Бях на 18. Сама казах на майка ми..тъкмо се бях прибрала и се изкъпах, а тя беше на компютъра. И в първия момент нищо не каза, даже не ме изгледа странно. Пита ме за първи път ли ми е било и й казах, че да. Тя си мислеше явно, че вече бях правила секс, защото й бях споделяла за едно момче, исках й съвет, защото той си имаше приятелка, а ме уговаряше мен. Ама не го направих с него..
После като си лягах дойде при мен в стаята ми и ме пита: Как беше? Нищо особено, нали? И аз: Еемм, става... И тя се засмя и ми вика: Става ли
Естествено ме пита дали сме ползвали презерватив.. и тва беше. А баща ми сигурно се досеща и сам, защото бившия ми приятел е идвал да спи в нас, пък и аз често съм ходила в тях...
Не мисля, че съм глупава, щото споделям всичко на нашите, те поне няма да ме подведът. Не ме бърка да говоря с тях за всичко. Е, повече с майка ми де, даже съм я питала нейния първи път как беше и т.н.
Даже им казах когато пуших трева за първи път. Казах, че просто съм пробала и ме питаха кво е чувството и разни такива. Ама никога не са ми се карали, а са говорили с мен като с голям човек. Имат ми пълно доверие и аз се старая да не го губя. Виждат, че съм сериозна и не съм няква пропаднала... Знаят и че съм достатъчно умна, за да преценя сама кое е добре за мен и кое не.