.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Червенина по бузите

От много (от малък 1-2 години) имам червенина по бузите. Ходих преди 3-4 години при доктори ако е възможно да се махне това. Предписваха някфи кремове но без ефект. Преди имаше и малки пъпчици които като го изстискаш излиза 1 бяло, но вече ги няма. Има ли начин това да се махне (имам и такива пъпчици по ръцете който намаляват) ПС- Въпроса ми е за червенината по бузите

Попринцип ли имаш червенина по бузите или се появява при отделни случай само, например като ти е студено, топло, като си притеснен, ядосан и прочие ?

Повече от фен Аватара на mine
    Имам същия проблем

Някой знае ли решение на проблема

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Ох и мойте бузи са си ежесезонно червени..

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Аз попринцип имам червенина по бузите..харесвам се такъв какъвто съм
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

аз имам са6тия проблем но на мен бради4ката и бузите ми са 4ервени пстоянно ...но няколко ве4ери под ред се спраскам с термална вода и слагам един крем за да овлажня кожата .. и забелязах 4е ве4е несам толкова 4ервена .... пробвваи с термална вода и дано ти помогне

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Аз пък съм добре, но като отида на училище, бузите ми стават страшно червени, все едно съм плакала и горят ужасно много!! Какво да правя?
    Love is everything!

може би е от претеснение , постоянно ли е или само като комоникира6 с някого ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си