.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен Аватара на JustForFun

Връзки с мъниста

Не знам дали уцелих мястото! Ако не е тук, преместете темата!
    От известно време се чудя за едно нещо. Видях в един магазин , че се продават връзки за обувки с мъниста по тях. Проблема беше, че мънистата не ми харесваха много много, пък и връзките струваха 7 лв. Въпросът ми е може ли и сама да си "аранжирам" така да се каже връзки с каквито си искам аз мъниста. И ако мога, кажете после как се вмъкват връзките в обувките (защото имам чувството , че мънистата пречат) Мерси предварително!

Град
    DoLna banq
    рaзбирaсе,че можеш и сaмa дa си ги нaпрaвиш aз лятото си правих и стaнaхa стрaхотнии

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Ако може да обясниш как, защото не ми е много ясно как след като съм наредила мънистата, и започвам да вкарвам връзките в обувката, ще минат през дупките?

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от JustForFun
    Ако може да обясниш как, защото не ми е много ясно как след като съм наредила мънистата, и започвам да вкарвам връзките в обувката, ще минат през дупките?
    Не съм виждала такива връзки, но ако мънистата са много големи и не могат да се вкарат в дупките на обувките пробвай да ги нанижеш докато нанизваш връзките. Ако изобщо ме разбра какво искам да ти кажа де Айде и успех с нанизването

Ако може покажи снимка

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от whitebunny
    Цитирай Първоначално написано от JustForFun
    Не съм виждала такива връзки, но ако мънистата са много големи и не могат да се вкарат в дупките на обувките пробвай да ги нанижеш докато нанизваш връзките. Ако изобщо ме разбра какво искам да ти кажа де Айде и успех с нанизването
    И аз си мисля, че така ще стане добре :P Просто като мушнеш връзката през дупката слагаш мъниста, колкото трябва, мушкаш през другата дупка и пак мъниста
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на Hilary_
    може може .. всичко може ..

въпросното вмъкване на мънистата го прави докато си промушваш връзките на обувката (бляя дано ме разбра ) ..

Ако са достатъчно големи дупките, че да минат мънистата, според мен ще убива...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си