните...И ако обичаш си запазвай грозните мнения за себе си!
Не съм съгласен. Именно защото твърди, че е влюбена в него и че го обича, трябва да му каже. Спала си с бившия зад гърба му и ще се правиш на невинна? Моля ти се...ако успееш да се отървеш от съвестта си, то чувствата ти към него не са истински. Съжалявам. НЕ, не те познавам, но всеки себеуважаващ се човек, който ИСТИНСКИ обича половинката си трябва да е наясно, че истината, особено за подобни неща, е от огромно значение за връзката. Ако споменатата връзка е сериозна, разбира се.
Ако му кажеш ще го боли, естествено е...ама представи си, ако научи от бившия ти?? Поне му дай свободата да премисли, да се успокои и да реши дали да ти прости..не бъди егоистка...Трябва да понесеш последствията от грешката си.. иначе.. накъде?
Както и да е, ако наистина си на 18 едва ли има нужда да пиша всичко това, но....като гледам какво си решила, мога само да съжалявам момчето, което явно си мисли, че го обичаш..
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."