- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се отворя сама?
Първоначално написано от LuFlee
Ох кръв тече като не си разработена добре. Като си порежеш пръста зараства ли? На същия принцип ти бачка и путката.![]()
Ако е имало травма, то за един месец ако е минало и не си усетила проблеми е зараснала 100% и нищо ти няма.
Иначе ако си си вкарала например 12 сантима вибратор вече не си девствена 100%.
Няма значение колко ти е отворена ципата. Кажи на приятелката си да си гледа работата. Ако не е напълно отворена може просто да си правила секс и момчето да не те е отворило напълно.
Иначе майкати е тъпа соц пръчка.
послепис: генеколожката няма как да разбере дали си се отворила сама или не. Може да разбере само дали е имало напъни или не.
LuFlee - теченията и така нататък от няколко дни може да са ти на нервна почва, защото майка ти е овца.
Първоначално написано от PinkPan7her
Представяй си. Сега си представи потреса на наще като намериха мой. Е обясних, че не го използвам за мен, но още съм обект на подигравки на семейни събирания.![]()
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497526.0
http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?p=914063
http://archives.bg-mamma.com/archive...topic=242977.0
надявам се да ти помогнат.
Използвай гугъл - google.com
и в търсачката пишеш кафяво течение или каквото търсиш
Според мен не си длъжна да даваш обяснение как си се отворила, какво си правила с вагината си и т.н., това си е твоята вагина и твоето тяло. Виж ако имаш лошо поведение в училище, лоши оценки, пушиш трева и се дрогираш, тогава дължиш обяснение и отговорност за поведението си.
Мацка...Щом вече е записала час, значи няма как да не идете...Мисля, че ще влезне с тебе, защото ти нямаш 18год и все още те държат правата над тебПървоначално написано от LuFlee
Няма и как да накараш генеколога/шката да не каже, че си отворена, защото те незнаят първо, защо те водо точно :Д
Освен ако не знаеш къде ще ходиш и не идеш преди това и да говориш с човека и не му бутнеш някои лев за да не казва, но не мисля, че можеш да го направиш това нещо...
За това течение найстина е добре да идеш за да се види за какво става на въпрос, а не виждам майка й, защо да търпи подигравки зад гърба си като не няма кой за какво да говориПървоначално написано от ...
Ето това е мацка...СЪбери смелост и давайПървоначално написано от LuFlee
![]()
Споко - могат да те зашиятПървоначално написано от LuFlee
![]()
http://www.svatbata.bg/news/538.html
Както виждаш не е проблем
![]()
Тези темите от бг мама съм ги прочела вече,но другата сега я видях и много ти благодаря.Постоянно търся в интернет и се интересувам и толкова неща изчетох,че вече не знам на кое да вярвам.Просто искам всичко да мине и това да остане един лош спомен...Първоначално написано от mecho8888
Девствената ципа може да се скъса не само при секс- много зависи от еластичността и дебелината й. Дори едно леко физическо натоварване може да предизвика разкъсването й примерно когато си била на 8. Така ,че дори да ти е разкъсан хименът не озчава, че вече не си девствена и това би трябвало да го знае и една гинеколожка.
А сега за кафявото течение- това не е добре. Може да е признак за кисти или рана на шийката на матката и куп други причини заради които трябва да отидеш на гинеколог
Говори предварително с гинеколожката. Тя е задължена да пази лекарска тайна.
Аз знам за една, която решила да се отваря сама, с кренвирш. Обаче го обелила... и се счупил. Половината кренвирш останал вътре в нея..![]()
Това ще да е било жалка картинка. Няма ли начин да се извади?
Е, като се отиде на гинеколог... Иначе, ако бръкне не знам дали ще може да го извади.![]()
това с кренвирша ме разби![]()
Тая история с кренвирша е стара като света.. Чувал съм я поне 30 пъти от различни хора, в различни вариации (и всички се кълнат, че познават въпросната девойка).![]()
A мислиш ли, че е по стара от капачката от дезодорант останала в умното момиченце?
По темата:
Стига си се притеснявала, правиш положението само по лошо. Майка ти не е тъпа заради това, че иска да те заведе на лекар. Много си е отговорна даже жената. Не искам да те обиждам, но в този случай ти си в грешка. Когато отидете на лекар ще говорите за твоите ПРОБЛЕМИ, а не дали си била с момче, дали си се отворила сама, дали е имало напъни и тем подобни ПРОСТОТИИ. Не се панирай. Погрижи се за здравето си, все пак това е най-важното нещо на този свят. Представи си за момент, че измрънкаш майка си да не ходите на лекар, но след това положението ти се влоши - тогава какво ще правиш? Ще си блъскаш главата, нали? Мисли малко! В най-лошия случай гинеколожката ще те пита дали си сексуално активна, а ако е точна може и първо да накра майка ти да излезе от стаята.(има случай примерно детето има някаква болест и лекарят изкарва родителите навън за да го пита на спокойствие откога и колко пуши. Това е същото, но вместо цигарите сексът е посредата на проблема.)
И още веднъж-това е твоето здраве отиди на лекар обесни какво точно се случва и се надявай да не е нещо сериозно. И да имаш да береш срам, по-добре е да се чувстваш няколко дена неловко отколкото да си болна , нали?![]()
Успех!