- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Tя не ме подкрепя
Зна4и аз съм mountain biker (каране на колело по скалисти терени) но наскоро се запознах с едно моми4е и тръгнахме но тя ме видя един път как караме аз и мои приятели и тя ми казва да се откажа от този спорт.Аз и казвам 4е не искам и сам експерт в спорта за6тото го тренирам ве4е по4ти 4 години.Кажете ми как да я накрам да види 4е мен не ме е страх да го тренирам и да не се тревожи за мен.(Без тъпи коментари моля)
Кажи ѝ, че винаги преценяваш поетия риск, карай някой път пред нея, за да види, че нещата не са чак толкова страшни.
Носи каска, кори, налакътници и наколенки (поне за пред нея).
Не че не те подкрепя, а просто се притеснява да не пострадаш.
На4и за карането аз просто го карам много бързо и не мисля какво 6те стане ако да кажем ско4а от 2 метра с засилка.Доколкото за безопасност нося само каска.Първоначално написано от SK0RP10N
Първоначално написано от SK0RP10N
![]()
Пич недей да спираш заради нея.Обясни й,че ти е удоволствие и слабост.Кажи й,че преценяваш риска и ако нещо се случи(не ти го пожелавам)последствията са само за теб.
novasum![]()
nirvana13![]()
И що трябва да я убеждаваш? На теб ти доставя удоволствие да се занимаваш с това и тя трябва да го приеме, не да се опитва да те променя.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Е, бро.. ти казваш, че си камикадзе... засилкии... 2 метра... как няма да се притеснява... това не ми звучи на маунтин байкване![]()
хЪх...
Когато едно момиче ти поставя условия още със запознаването - тя не струва.
или се опитва да види докъде можеш да стигнеш, за да й угодиш, или се притеснява за теб.
Опитай се да й обясниш, че е важно за теб, да продължиш с това.
бтв не си мисли, че след като си тренирал 4 години и си експерт и че (почти нищо) не може да ти се случи.
п.п. аз ли полудявам или във почти всички теми, които погледна накрая пише, да няма тъпи коментари.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Братчед, въобще не я слушай кви дивотии ти приказва, жени - бол, страстта и тръпката от мтб-то няма равна на нищо друго.Първоначално написано от topeto35
Съвет от колега.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Точно... Ай сиктир !Първоначално написано от Disrespect
П.с. Все едно да й кажеш да не си слага грим МУьахахьхаХахАХА ...
Нормално е..Момичето се притеснява за теб,съмнявам се
да иска да види,докъде можеш да стигнеш,за да й угодиш (както предположи един потребител)..
Обясни й,че това е важно за теб..А и както каза предишния потребител - кажи й,че това,което иска от теб е все едно ти да поискаш от нея да спре да се гримира..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Баси филма. Просто се притеснява момичето...
all day... all night... what the fuck?!
първо питаш дали да почнеш да пушиш заради момичето ...после да спреш да правиш любимия си спорт заради нея....![]()
![]()
... аве ти базик ли си правиш е ?! ако не те хар. такъв какъвто си и се пробва да те променя значи не е за тебе
![]()
без ПОДПИС ... xD
+1Първоначално написано от ScarletBite
! Но както казаха другите обясни ѝ,че е важно за теб и ѝ обещай,че ще внимаваш.
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
ХАхахахаха, забавни сте
Ако се притесняваше просто щеше да му каже, нямаше да го КАРА да спира каквото и да е. Това вече си е манипулация. Щом ще се трошиш - нема путешко... ПФХАХА
Абсолютно и единствено го изпробва докъде ще стигне, всеобщо болестно състояние ви е това..
Намери си някоя дето хем да й пука, че може да се строшиш и да не си казва "е, че кво му е, нека се изпочупи като иска", ами да ти показва, че я е грижа, но същевременно да не се мъчи да ти влияе на мнението. Това е напълно достатъчно. Ако държиш на нея - кажи й го, а не да ти поставя ултиматуми, защото скоро сигурно ще започне, ако не е все още.![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Пробва те Омбре ! Угодиш ли и за това не ми се мисли какво те чака послеПървоначално написано от topeto35
![]()
напротив има по гадни терени и да кажем ако трябва да ско4а от някаде за6тото доло има пробаст и не е много дълго.Затова е вазможно пак и аз живея в пампорово там знаете как са терените.Първоначално написано от RoSKo0o0
Първоначално написано от Disrespect
AHahHhahAhahHAh,
точно такива са жените ;]
По-скоро неосъзнатите, които имат нужда да притискат и командват, 'щото това им дава чувство на значимост и собствена важност.
Не я оставяй да те води за носа, защото ти гарантирам, че и да спреш спорта заради нея, няма да е доволна. Да не мислиш, че ако й угодиш, ще е доволна?
На такива, които имат нужда да принуждават някого да прави нещо за тях, нищо не им е достатъчно за да си докажат, че вАжат...
Измислят си все нови и нови неща, с цел да видят какво ще направи избраникът им за тях, на какво е готов и етц., но никога не са напълно сигурни, че той държи на тях, че те са важни за него и т.н. - никога не се задоволяват, а същевременно тровят живота ан половинките си.
Защо ли? Защото самочувствие се пълни отвътре-навън, а не обратното, сиреч - каквото и да правиш за нея (т.е. тя да те накара да направиш), тя няма да е доволна. Ще трябва сама да си повдигне самочувствието и да започне да се възприема като значима личност, а не като пълната комплексарка да трови живота ти и да те кара да спираш любимото си занимание, за да се чувства по-сигурна в себе си и номер 1 за теб.
Хиииич не й се води по акъла.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^Хаха, не очаквах от тебе :Д
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни