.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Игра

Игра

Първо искам да се извиня на модератора, че пускам темата тук, но това е най-четен раздел. Моля да не триете темата, въпреки че съм в нарушение.

Става въпрос за една игричка, която отнема 25 минути за да я разбереш и 3 минути на ден. Та македонци и турци ни нападат. Ние сме силна държава, но всеки играч в момента ни е нужен. Най-верен съюзник е Гърция.

Македонските медии са изпаднали в медиен оргазъм, че македония завладява България. Сигурен съм, че няма да им оставим този кеф.

Съвет - регистрирайте само един или 2 акауна, защото ще ви изритат. Ако админ ви направи проблем за 2 акаунта му кажете НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ, че е на сестра ви другия и сте двама.

http://www.erepublik.com

Играта е много добра и зарибяваща като я разбереш. Препоръчвам регистрация през поща на gmail.com, защото абв-то прави проблеми.

Град
    Варна, моретоо :)
    Хахахахахаха.... Мечо, вземи създай армия против админския ключ
    хЪх...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А аз си мислех,че само в Кралства воюваме с турците
    Бих се регнала,но играта,която споменах ми е предостатъчна и няма да имам време да развивам още един герой някъде
    Между другото,ако случайно някой я играе (макар,че там играят предимно доста по-големи ) нека да драсне едно ЛС с име и град
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    ооо боже ..... Моля ви се някой да разкара тая тема от раздела
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

UP

айде бе макетата получиха вече оргазъм от удоволствие

включвайте се

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Най четеният раздел е да, но има и още нещо много важно, както за всеки друг раздел и в този правилата на форума важат с пълна сила!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си