Цитирай Първоначално написано от pa1n
Здравейте. Днес се видях с бившия ми..ходих в тях на гости,по принцип това става много рядко от както сме разделени 9-10 месеца се е случвало 2-3 пъти.И така отидох в тях говорихме си,ядохме и накрая легнахме.Аз с гръб към него без да го докосвам без нищо обаче той започна да ме гали и лека по лека се стигна до събличане и целувки..СЕКС..Казах си "ужас,какво правя" но продължих..докато правихме секс не изпитвах нищо..никакво удоволствие той посягаше да целува устните ми,но аз се отдръпвах,защото не ми беше много приятно и нямаше никакви чувства във всичко това.В момента имам приятел който наистина обичам сигурно ще си кажете как ще го обичам щом съм му изневерила..но наистина е така.Дори не знам защо го направих като се сремя всичко да е ок в отношенията ми с него,най-голямото ми желание е да се разбираме и да се обичаме.Чувстам се супер гадно дори може да се каже,че се мразя и не знам какво да правя за да забравя отвратителната ми постъпка..Не очаквам положителни коментари върху темата,но просто исках да си го кажа на някой и да усетя малко облекчение.
Бързо медал за момичето, което по време на опасност от СЕКС се обръща с гръб(огъзва?) и чака търпеливо! Аплодисменти! Повече такива да ги има! Евала!