Здравейте! Ще ви помоля за съвет, не се надявам да ми кажете как да постъпя, а как вие бихте постъпили на мое място?! И така накратко:
Преди няколко дни се запознах с едно момче, наистина много си допадаме и като характери и всичко точно. Проблема идва от там, че аз незнам дали искам нова връзка, а той определено се натиска да ме взема ... От една страна от доста време съм сама и малко или много искам приятел, но от друга губя доста: излизания, с който ми се иска, кафета, купони, дискотечки, без да се съобразявам с някои друг освен със себе си! Свикнала съм да правя каквото ми дойде отвътре, а ако има някои до мен малко или много трябва да се съобразявам, а най - важното нещо за мен е свободата ми, мразя ревнивци, постоянно проверки, часове изкарани на телефона в празни приказки и т.н., просто искам купон да става :P. До тук добре, проблема е такъв, че наистина много си допадаме и ако стане нещо, да се разделим и т.н., което е 100% сигурно на нашите години, ще го загубя и като човек .. и като цяло ми е голяма каша главата, мармалад както се казва .. Тааа вие какво бихте направили