.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Прасци

Прасци

Здравейте,голям проблем са ми прасците,големички са може ли да ми кажете някакви упражнения за тяхното намаляване
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Колкото по-големи толкова по-добре Чувал съм, че прасеца е главно до ген колко е вярно и колко не не съм се интересувал
    Пък намаляване трудно ще стане ако е мускул

Супер фен
    Какво се разбира под големи? Може би обиколка над 40 см? Най-добре измери и дай инфо. Мускул трудно се намаля,но можеш да стопиш подкожните мазнини и така ще станат по-малки прасците. Трябват аеробни упражнения-леки кросове или повече вървене пеш,бягащи пътеки,фитнес за краката с лека тежест и много повторения.Съчетано с леко ограничаване на мазните храни и въглехидратите.

anonymous768631
    Guest
    Имам адски яки прасци! Не са големи. Даже са малки. 49, мисля. Ама са страшно силни.

Kaк разбра, че са силни ?

Прасците са ебаси яката част от тялото-закво са ти да ги смаляваш?Освен ако си момиче де,но може и да се направи в твоя полза
    Путките да мрът

Град
    София
    Ако си женско е грозно.Ако си мъжко не се притеснявай.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rhoads
    Прасците са ебаси яката част от тялото-закво са ти да ги смаляваш?Освен ако си момиче де,но може и да се направи в твоя полза
    Е ръцете са "по-яка" част от тялото

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    мускул се "топи" с глад, като казвам глад, не казвам диета ......
    но да не ти пука, мъж си трябва да си яко
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    TaM..
    Прасеца , както каза Христов си е до ген . Момчетата , които казват ,че голям прасец е хубаво явно не считат възможността да е яко омазнен и затова да е голям.
    Голямото не винаги значи красиво, иначе не смятам , че е възможно да отслабнеш само в прасеца , трябва отслабване на краката като цяло.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Това е мускула, който ако го нямаш генетично, доста трудно става По принцип при мн яко бягане се топи и % мускулна маса, но се съмнявам да имаш толкова воля за едни прасци, а може би пластичните хирурзи вече и това да правят.
    n00bs

Град
    TaM..
    Yakuza_ правят го хирурзите . Наскоро гледах едно предаване по Нат.Географик , "Табу" май се казваше и там един модел си наблъска силикон баш в прасеца.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Знам, че увеличават, но не знам дали намалят, все пак трябва да се реже, я мускул, я мазнини ... А не съм чувал да се реже мускул де -.-
    n00bs

Говоря за хубав мускулест прасец като топка седящ на костта.Това вече е красиво!
    Ще смалиш прасеца чрез тренировка на цялото тяло но без претоварване на самия прасец и хранейки се без прием на протеин.Тогава тялото ще разгражда мускулите за да взима необходимите аминокиселини,и т.к. няма да претоварваш прасеца а други мускули , то тялото тогава по - скоро би разградил него за аминокиселини...но е много отнносително.
    Общо взето най - добрия начин е с операция ;Д
    Путките да мрът

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си