- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правите ли секс без предпазни средства?
Вече ще знам ако правя секс с непознат да проверявам за татуировка "kartacha", и да съм спокойна![]()
кАртиш ли, кАртач, кАртиш ли, пичле...
~ Luv ya!
Аз лично правя секс без предпазни средства от 4-5 години. Моя мъж още от началото ми смяташе овулацията и всичко си беше наред, докато не започнах да я смятам аз. Една вечер след кръчма сме си легнали и сме се разгорещили и аз му викам "свършвай в мене, аз съм смятала - след два дни ще ми дойде". Познай - аз съм гледала предишния месец и се оказа че съм била в овулация. Това е единствения път в който съм пила някакви хапчета. Тъй че ако го правите по този начин - смятайте добре.![]()
Без презерватив обичам да го правя, но само и единствено, ако имам пълно доверие на момчето. Имало е и моменти, в които съм пила Ескапел с бившия ми, да. Относно венерически болести съм нямала за сега и се надявам и да нямам, защото знам с кой и какво правя. За сега всичко е перфектно (дано и да бъде)![]()
Подрепям на 100 % и ние сме така с моя,усеща се кога му идва и го вади,за 1 година никога сме нямали проблем..но трябва опит за да се научи един мъж да се контролира и усеща,не всички могат!!!Първоначално написано от juveteam
Първоначално написано от Exposed
от къде си ??ако не е тайна![]()
Рядко ми се случва да го правя без. Дори да имам много доверие на момчето обичам да ми е спокойно, че не е станала грешка.![]()
Само АЗ имам право да правя секс без предпазни мерки! Другите да се пазят.![]()
Попринци е хубаво да се ИЗСЛЕДВАТЕ
http://www.health.bg/10002/%D0%9A%D1...%BD%D0%BE.html
Мен не ме е страх толкова от забременяване, защото си имам доверие и внимавам. Но вече гадните болести са си друго нещо.
Първоначално написано от Exposed
Не нищо не знаеш. Каквото и да говориш на практика винаги правиш секс със случаен човек, който е хванат на улицата.
Преди винаги държах с презарватив, но със сегашния ми приятел винаги без. Той се усеща кога свършва и го вади. Пък и дори да се случи за забременея, това не е проблем и за двамата, говорили сме на тази тема.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Еми да, на практика е така. Но когато човека е сериозен аз изчаквам определено време, за да го опозная и ако преценя чак тогава. Не съм съжелявала заради действията си до сега.Първоначално написано от mecho8888
Не ползвам,имам сериозна връзка и съм обедена,че гаджето ми не крива от пътя,за да ми лепне нещо.Но първата година ползвах ме.
Не очаквай много от огъня, който всичко изгаря.
Не очаквай много от богатството, където всичко се изгубва.
Не очаквай много от деня, когато Слънцето залязва.
Не съжалявай за това, което помниш.
Бил съм поне десет пъти. Едно от училищата, в които учих през годините от първи до седми клас, беше през една улица от най-големият, може би и единствен дом за деца, в Хасково. Никак не ме затрогнаха малките циганчета... И не, шоколадът си е за мен!Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
КАртач, ако обичаш. Благодаря предварително.Първоначално написано от Extremescream
Цялостно си прав или права, по-скоро права. Дори си шокиращо права. Обаче забравяш, че има изключения... И аз съм едно от тях.
Хаха! Ето това е! С "А" си се пише. Евала, момиче, един да уцели правописа.Първоначално написано от TheAceOfLove
Ами, провери.Пардон, ще разбереш сама някога защо е била тази емотиконка.
Имам.Първоначално написано от juveteam
не ползвам презервативи,нито други предпазни средства .. моногамна съм,и аз и партньора ми сме напълно чисти (нямаме болести и си правим редовно тестове) той го вади точно преди да свърши и никога не сме имали проблемииначе веднъж съм пила ескапел,защото го накарах да свърши в мен
![]()
да
love is gone!
А, нямаш татуировка викаш. Нищо! За щастие нещо ми подсказва, че не съм твой тип и без товаПървоначално написано от kartacha
![]()
![]()
~ Luv ya!
По принцип винаги ползвам презерватив, но е имало редки случаи, когато не съм. Само с последния ми партньор имаше тъпи издънки от негова страна и се бях панирала по едно време. Първият тек го правихме без. А той искаше още и даже без да изчака да мине известно време едва ли не ме насили (силно казано), защото аз НЕ ИСКАХ да го правим без презерватив. Е, накрая протекох и ми стана мега тъпо, следователно му отказах свирка, а той се изнерви и ме блъсна в леглото.
После доста време го държах на сухо, защото нямах никакво желание за секс. Бяхме говорили да иска пари на баща си да си разделим половината и да си купим презервативи и когато го питах баща му кво му е казал, каза, че не искал да му даде, щото презервативите били глупости. След тва го питах как така баща му го учи ако направи гаф, да постъпи мъжки и да не бяга от отговорност. Той не иска да му даде 5 кинта за ПРЕЗЕРВАТИВИ, а бебе ще ми гледат... мега се изнервих и се нервя като се сетя....
Пак се отплеснах...теста ми за бременност беше негативен, а венерически болести не съм имала до сега. Няма и да имам защото мисля да се пазя и да не се водя повече по акъла на някъв ДРИСЪК...
Случва се и без,при по екстремни ситуаци,когато не ни се намира презервативно попринцип си караме със.Винаги си го вади навреме
и да чукам на дърво никви венерически истории е нямало :Д
ZaicheNaXeroin
да..до сега съм нямал проблем![]()
Не точно.Първоначално написано от TheAceOfLove
Абе, моми хубави, не разбрахте ли, че 'сите сте мой тип. Който подбира, мастурбира!
абе момче/момиче нещо май ти щрака главата ... как без предпазни средства пфф ... аз да не съм на години че да стаам баща .. ;дд пхах ;дд осъзнай сее !!!
Че ти не можеш ли да усетиш кога свършваш и да си го извадишПървоначално написано от playboychetoo
![]()
![]()
![]()
ZaicheNaXeroin
да бе тазз предрусалата ее права ... ех момченце закъсал си яя .. :х тегаво ;х научи се да чукаш как тряа - не се излагай !!! ;дд аналното си ее най хубаво... накарай яя ии свирки да ти прай ии след 10-15 мин си свършил вече !! :ддПървоначално написано от PredrusalotoZaiche
Само аз ли в тая тема правя секс винаги с презерватив?
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Взе ми думите от клавиатурата!Първоначално написано от DaemonBoy
Никога досега не съм си позволявала да го правя без предпазни средства. Както и никога не ми се е късал презерватив и не съм си блъскала главата "Ще ми дойде ли, бременна ли съм".
Можеш да си сигурен, че няма да хванеш венерическа болест само ако си видял резултатите от изследванията на постоянния си партньор. Всякакви други "познавам го, имам му доверие" и прочие са просто догатки. Човекът, с който сте може даже да не знае, че е заразен. Редица болести протичат без симптоми и въпреки това водят до сериозни последствия. Но явно тийнейджърите са прекалено "готини" за да се интересуват от тези неща.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote