- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вашите знаят ли че сте правили секс
Вашите знаят ли,че сте правили секс вече?И кога разбраха?По какъв начин и на колко години бяхте?
Ох и ми дайте съвет...в петък ще ходя на гинеколог с майка ми и там ще разберат,че съм отворена,но не съм правила секс,а го направих сама.Как да я убедя,че е било по мое желание като не ми вярва въобще?!
Не знаят, не им и трябва.
ЧИ 'що с майка си?
Кажи й, че си правила секс. Излъжи. И готово.
Неща незнаят, а и не е това работата...
Мисля, че все пак мисля,че съм правил след като съм на 20години, а и 4години съм живял сам в др град, както и 2 лета съм бил спасител на морето
Според мен майкати по те би разбрала от мащата, ноооо незнам...дано да ми не УСПЕШНО...
Какво имаш напред с това изказване...???Как да я убедя,че е било по мое желание като не ми вярва въобще?!
Имам предивд,че разбра,че правих нещо като орален секс с приятеля ми и сега имам здравословен проблем и тя си мисли,че той ми е направил нещо,а не е така.Понеже знам,че преди да се запозная с него съм била с друг...и с него също съм правила такива неща просто знам,че съм отворена.Първия път го направих сама от любопитство,а после започнах да имам гаджета и така.Тя сега за 1ви път разбира,че някой ме е пипал по такъв начин.
Искам да я убедя,че съм го направила сама от любопитство преди да правя орален секс с него.Ще ходя на гинеколог и там ще се види,че ципата ми е отворена изцяло и трябва да ми повярва,че наистина не съм правила вагинален секс.Какво да й кажа???![]()
Не мога да разбера...първо си си скъсала ципата сама и после си правила вагинален секс или изобщо не си правила такъв?? А и защо толкова държиш да и кажеш как точно е станало? На мен би ми било по-неудобно да и кажа, че мастурбирам, отколкото, че правя секс. На колко си?
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Уау! Колко е срамно да мастурбираш!
Кажи й че си пробвала от любопитство с чуждо дилдо... Не знам дали си имате някакви такива спирачки да си ползвате дилдотата... Ама просто от любопитство й кажи.
Те си е малко шашава ангелицата.![]()
На 17 години съм.Първо аз сама я скъсах.И не държа въобще да й обяснявам,но ще ме заведе на гинеколог и се притеснявам там да не си помислят,че понеже е изцяло скъсана съм спала с момче.Аз й казах,че не съм спала,а сега може да излезе,че я лъжа за това.
Не мога да говоря,когато стане дума за секс тотално загубвам ума и дума пред майка ми.Много трудно и обясних,че не сме правили секс,а и се оплетох в няколко безмислени лъжи.
Ако и кажа,че сама съм се отворила един път преди няколко месеца или седмици примерно,било е от любопитство дали ще ми повярва?И вярно ли е че ако ципата е изцяло скъсана за гинеколозите това означава,че е правен вагинален секс?
чакай, чакай... ти искаш да заявиш и на гинеколога, че си се отворила сама?! Добре, това е 10 пъти по-излагащо от това да си правила секс, което всъщност не е изобщо.
На 17 си все пак.
Аз съм на 16 и нашите не знаят, но предполагам, че подозират. Имам приятел от почти година все пак и през тая една година взех доста често да "преспивам у приятелки". Трябва да са много зле, за да не са се усетили. Слава Богу, поне ме мислят за достатъчно умна, за да не водим Онзи Разговор.![]()
По дяволите. Тя не се познава с гинеколожката. Не й пука. Иска да се скатае от майка си! Явно има и други неща на главата...
И при секс ципата не се разкъсва изцяло...
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Аз наистина се отворих сама първия път,но тогава не беше изцяло.После след време започнах да го правя повече пъти и тогава се случи.Не искам да и казвам ''ами правих вече секс'' или ''ами пробвах с вибратор и за това съм отворена изцяло'' -аз вече и загубих доверието по много тъп начин.Просто наистина искам да се скътая от нея,но сякаш е почти невъзможно.Сигурно ще ми направят пълен преглед...
Просто ми се искаше да не беше толкова консервативна и да го приеме нормално...Надявам се гинеколожката да й обясни,че е ок да започна да водя полов живот от 17 годишна възраст(въпреки че аз ДОРИ и полов живот не водя...).Искам да стане така,че да осъзнае,че е нормално или да не стане скандал,защото ме предупреди,че ако разбере,че съм я излъгала ще стане много лошо за мен.Майка ми и баща ми са разведени,аз живея с нея и приятеля и,а баща ми дори не ме търси.
Ми майка знае предполагам и баща ми - вероятно му е казала.Говорим си с майка ми,но и спестявам някои подробности де.Първоначално написано от LuFlee
А за гинеколога просто и кажи,че не си го правила и вероятно се е случило от тампон.
Fashion and Styling
Единствения начин значи остава да я накараш да не ходите на генеколог и това е ...Първоначално написано от LuFlee
Се пак като си се отворила почваи да водиш полов живот... ПОне и да те хванат ще знаеш, че си водила, а не, че си се самозадоволявала и само ще те обвиняват
Много съжалявам за родителите ти![]()
Няма как да я накарам да не ме води.Вече е записала час и ще и се стори много съмнително ако и кажа нещо.Пък и имам здравословни проблеми...трябва си.
Ужасно много се притеснявам.Не мога да се концентрирам върху нищо,нито мога да уча,нито мога да ям или да спя.От няколко дена ме няма никаква.Приятеля ми постояно ми казва да се успокоя,да ям и да си уча...но не мога да спра да мисля за проблемите.Дори и сега в момента съм на половината на ученето,а утре ще ме изпитват...Побърквам се направо.Според приятеля ми най-добрия вариант е да и кажа,че сама съм се отворила от любопитство.Мисля така да направя,но понеже знам,че ще ме питат колко пъти съм го правила и ако кажа един това няма да е достатъчно за да я скъсам цялата.За това трябва да кажа поне няколко пъти.Аз си спомням,че преди време,когато за първи път се отворих веднага я почувствах тая ципа тъй като съм плитка и явно не е много навътре.Надявам се точно заради това,че съм плитка да е по-достоверно,че съм го направила сама и съм се отворила изцяло.
А колкото до тампота това ми звучи добре,но веднъж с нея ходихме да ми взима някви специални за девствени момичета и дори и да и кажа,че съм си сложила тампон ще си личи че е лъжа.
Майка ми сигурно е правила секс 3 пъти. Един път за мен, един път за сестра ми... И един път, защото не се е получило три пъти.
Хайде да не си говорим за консерватизъм.
На нея й пречи, че я лъжеш!
Разбрах,че е така...но много късно се усетих.Не искам вчерашния кошмар пак да се повтаря и днес.
Вие ще кажете,че е по-добре да и кажа,че съм се отворила сама сега,от колкото да го разбере от гинеколожката и аз да потвърдя...Тя мрази да научава неща в последствие,а как да избегна спор,не знамм...
Ами, кажи й!
Избягването на спор е лесно!
"Излизам!!!" ПРАС!!!
Особено когато нямаш баща, да ти хвърли едни шамари.
И хайде да не се намират моралисти да говорят за боя на нейната възраст. Те хасъл на тази възраст всички заслужават побой! С бой се оформя характерът!!!
Еми кажи и,че ти се е налагало да си ползваш ''нормални'' тампони,въпреки че си на 17,по-нормално е да си кажеш,че си правила секс.Щом имаш сериозен приятел сигурно и без това ще се случи скоро
Моята майка знае.Казах и още същия ден като го направиих,малко съжалявах тогава,но сега е ок (беше преди 1 годиина и няколко месеца...бях на 15). Баща ми не знае,но скоро ставам на 17,така че ако отново си имам по-сериозна връзка сам би трябвало да се усети![]()
Не съм им казала,но предполагам се досещат..А и гинеколожката няма право да казва на майка ти.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Така ли? Тоя филм не го знаех!