Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Още нещо ;
http://www.youtube.com/watch?v=NDVqgH9mvdQ доколкото разбрах момичето не е гладувало
http://www.youtube.com/watch?v=RLYbS...eature=related Момичето се е казвало Ел, това е клип направен от сестра ѝ, която и до ден днешен се чуди защо като е имала всичко нужно, пак не е виждала, че е красива .. Имала е приятели, винаги е била щастлива и усмихната, но както повечето я е връхлетяла манията за красота. Идеала ѝ за добре изглеждащо тяло е бил точно това - кожа и кости. Животът е бил пред нея. Сестра ѝ обещала, че ще преминат през това заедно. Но тя нарушила обещанието си... Ел починала..
Разчуства ме..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Клипчетата които постнах са част от един експеримент.
Две нормални жени , които винаге са мразили диети и прочие мани решават да видят какво всъщност е .
Експеримента до такава степен им бръква в мозъка , че едната дори става болемичка . Но доказват , че за месец може да се свалят 6 размера ....
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Вече много често засичам теми за ударни диети,диети от които искат да свалят 5кг за една седмица и т.н и се чудя тези момичета не знаят ли,че в пубертета диети не се правят и не е хубаво.Разбирам да започнете да спортувате,да ограничите сладкото и газираното,но такива строги диети хич не са ви за телцата
![]()
ПодкрепямПървоначално написано от nymphadora
Humans need fantasy to be human.
Значи изобщо няма оправия да ви кажа. Масово хората са с наднормено тегло или са затлъстели, а всички искат да са тънки като фиданки и почват да се подлагат на едни мъчителни диети от които рано или късно си връщат килограмите. Единствения начин е здравословното, балансирано хранене, но повечето хора чуят ли "здравословно" и веднага почват да се мръщят и даже не искат да опитат.
То хем боли, хем сърби, ама не може цял живот на диети.
Рано или късно някои от тях ще стигнат до тези изводи, ако преди това не стигнат до някоя болница !
Според мен го правят, защото да пазиш диети чат-пат е по-лесно цял живот да се храниш здравословно. Бившата ми учителка по рисуване си беше измислила "уникалната диета" - 4 дена само на плодове, после 2-3 дена каквото й душа иска - а нейната душа беше алчнаПървоначално написано от Rebirthing
и тя гъчеше буквално само дюнери, пици и МакДоналдс. За един такъв цикъл отслабваше килограм, тоест на месец сваляше някъде 4 килограма, което изобщо не е кой знае какво постижение. После се предаваше, пак се тъпчеше със сума ти щуротии и като качи 5 килограма, обратно на диета.
И ме гледаше как си нося вкусен пълнозърнест сандвич и викаше "ооох, защо и аз не мога така да ям и да съм слабичка"![]()
докато гледах огладнях![]()
Тва е един вид безмозъчност според мен,особено на такива зрели жени,айде за някоя хлапачка,която иска да е най"-яката",което пак е мн тъпо.
Не знам просто как би ти хрумнало подобна идея,както в случая на това момиче Елл.
Опичайте си акъла,че е страшно просто.Изобщо не си заслужава!!!
Иначе,дам мн често почнаха да се пускат такива фрапиращи теми за диети.
Никога не съм пазела диета и за напред не смятам.Няма нужда просто.
Ходете спортувайте(то напоследък и спортистите почнаха да полудяват ама...) и спортувайте за удоволствие,енергичност и здраве.Красотата идва с настроението а не килограмите.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!