Цитирай Първоначално написано от LuFlee
Ами майка ми разбра,че съм правила орален секс с приятеля ми и стана ужас в нас.На 17 години съм.Опитах се да й обясня,че не съм правила вагинален секс и той не е свършвал в мен,но вече не ми вярва.Ще ме заведе на гинеколог скоро и там ще се види,че ципата е скъсана.Сигурна съм,че е скъсана,защото го направих сама преди много време.Една приятелка каза,че може да се разбере дали съм спала с момче само ако ципата е изцяло скъсана,а съм сигурна,че при мен е така,но съм го правила сама или е било само орален.
Искам да разбера дали това,че ако е изцяло скъсана наистина означава за гинеколожката,че съм спала с момче?И как може да разбере дали съм или не съм?
Веднъж използвах вибратор и съм сигурна,че няма как да е останала здрава.
А другият ми въпрос беше дали ако преди една година съм имала наранявания на стената примерно сега още ли ще ги има?Веднъж,когато го правих сама потекоха няколко капки кръв,а и преди съм се наранявала вътрешно,но миналата седмица правих орален за 1ви път от много дълго време.

Ох кръв тече като не си разработена добре. Като си порежеш пръста зараства ли? На същия принцип ти бачка и путката.

Ако е имало травма, то за един месец ако е минало и не си усетила проблеми е зараснала 100% и нищо ти няма.

Иначе ако си си вкарала например 12 сантима вибратор вече не си девствена 100%.

Няма значение колко ти е отворена ципата. Кажи на приятелката си да си гледа работата. Ако не е напълно отворена може просто да си правила секс и момчето да не те е отворило напълно.

Иначе майкати е тъпа соц пръчка.

послепис: генеколожката няма как да разбере дали си се отворила сама или не. Може да разбере само дали е имало напъни или не.