Сега поеми въздух и се успокой, защото нещата не са така, както ти си ги представяш.
Цитирай Първоначално написано от LuFlee
Няма как да я накарам да не ме води.Вече е записала час и ще и се стори много съмнително ако и кажа нещо.Пък и имам здравословни проблеми...трябва си.

Ужасно много се притеснявам.Не мога да се концентрирам върху нищо,нито мога да уча,нито мога да ям или да спя.От няколко дена ме няма никаква.Приятеля ми постояно ми казва да се успокоя,да ям и да си уча...но не мога да спра да мисля за проблемите.Дори и сега в момента съм на половината на ученето,а утре ще ме изпитват...Побърквам се направо.Според приятеля ми най-добрия вариант е да и кажа,че сама съм се отворила от любопитство.Мисля така да направя,но понеже знам,че ще ме питат колко пъти съм го правила и ако кажа един това няма да е достатъчно за да я скъсам цялата.
Това не знам откъде го измисли. Първо, те няма как да разберат дали си правила секс, нито каквото и да е друго нещо, без ти да им кажеш (особено пък колко пъти!). Нямат база за сравнение "преди и след". Всяко момиче е различно отдолу.
Тях ги интересува дали си девствена, защото ако си, могат да пропуснат някои (по-гадните) части от прегледа. Т.е. за тях си девствена, не ги интересува ципата ти!

За това трябва да кажа поне няколко пъти.Аз си спомням,че преди време,когато за първи път се отворих веднага я почувствах тая ципа тъй като съм плитка и явно не е много навътре.
Плитка? Навътре? Ципата е на входа на влагалището. На този етап се съмнявам дали познаваш собствената си анатомия. За твое добро ще е да се информираш!
Надявам се точно заради това,че съм плитка да е по-достоверно,че съм го направила сама и съм се отворила изцяло.

А колкото до тампота това ми звучи добре,но веднъж с нея ходихме да ми взима някви специални за девствени момичета и дори и да и кажа,че съм си сложила тампон ще си личи че е лъжа.
Тампоните за девствени са просто най-малкия размер обикновени тампони, няма други. Ако ти е по-обилно течението слагаш по-големи, нищо че не са 'за девствени'.
И така... Не се сърди, ама си се вкарала в едни филми...