- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- моляя те не ме подминавай
здравейтее .. значи вчера си сложих телефона до менн когато лягам да спя(на леглото) ии днес на сутринта го нямаше .. той е alcatel c708 знаете ли как да го намеря .. предложения ..препових етажа..леглото..чаршафите..д рехите.. чгглите абее навсякъде .. гпс дали има?
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Странно е![]()
Ама сигурна ли си,че ти е бил до главата?
даа![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Някой ти го е взел докато спиш ?
Може да е под леглото ?
Аз така си го намирам !!Първоначално написано от miminko
ако имаш брат сестра да не са си направили базик !!
търсихх навсякъде маиина няма гоо .. а немога да му звънна,защото ми е паднала батерията![]()
![]()
![]()
![]()
Питай всеки, който живее в къщата ти за телефона.... Може да знаят. Ще ти кажат къде са го видели за последно например...
Попитай вашите - да не би някой от тях да го е взел..
Няма как да изчезне ей така - при условие,че си сигурна,че
е бил до теб..
А не например да си го забравила някъде (в училище и тем
подобни)..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
може да е паднал някъде, наистина..
да нямаш някаква цепнатина около леглото.. някъде, където да е паднал?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
навсякъде търсих .. в леглото,чаршавид,ъглите,от олу а той беше с мен до последно получавах смс отт момчетоо миикъм 1 часа и някъде го изгубих изведнъж го нямаше на сутринта
може ваще да са го взели?
нямам идея..
ама нали знаеш какво са казали хорара(а и то си я вярно, де): ако търсиш нещо, то може и пред очите ти да се намира, ама няма да го видиш..
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
мдаа ... но не са го взели питах всичките от наща къща .. дажее се побъках отидах и баба и кака от другата къща да ги питам![]()
![]()
![]()
извинете но това за мен не е никаква е*авка .. аз искамм да сии намеря телефона . мнн ми е важноо инчи без телефон оставамм и малко караница от нащте![]()
моля без обидии ;.. аз сериозно говоря .. ако няма да ми помагате поне недейте нищо да пишете плс .. хелппп
не не съмм .. за мен е важно ако за вас не ее .. разбирам,че намекваш дали съм блондинка не съмм .. ии какво не всички блондинки са тъпи .. това е обида .. телевизията ги прави такива .. аз серизоно говоря
моля ви без обидии .. ии заключете или директно изтриите тази шибана тема тогаватова показва колко сте човечнии .. благодаря на тези,който ми помогнаха
ако ти е бил на вибрация и си получавала смс от момчето ти......виж да не си си го заклещила някъде
не не нее .. няма го .. навсякъде търсихх и в дрехитее ми дории ..