Значи във 5 клас ни разформираха класа и ни сляха два класа в един тогава от другия клас много си допаднах с едно момче и почнах да го харесвам (въпросната пак ми беше най-добра приятелка) но понеже не обичам да говоря за чувствата си не и казах веднага. След няколко дена тя ми каза че го харесва и тогава аз и казах че аз го харесвам (не знам сега дали аз излизам виновна в случая защото аз съм казала след нея че го харесвам и така излиза се едно че нарочно съм го казала но не беше така пък и ние не знаехме дали той харесва изобщо някоя от нас ) и така много дълго време го харесвахме но аз не правех нищо за да ме забележи защото тя се правеше на интересна само биеше момчетата заяждаше се с по-големи а аз бях като ... Свивах се в ъгъла и си мълчах пък тя нека се излага защото според мен момиче да тормози момчетата и да ги бие някак не ми се връзва имам предвид че тя не трябва да се остава те да я бият защото това също е непримиримо но по скоро аз съм за неутралната страна но няма значение. и Тя се правеше на '' вижте коя съм'' а аз продължавах да си трая и накрая момчето ми каза че ме харесва и ми предложи и аз и приех (кажете ми имам ли вина защото тогава ми беше малко гадно.. аз и оттогава като харесваме едно и също момче не правя така.)И тръгнахме и аз и казах и тя ми се разсърди (права ли е да се сърди в такава ситуация). След това се скарахме и вече не бяхме най-добри приятелки като бебетата и тя като разбра че ходя с него спря да го харесва и си хвана друга за най-добра приятелка. И след време почна да харесва един друг (М) обаче и той харесваше тогавашната й най-добра приятелка и те двамата тръгнаха -М и най-добра и приятелка. (В) и тогава тя се скара и с (В) и дойде пак при мен и ми каза че е сбъркала като ми се разсърдила за такова нещо и нали бяхме си приятелки но не най-добри и тя ми разказа за историяте с (В ) и (М) и ми каза че вече не го харесва и мрази (В) Малко по късно скъсах с моя и (В ) Скъса с нейния (М) И тогава (В) ПОчна да харесва моя бившия а аз нейния бивш и казах на моята фр че сега харесвам (м) и тя ми казаа офф и аз го харесвам и след време пак той предложи на мен и нали ми каза че ми харесва само че тогава аз знаех че тази харесва него и не тръгнахме пак заради нея. И нали сдобрихме се и сичко покрай тези момчета мина . Но след това дойте този случай за който направих самата тема . Прочетете дългата ми реч обхващаща година и половина . и коментирайте моля ви ?