- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мария Илиева - I Like
Какво ще кажете за новата й песен?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PZqpaaF2-GM[/youtube]
Перфектно денс парче, дано стане известно.
Audio ergo sum
Тъпичка ми е.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Нищо грабващо. Твърде много ми блъска на Риана ...
Абе, гадна е![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Оффф непрекъснато ли трябва да ставнявате?!?!?!?!?!?!?! писва ми вече...аа тоя е като еди кой си, тая като еди коя си...БЛЯЯЯ спрете се!яка е песничката.
Харесва ми
Humans need fantasy to be human.
Не е лоша, а и леко ми прилича на Анджелина Джоли от филма Агент Салт![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Сякаш е изкопирала песента I like на Keri Hilson. Можеше да се казва и по друг начин... Иначе песента никак не ме грабва.
Мене пък много ме кефи тази песен ии се радвам, че най-накрая българските изпълнители започват да се доказват![]()
Много познати, малко приятели
За българско не е лошо.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално ми беше тъпа, след няколко слушания вече ми харесва![]()
Първоначално написано от tanch3t093
ахх да се изкажа и АЗ големия критик, тази песен много ми харесва, друго не мога да кажа
Бива.
добра е, а клипът е хубаво изпипан!
Някои от вас не мога да ги разбера...най - после българин ще направи хубава песен и ще ИМА найстина талант,а вие "копирала оня,приличала на тоя'' и тн....Първо не виждам абсолютно нищо с Риана. Къде го видяхте тва ?! Пък тва за заглавието...еми те много песни имат еднакви имена,аз лично знам поне още 4 песни с такова име,и това значи ли,че се копира ?!
Не знам...според мен песента е много добра,още като й чух рекламата по БТВ много ми хареса,а като си я изтеглих я слушах няколко дни под ред.Зарибяваща е :P
Не съм фен на този стил, но въпреки че песента е добре направена и "зарибяваща", ме дразни факта, че е прекалено "вдъхновена" от американското. Пее се на английски и клипа ми прилича на клип на някоя женица от MTV.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Предполагам,че е за предпочитане пред "фолк точилките"