.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    споко ни6то стра6но просто 6те се ебават известно време с теб :Д ама поне 6те е забавно.при мен бе6е така

Мега фен Аватара на mynichka
    Да, знаят
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    И к'во стана? Ходи ли да те гледат ;д
    Като откача, откачам!

От къв зор се страхуваш от майка си? Ти си на седемнайсет, явно не си се карала още с нея... Аз съм на 13 и вече нямам търпение да й се опълча...

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    много ясно че знаят нашите все пак сам на 19 и имам сериозен приятел при който спя всяка вечер и постовнно сме заедно))но нокога не сме говорили директно за секс и нищо не са ме питали

Супер фен Аватара на djipsito
    Бях на 18. Сама казах на майка ми..тъкмо се бях прибрала и се изкъпах, а тя беше на компютъра. И в първия момент нищо не каза, даже не ме изгледа странно. Пита ме за първи път ли ми е било и й казах, че да. Тя си мислеше явно, че вече бях правила секс, защото й бях споделяла за едно момче, исках й съвет, защото той си имаше приятелка, а ме уговаряше мен. Ама не го направих с него..
    После като си лягах дойде при мен в стаята ми и ме пита: Как беше? Нищо особено, нали? И аз: Еемм, става... И тя се засмя и ми вика: Става ли
    Естествено ме пита дали сме ползвали презерватив.. и тва беше. А баща ми сигурно се досеща и сам, защото бившия ми приятел е идвал да спи в нас, пък и аз често съм ходила в тях...

Не мисля, че съм глупава, щото споделям всичко на нашите, те поне няма да ме подведът. Не ме бърка да говоря с тях за всичко. Е, повече с майка ми де, даже съм я питала нейния първи път как беше и т.н.
    Даже им казах когато пуших трева за първи път. Казах, че просто съм пробала и ме питаха кво е чувството и разни такива. Ама никога не са ми се карали, а са говорили с мен като с голям човек. Имат ми пълно доверие и аз се старая да не го губя. Виждат, че съм сериозна и не съм няква пропаднала... Знаят и че съм достатъчно умна, за да преценя сама кое е добре за мен и кое не.

Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Родителите ми знаят и не се притеснявам, но рядко говорим за секс. Казвали са ми само да изпоолзвам кондоми.
    God is an idiot, I have DNA...

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    И да знаят к`во от т`ва

Град
    Пловдив
    Нашите са много консервативни и кажа ли главорезницата е готова . Родителите на приятеля ми знаят и не мисля, че имат нещо против дори понякога ни базикат за това. Мисля си, че родителите ми са се досетили сами... все пак съм с моя приятел от има няма 1год. и 2 месеца . Не е много, но е достатъчно да ме ''примами''

Доколкото съм наясно, майка ти янма да присъства при лекаря докато те преглежда странно е да е там, плюс това може да кажеш на лекаря , че не искаш майка ти да знае, че не си девствена, без да му казваш подробности. А и има и лекарска тайна, така че не знам какво си се запритеснила.
    И да родителите ми знаят, не съм им казвала, но все пак съм достатъчно голяма

Мега фен Аватара на draid
    Много са ми интересни родителите които водят децата си на гинеколог. Напълно безмислено е това. Сега след като имаш проблем обаче тя се притеснява и е нормално да си мисли, че си се заразила с нещо. Твоята огромна грешка, е че в началото не си сложила картите на масата. Как така пък тя разбра за това че си правила орална любов ? Все едно кажи истината, вагинален секс не си правила, правила си само орална любов. Лекаря като те попита девствена ли си ? Кажи не съм правила секс, но мисля че съм скъсала ципата.

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Майка ми ме е хващала
    Като откача, откачам!

Лично аз не съм казвала на майка ми, но мисля че се досеща, а доколкото баща ми абсурд! Родителите на моя приятеял знаят и даже по някой път ни базикат

досещат се
    pak 6te navlqva vav faza ot koqt nemoa izlqza...

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Аре вземи се изкарай от турсаката си сапунка .. на 17 си и не можеш да правиш секс? Че какво срамно има в това да го направиш, сега на 11 годишни не могат да забранят нищо пък камоли на 17 годишно момиче ..?
    Кажи на майка си, че си отворена .. за да не стават някви скандали при гинеколога .. както и по улиците.

Един ден като опре до секс сигурно ще им кажа. Никога не ми е било проблем това.
    По-скоро мисля, че биха ми се ядосали ако ме попитат директно и аз си премълча.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Знаят, че съм ходила да спя в гаджето, казаха ми да не правя секс и не знаят какво става.

[i] Ами не съм им казвала, но майка ми мисля, че се е досетила..
    ... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Майка ми знае, а баща ми ... Мисля, че се досеща, все пак не малко пъти оставах да спя у бившия ми ....
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    майка да, баща ми не знам, понеже почти не се виждаме....
    6б3З10

Майка ми да, баща ми за съжаление вече не фигурира в живота ми и не би могъл знае... Правя секс от 14 годишна. Майка ми разбра два месеца след първия ми път. Не е имало сеири, нито тези щуротии с прегледите. Теб те съветвам да кажеш истината - че си се отворила сама. Незнам как си го направила, но винаги можеш да се оправдаеш, че ползваш тампони за повече удобство и т.н. А и естествено си остава варианта с лекарската тайна, който се спомена вече

Нашите са с по-консервативни възгледи, но майка ми знае каква е реалноста по принцип.Не знае че съм правила секс.Тя не искаше да правя секс преди да завърша просто от страх да не забременея.И по тази причина и не съм и казала, за да е по- спокойна.Аз си се пазя, но все пак тя мисли че няма напълно сигурно средство.Поне съм спокойна че дори да разбере няма да има някакви скандали.Сигурно пак ще ми говори да внимавам.
    Иначе щом гинеколога може да не казва на майка ти не му мисли толкова :P

Само баща ми подозираше още в началото,но после се доразбра .. ;д
    Русото не е модерно,всеки тарси палаво но черно!
    Night is my daay .. [!]
    Стар ник osichKa19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си