- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Връзки с мъниста
Не знам дали уцелих мястото! Ако не е тук, преместете темата!
От известно време се чудя за едно нещо. Видях в един магазин , че се продават връзки за обувки с мъниста по тях. Проблема беше, че мънистата не ми харесваха много много, пък и връзките струваха 7 лв. Въпросът ми е може ли и сама да си "аранжирам" така да се каже връзки с каквито си искам аз мъниста. И ако мога, кажете после как се вмъкват връзките в обувките (защото имам чувството , че мънистата пречат) Мерси предварително!
рaзбирaсе,че можеш и сaмa дa си ги нaпрaвишaз лятото си правих и стaнaхa стрaхотнии
![]()
Ако може да обясниш как, защото не ми е много ясно как след като съм наредила мънистата, и започвам да вкарвам връзките в обувката, ще минат през дупките?
Не съм виждала такива връзки, но ако мънистата са много големи и не могат да се вкарат в дупките на обувките пробвай да ги нанижеш докато нанизваш връзките. Ако изобщо ме разбра какво искам да ти кажа деПървоначално написано от JustForFun
Айде и успех с нанизването
Ако може покажи снимка
Първоначално написано от whitebunny
И аз си мисля, че така ще стане добре :P Просто като мушнеш връзката през дупката слагаш мъниста, колкото трябва, мушкаш през другата дупка и пак мъниста
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
може може .. всичко може ..![]()
![]()
въпросното вмъкване на мънистата го прави докато си промушваш връзките на обувката (бляя дано ме разбра) ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако са достатъчно големи дупките, че да минат мънистата, според мен ще убива...