- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вашите знаят ли че сте правили секс
LuFlee в тая тема казваш , че не си правила секс , а пък в темата на antoniqqq казваш че си си правила тест за бременност ... как става т'ва
Май наистина има раздвоение на личността.
Според мен момичето не е много наясно със сексуалната тематика.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Знаят, разбира се. Пък и съм водил 2 мои приятелки вкъщи.
Според мен момичето се е забило в големия филм, заради глупавите и наивни лъжи. Каквато и да е майка ти, не пасе трева и рано или късно ще те хване. По-добре си признай сега, иначе рискуваш да се вкараш в още по-големи филми.
Един родител винаги има доверие на детето си, независимо какво казва.![]()
когато си на гинеколог,тя/той пита дали искаш майка ти да остане или предпочиташ да си сама с нея/него.Не виждам проблем ако кажеш,че не искаш майка ти да присъства и лекарката/я ще я помоли да напусне, а после няма да каже за неща,които ти не искаш майка ти да разбира![]()
О, повярвай ми, не е така.Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Гинеколога няма право да казва каквото и да е било - нарича се лекарска тайна. А колкото до това дали да й кажеш преди да отидете, това си е само твоя работа. Аз лично никога не бих казала на майка си че съм се отворила сама - ще се почувствам адски унизително. Другото което е, за тампона, аз не съм много сигурна дали можеш да се отвориш с тампон. Първо те са доста малки, а и ципата е еластична. Тъй че аз не бих заложила на това. Тя за да те пита и да настоява да те заведе, значи се досеща, че си имала полови контакти (дори и да си нямала). След като си имаш приятел не виждам какъв е проблема, да й кажеш че сте правили секс - все пак това е нещо нормално.
А за това кога нашите разбраха, предполагам когато започнах да спя при приятеля ми.
А относно консервативността и това че не ти вярва е напълно нормално (както обичам да казвам - така си ги възпитала). Моята майка беше много консервативна и ме пазеше с цената на всичко, докато не я превъзпитах. Бягах от вкъщи, не се прибирах с дни, докато след време не се разбрахме, че мога да преспивам при приятеля ми само петък и събота, защото през седмицата съм на училище. Така в един момент заживях там особено след като завърших и сега с майка ми сме много близки - всичките ни проблеми останаха в миналото и сега като се видим така се радваме една на друга....
Та искам да кажа че каквото и да стане знай, че ще мине малко време и ще се забрави.
Успех.
Трудно ще ти повярвам, особено съдейки от личен (а и не само) опит.Първоначално написано от PinkPan7her
Друг е въпросът, че не всеки става за родител, а почти всички искат да се пробват.
Доверието разбира се, се печели във всеки удобен момент. Процесът е двустранен.![]()
Каква лекарска тайна като момичето е непълнолетно и родителат е длъжен да знае?
Сега поеми въздух и се успокой, защото нещата не са така, както ти си ги представяш.
И така... Не се сърди, ама си се вкарала в едни филми...Първоначално написано от LuFlee
~ Luv ya!
ми като се има предвид че майка му ни е хващала да го правим...всеки път чука но въпросната вечер си мислеше че той е на работа нощна смяна и влезе...просто потънах добре че беше изгасено![]()
При мен майка ми разбра, защото аз сама и казах. На баща ми не му влиза в работата.Освен, че ми е майка ми е и приятелка. По-добре и кажи истината, тя е човека който ще те разбере най-добре.
![]()
Преди да ти започне прегледа при гениколога, той/тя те пита дали си девствена, за да знае как да протече прегледа. По-добре е да кажеш, че си отворена, на лекаря не му влиза в работата как е станало. Нито ще те разпитва кой, защо, как, нито нищо. А майка ти може да я помолиш по време на прегледа да не присъства.
П.С.: Авторке, сближи се с майка ти. По този начин и 2те си правите общуването по-трудно. Ако започнеш да й споделяш и тя ще е по-спокойна за тебе.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
майка ми искочи 1 път в стаята докато бях с момата, и от време на време и пускам базици от сорта на 'най-кратката ми връзка е била 15 мин,после още 20' ;D
Can It All Be So Simple ?
Майка ми знае, още докато ходех с първият си приятел (който ми беше и първият де) си поговорихме на тази тема и тя е напълно наясно, че водя полов живот. Относно баща ми, на него не съм му казвала, но предполагам, че се досеща, все пак съм почти на 19 и имам сериозен приятел. Но в прав текст не бих му казала![]()
Щом се притесняваш за това, значи си максимум на 14 години![]()
Супер изпълнително дете съм, не съм направила това, за което не са ме помолили. И все пак... Първата реакция на майка ми, като кажа, че съм се скарала с учител за оценка - "Ми, ти не учиш, как очакваш да имаш повече" (При положение, че е на работа по цял ден, много ми е интересно как знае - същата работа и с фейсбуука - "Ти там по цял ден висиш!"). Да споменавам ли, че нетът ми се изключва в 22.30 и че като съм първа смяна, си лягам в 23ч? Мога да съм навън до 22ч, когато съм втора смяна. В същото време, в чистенето съм я отменила изцяло. Старая се да показвам, че съм отговорна (каквото е мнението на целия останал свят с изключение на майка ми) и че могат да ми имат доверие, но не...Първоначално написано от DarkTemplar
Точно заради тая липса на доверие правя и неща, за които не знаят.
Майка ти просто е скептична и не е убедена дали си развила достатъчно чувството ти за отговорност. Казано по-просто, не мисли, че си пораснала достатъчно на акъл. Ясно е, че ти е неприятно, но продължавайки да действаш по твоя начин, тя рано или късно ще се убеди, че е грешала (дали ще го признае е друга тема).
Всеки прави неща, за които родителите му не знаят, само глупаците казват абсолютно всичко на мама и тати и очакват да ги похвалят или смъмрят. Така се възпитава въпросното чувство за лична отговорност, а и има теми, които е по-добре да се обсъдят с близки приятели, вместо с родителите (особено ако са по-консервативни).
Ситуацията е горе-долу ясна. Честно казано, ако дъщеря ми ми изтърсеше, че се е отворила сама, бих я завел пак на лекар, но на психиатър. Без майтап.
Но пък ако бях на мястото на питащата... вероятно бих отишъл(ла) предварително-сам(а), за да питам въпросния лекар, при който ще е толкова страшния преглед, докъде се простират границите на лекарската тайна. Може да се окаже, че изобщо няма задължение да каже на майката, дори напротив- че е длъжен да запази някои от фактите в тайна. Вероятно и за майката ще е по-добре да не научава. Не знам. Аз бих искал да не знам, въпреки че бих направил всичко възможно да науча...
Другото нещо, което може да се направи е, питащата да поиска да влезе при лекаря САМА - без майка си. Поне за времето на прегледа. Неудобство е доста основателна причина.
Наще знаят.
Майка ми не ме е питала директно. Въпроса и беше "С презерватив ли го правите?" и аз ест, че няма да и кажа "без", казах и "Да".
За баща ми не съм сигурна, но мисля, че е подразбрал![]()
Ами не съм правила вагинален или анален секс,само орален.Знам,че от оралния няма как да се забременее,но тъй като за 1ви път ми се случва около седмица след въпросния акт да имам здравословни проблеми(кафяво течение) и си помислих,че може по някакъв начин след като той се е пипал примерно веднага след това да ме е пипал и мен(и да знам,че при изпразване вътре в мен вероятността да забременея наистина е най-голяма,но понякога отначало на възбуда при мъжете те отделят една течност,в която също се съдържа известен брой сперматозоиди и въпреки,че повечето са мъртви,все пак това не е сигурна гаранция).Ще кажете "ама ти нали си била там,как може да не знаеш" -истината е че толкова много се притесних и тотално откачих...не можех да се успокоя дори и да знам,че от орален секс не може да се забременее ест.Та за това си направих тест,за да съм си сигурна за себе си(понеже обичам всичко да е точно).Това стана още на 3тия ден от здравословния ми проблем,но после след като се уверих,че това течение не е на основание полова активност,най-вероятно е хормонално или поликистозна на яйчниците(няма да ви описвам симптомите ми и т.н.).Първоначално написано от SameLove
И не,не съм на 14.Написах вече на колко години съм.
По дяволите! Дори докторката да трябва да пази тайна, майка й я води, ЗА ДА ВИДЕ ТЯ САМАТА какво й е на дъщеря й, а не на преглед!!! По дяволите!![]()