.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

спешно!!!есее

здравейте на всички !! спешно ми трябва есе на тема '' какво заплашва савременния човек според разказа дамата с ренгеновите очи '' благодаря ви предварително трябва ми за утре спешно !!!

Да си писал когато е трябвало. За кога ще преписваш сега?

Супер фен Аватара на radeberger
    http://myschoolbel.info/Temi8_DamataS.html

Ако очакваш да седна да ти го напиша, има да си чакаш. Пък и в есето трябва да изразиш своето лично виждане.

спешно!!!есее

утре ще се извиня , но ако може за утре вечерта да е готово ;( моля ви се ...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ми щом ти е за вдругиден,седни си на гъза (с извинение) и го напиши.Мързелът ще ви убие.И не минавай с 'аз не мога да пиша такива работи'.Ми кофти.И аз бях зле по математика и си изкарвах 3ки и 4ки,ама си зная колко струвам.Крайно време ви е и на вас да го научите това.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

"Ако може до утре вечер да е готово"?! Ти какво мислиш, че тук сме отряд пишещи машини, които ще ви пишат съчиненията и есетата, защото не можете да мислите и ви мързи да си мръднете пръста? И поставяш срокове? Дълбоко се заблуждаваш, ако си мислиш, че някой ще ти направи домашното. Хората тук си имат И собствен живот и задължения, едва ли някой би си губил времето. После защо децата били необразовани.. Бихме могли да ти дадем ПОМОЩ в писането, в смисъл на напътствия, но наготово - не е редно. Или поне от моята гледна точка.

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от Tihon4o
    "Ако може до утре вечер да е готово"?! Ти какво мислиш, че тук сме отряд пишещи машини, които ще ви пишат съчиненията и есетата, защото не можете да мислите и ви мързи да си мръднете пръста? И поставяш срокове? Дълбоко се заблуждаваш, ако си мислиш, че някой ще ти направи домашното. Хората тук си имат И собствен живот и задължения, едва ли някой би си губил времето. После защо децата били необразовани.. Бихме могли да ти дадем ПОМОЩ в писането, в смисъл на напътствия, но наготово - не е редно. Или поне от моята гледна точка.
    Писна ми точно от такива съфорумници които ги мързи и смятат че ще си губим времето да пишем чужда домашна за съвет да но за .. !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си