Няма как да я накарам да не ме води,защото вече е записала час.Вчера беше луд скандал и не спах цяла нощ.Тя знае,че има още неща,които не съм и казала...Ох не мога просто ей така да го изтърся ''мамо мастурбирах и сама се отворих'' ...Изглежда лесно,но ние НИКОГА не сме говорили на тая тема.Тя просто изпадна в шок,когато вчера разбра.
Въпреки това днес се държеше по-нормално и само ме попита как ми е здравословното състояние и каза,че според нея той ме е наранил вътрешно за да имам здравословни проблеми(в смис не нарочно да ме е наранил ,а без да иска).
Добре де,освен да разбере,че съм отворена...няма следи от нараняваня и само ще видят дали проблема е хормонален или нещо друго.Тия гинеколози не могат ли да го съобщят така,че да не се шашне толкова???Не могат ли да й кажат,че има хора дето и по-рано от мен са започнали да водят полов живот(въпреки,че тя го знае)??
А след като съм непълнолетна задължително ли е майка ми да влиза с мен вътре?Тя сигурно ще иска да влезе,но как да направя така,че да кажа на гинеколожката да не и казва,че съм изцяло отворена или да го съобщи внимателно?Нали имаше няква лекарска тайна там...ако пациента не иска другите да знаят.