- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм...до уши
Ами супер, опитай се да я заговориш преди да си е намерила друг..
Пробвай да й задаваш въпроси на които да не се отговаря само с "да" или "не".Разбери какво харесва,научи малко за това и завържи разговор за него.Помогни й ако има нужда от нещо,разменете си телефон,скайп и я покани да излезете.Би трябвало да разбереш дали изпитва нещо към теб.
Успех.
novasum![]()
nirvana13![]()
извън темата,бруталните рисунки по ръцете има тоя! имам подобно лице (като на лявата му ръка,наше дясно) отстрани на ребратаПървоначално написано от CR0W
![]()
Can It All Be So Simple ?
Еми good luck dude oO Не знам к'во да ти кажа
Щом излезнещ с нея насаме ще разбереш !!!Първоначално написано от CR0W
Перни нещо малко преди да я заговориш, че да не се притесняваш.И успех с мацката!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от npace
И последно заговаряш я докато "идва при вашата компания" или си пишете.. Мисля, че ако просто и пишеш, и тя така дръпнато ти пише /според мен по-лесно е да се отпусне докато си пишете/ значи няма особено голям интерес.. ама знам лиУспех, иначе. Щом просто мисълта за нея те кара да се усмихваш цял ден, значи наистина би бил супер щастлив с нея. И все пак внимавай и не задълбочавай прекалено много чувствата, ако няма възможност нещата да станат по-сериозни, щото много ще те боли, когато се осъзнаеш.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Ми аднал съм я във фейсбука и си пишен (разбирайте аз и пиша) и аз си мисля че няма голям интерес, но пък като сме всички навън някак по-върви разговора.Първоначално написано от BrainDamage
Трябва да останете насаме покания на една разходка или я дръпни настрани от групичката !!Първоначално написано от npace
Ми мисля да я поканя на разходка, ама не ми е лесно нещо, поне ако откаже знам че на 100% няма чуства към мен...Първоначално написано от Infection
може да не е била в настроение или пък не иска да я занимаваш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ми ако е така ще каже имам работа, поне нещо такова, не знам.
а такаааааПървоначално написано от DaemonBoy
Алкохола не ми действа добре, пробвал съм, поне не за момичета де.Първоначално написано от xinfamous
брат.. под 'перни' , нямаме впредвид алкохол..![]()
Ако едно момиче проявява интерес към някой, то тя го показва по един или друг начин, трябва само да се научиш да "четеш" знаците.Но в твоя случай както го обясни имам чувството че въобще няма грам интерес към тебе, дори и като приятел.Дано да греша и все пак нищо не ти пречи да опиташ - дано преуспееш![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев