- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правих секс с бившия ми..
Бързо медал за момичето, което по време на опасност от СЕКС се обръща с гръб(огъзва?) и чака търпеливо! Аплодисменти! Повече такива да ги има! Евала!Първоначално написано от pa1n
Моля ви успокойте се малко и благодаря за медала,трогната съм..![]()
Това не е "искрено и лично". Темата е за "Любов".
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Не питах я заради случката, а не че искам да я пробвам....Първоначално написано от niquetamere
Пак се повтарям:
Но в този форум е така...
Ти пишеш тема, следващия те псува, третия псува втория, четвъртия псува тебе, петия псува третия и тебе и така....
Глупаво. Много глупаво. Аз мисля, че не само не обичаш приятеля си, но може би имаш чувства към бившия.
От колко време сте заедно с приятеля ти? На колко сте? Той ревнив ли е? Знае ли, че поддържаш връзка с бившия си? Всички тези неща и други могат да ти подскажат как би реагирал, ако му кажеш. Да не му кажеш засега ти се струва идеалното решение. Но представи си между вас потръгне, всичко е ОК, а всъщност теб те гложди това, че си го лъгала и продължаваш да го лъжеш. Аз лично не бих могла да живея с такава вина.
Няма да те виня, никой не е безгрешен, но се съгласи с мен, че това е постъпка на едно лигаво дете и е смешно да се казва 'Много много обичам приятеля си, но спах с друг.' Мен би ме било срам да съчетавам двете твърдения, несъвместими са. Успех![]()
Иии , сега , голяма работа.
Но е по-добре да му кажеш или да се разделите.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ще си позволя един еретичен коментар. Съгласен съм с Кременчето за много от нещата, но ще напиша с кои разлики, за да не повтарям същото.
Възможно е да имаш чувства към сегашния си приятел - силна привързаност, да. Може да е толкова силна, че да мислиш, че е любов. Но не го уважаваш дотатъчно. Все още имаш чуваства към предишния. Това е едно странно състояние(по мое лично наблюдение), когато двама души, които са били заедно, много лесно преминават пак към интимен контакт, дори да няма вече тръпка.
По-добре НИКОГА не му казвай. Опитай се да забравиш за случилото се, за да не пречи съвестта ти да се отдадеш на връзката ви. Ако му кажеш, едва ли има бъдеще за вас. Може да ти прости, но ще изгубиш доверието и едва ли ще можеш да си го върнеш някога. Ти си решаваш.
Първоначално написано от marin4itu
Не въобще не ги слушай тези слушай мен
трябва да си пълен бунак за да ходиш и да си признаеш
щом гаджето ти не знае => нищо не е станало
Или ако искаш ги послушай. Но после ще пускаш теми как да го спечеля много го обичам и ще подсмърчаш. Наистина ли искаш това?
Същите тези "моралисти" ще пускат нахални коментари и ще ти казват - така е като изневеряваш си го заслужаваш
А не е ли така?Първоначално написано от mecho8888
Доколкото може да се разбере от една тема, момичето е умно и осъзнава грешката си. Следва да е съгласна с тия 'моралисти'.
Нахални коментари? Е*аси, тя му е изневерила, какво очакваш? Да я хвалим? Нека си понесе последствията, дано се научи.Първоначално написано от mecho8888
Момичето следва да постъпи както намери за добре. Затова ще се въздържа от съвет към нея.
Тия дето я съветват да не казва ги съжалявам... радвам се, че не съм на ваше място.
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Старта любов ръжда не хваща , тряя знайш !!
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Ах ох ех их ..... Жени![]()
и сега нека да ти кажа нещо .... Споко дишай няма да ти се карам и убиждам само едно нещо ще кажа ....
Прави се На Мъж и си трай щот мъжете са същите хойкат як ебат и си траят .... и им е през тва дали на нас ни е яко като разберем ....А пък ти тва си го сложи за обеца и глей да не я повтаряш таз грешка....
(Гадно е усещането да си използвана за сексуална играчка нали ?) А и едно нещо скъсаш ли с едно момче и се видите да знаеш,че той има за цел да те използва за удоволствие. А сега ти на този си му дала позволение от сорта,че когато се науми може да те има. Ти сама трябва да спираш тези Мъжки глупости . (Нищо личко към мъжете) Горе главата ..... и мисли преди да правиш глупости за който да съжеляваш. Защото ние тук няма да върнем времето назад .... и да искаме зарад наши грешки не можем ......
![]()
Здравейте на всички,нов съм в този форум. До сега само съм чел всякакви теми без да взимам отношение, но тази тема ми хвана окото най - вече с малоумните коментари на някой от вас и не ми издържаха нервите и реших да се регистрирам... Абе Вие дето казвате на момичето да не казва на гаджето си... Вие нормални ли сте бе????
Вие ако имате гаджета и то ходи и го прави с бившия си,но вие не знаете хубаво ли ще вие????
Ей богу най-накрая се намери ЧОВЕК в тая тема........Първоначално написано от DarkTemplar
Както съфорумничката по горе и аз се въздържам от коментар
само не ми стана ясно защо си ходила у тях и си легнала в леглото на бившия?твойто е станало "ела вълчо изяж ме"
love is gone!
Пфхахахахахаахахахахахаха ххаха
Знаеш ли кво, не му казвай... живей си с него и агонизирай, защото това заслужаваш![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Какво търсиш в дома на бившия си приятел?![]()
И то да беше поне някоя целувка,ама ти си стигнала до края.Как си могла!Изневерила си му по възможно най-долния начин.
Просто е необяснимо.
И в лъжа няма да можеш да живееш.
Признай му всичко!Най-малко това можеш да направиш!
Ами и аз да бях твоя приятел и да си мисля,че приятелката ми сладко си спинка в леглото или чете някой от смс-ите ми за лека нощ,а тя да се чука с бившия си в леглото му,просто живи нямаше да останат![]()
Толкова е подло...
Порадвай се на приятеля си още малко,защото все някога ще разбере истината и вероятно ще сложи край.Не си ли го разбрала ?
Истината винаги излиза на яве.Ако ти не му разкажеш,съдбата ще се погрижи да разбере от другаде.
Докато продължаваш да си мълчиш,продължаваш да го правиш на глупак и да го мамиш.Разбере ли от другаде за предателството ти,ще се разочарова още повече.
Еми съжалявам че ще ти го кажа,но ти си курва,господ да пази от такива момичета като теб ,курво смачкана.Защо спираш само с бившия си , преспи с половината град то гаджето ти няма да разбере лесно,налиУникални сте,"обичам го" обичаш го ама не го обичаш,явно си и келеш. Само наранявате хората,ако той разбере как ще се почувства ти тъпа ли си ква си бе ? легнала в леглото му , ама с гръб разбираш ли !
![]()
![]()
![]()
1-во защо изобщо си легнала,бе? 2-ро защо не си го спряла като е започнал да те целува...лелеееее....не ми се мисли ако аз ти бях гадже първо щяш да пребия бившия ти после на теб щяш да ти направя нещо МНОГО по лошо от физически тормоз ,радвай се че не си с мен!
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
за ебането ти нема лек. Затва им предложи тройка. Чиста раута.
Говори с него!
Трябва да го направиш ,колкото и да не ти се иска.
Поне ще ти олекне,въпреки че рискуваш да го загубиш и вероятно ще го загубиш,но истината винаги излиза на яве,тъй че е по-добре да го научи от теб.
За протокола - мъж съм.Първоначално написано от waterpolohero
![]()
Welcome to the Jungle...
И аз съм спала с бившия,когато съм сама,защото просто сексуалната тръпка с него е умопобъркваща и колкото и да отричам не мога да не кажа,че той може да ме влуди толкова много.
Конкретно по темата,ако не съжаляваш за постъпката си съвестта ти няма да се обади,ако съжаляваш ще си проличи.Внимавай какъв избор взимаш за напред.
Депресиращо си тъпа, авторке. Не си курва, ти си парцал. Отишла си у бившия, като приятели - ОК, ама продължението е потресаващо. Не си го била искала... Тогава защо го направи? Той изнасили ли те? Не, нали?
Натискай си парцалките и се прави, че нищо не е станоло, докато един ден не осъзнаеш, че не можеш да живееш повече с това чувство за вина. Тогава ще кажеш на гаджето ти, което ти "много обичаш" и той ще те зареже, ти ще се опиташ да си прережеш вените с лъжица и накрая ще се върнеш при бившия, който ще те чука, ти ще гледаш тъпо в тавана и ще се питаш: Защо замених "любовта си" за този кофти секс.
The End.