.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Град
    HaSk0V0 CiTY

Tя не ме подкрепя

Зна4и аз съм mountain biker (каране на колело по скалисти терени) но наскоро се запознах с едно моми4е и тръгнахме но тя ме видя един път как караме аз и мои приятели и тя ми казва да се откажа от този спорт.Аз и казвам 4е не искам и сам експерт в спорта за6тото го тренирам ве4е по4ти 4 години.Кажете ми как да я накрам да види 4е мен не ме е страх да го тренирам и да не се тревожи за мен.(Без тъпи коментари моля)

SK0RP10N
    Guest
    Кажи ѝ, че винаги преценяваш поетия риск, карай някой път пред нея, за да види, че нещата не са чак толкова страшни.
    Носи каска, кори, налакътници и наколенки (поне за пред нея).
    Не че не те подкрепя, а просто се притеснява да не пострадаш.

Град
    HaSk0V0 CiTY
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Кажи ѝ, че винаги преценяваш поетия риск, карай някой път пред нея, за да види, че нещата не са чак толкова страшни.
    На4и за карането аз просто го карам много бързо и не мисля какво 6те стане ако да кажем ско4а от 2 метра с засилка.Доколкото за безопасност нося само каска.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N

Голям фен Аватара на CR0W
    Пич недей да спираш заради нея.Обясни й,че ти е удоволствие и слабост.Кажи й,че преценяваш риска и ако нещо се случи(не ти го пожелавам)последствията са само за теб.

novasum
    nirvana13

Супер фен
    И що трябва да я убеждаваш? На теб ти доставя удоволствие да се занимаваш с това и тя трябва да го приеме, не да се опитва да те променя.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Варна, моретоо :)
    Е, бро.. ти казваш, че си камикадзе... засилкии... 2 метра... как няма да се притеснява... това не ми звучи на маунтин байкване
    хЪх...

Когато едно момиче ти поставя условия още със запознаването - тя не струва.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    или се опитва да види докъде можеш да стигнеш, за да й угодиш, или се притеснява за теб.
    Опитай се да й обясниш, че е важно за теб, да продължиш с това.
    бтв не си мисли, че след като си тренирал 4 години и си експерт и че (почти нищо) не може да ти се случи.
    п.п. аз ли полудявам или във почти всички теми, които погледна накрая пише, да няма тъпи коментари.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна

Re: Tя не ме подкрепя

Цитирай Първоначално написано от topeto35
    Зна4и аз съм mountain biker (каране на колело по скалисти терени) но наскоро се запознах с едно моми4е и тръгнахме но тя ме видя един път как караме аз и мои приятели и тя ми казва да се откажа от този спорт.Аз и казвам 4е не искам и сам експерт в спорта за6тото го тренирам ве4е по4ти 4 години.Кажете ми как да я накрам да види 4е мен не ме е страх да го тренирам и да не се тревожи за мен.(Без тъпи коментари моля)
    Братчед, въобще не я слушай кви дивотии ти приказва, жени - бол, страстта и тръпката от мтб-то няма равна на нищо друго.

Съвет от колега.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI

Цитирай Първоначално написано от Disrespect

Братчед, въобще не я слушай кви дивотии ти приказва, жени - бол, страстта и тръпката от мтб-то няма равна на нищо друго.
    Точно... Ай сиктир !

П.с. Все едно да й кажеш да не си слага грим МУьахахьхаХахАХА ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Нормално е..Момичето се притеснява за теб,съмнявам се
    да иска да види,докъде можеш да стигнеш,за да й угодиш (както предположи един потребител)..

Обясни й,че това е важно за теб..А и както каза предишния потребител - кажи й,че това,което иска от теб е все едно ти да поискаш от нея да спре да се гримира..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Баси филма. Просто се притеснява момичето...
    all day... all night... what the fuck?!

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    първо питаш дали да почнеш да пушиш заради момичето ...после да спреш да правиш любимия си спорт заради нея.... ... аве ти базик ли си правиш е ?! ако не те хар. такъв какъвто си и се пробва да те променя значи не е за тебе
    без ПОДПИС ... xD

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Баси филма. Просто се притеснява момичето...
    +1 ! Но както казаха другите обясни ѝ,че е важно за теб и ѝ обещай,че ще внимаваш.
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Град
    Варна
    ХАхахахаха, забавни сте

Ако се притесняваше просто щеше да му каже, нямаше да го КАРА да спира каквото и да е. Това вече си е манипулация. Щом ще се трошиш - нема путешко... ПФХАХА

Абсолютно и единствено го изпробва докъде ще стигне, всеобщо болестно състояние ви е това..

Намери си някоя дето хем да й пука, че може да се строшиш и да не си казва "е, че кво му е, нека се изпочупи като иска", ами да ти показва, че я е грижа, но същевременно да не се мъчи да ти влияе на мнението. Това е напълно достатъчно. Ако държиш на нея - кажи й го, а не да ти поставя ултиматуми, защото скоро сигурно ще започне, ако не е все още.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Цитирай Първоначално написано от topeto35
    Пробва те Омбре ! Угодиш ли и за това не ми се мисли какво те чака после

Град
    HaSk0V0 CiTY
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Е, бро.. ти казваш, че си камикадзе... засилкии... 2 метра... как няма да се притеснява... това не ми звучи на маунтин байкване
    напротив има по гадни терени и да кажем ако трябва да ско4а от някаде за6тото доло има пробаст и не е много дълго.Затова е вазможно пак и аз живея в пампорово там знаете как са терените.

Цитирай Първоначално написано от Disrespect
    ХАхахахаха, забавни сте

Ако се притесняваше просто щеше да му каже, нямаше да го КАРА да спира каквото и да е. Това вече си е манипулация. Щом ще се трошиш - нема путешко... ПФХАХА

Абсолютно и единствено го изпробва докъде ще стигне, всеобщо болестно състояние ви е това..

Намери си някоя дето хем да й пука, че може да се строшиш и да не си казва "е, че кво му е, нека се изпочупи като иска", ами да ти показва, че я е грижа, но същевременно да не се мъчи да ти влияе на мнението. Това е напълно достатъчно. Ако държиш на нея - кажи й го, а не да ти поставя ултиматуми, защото скоро сигурно ще започне, ако не е все още.

AHahHhahAhahHAh,
    точно такива са жените ;]

По-скоро неосъзнатите, които имат нужда да притискат и командват, 'щото това им дава чувство на значимост и собствена важност.

Не я оставяй да те води за носа, защото ти гарантирам, че и да спреш спорта заради нея, няма да е доволна. Да не мислиш, че ако й угодиш, ще е доволна?
    На такива, които имат нужда да принуждават някого да прави нещо за тях, нищо не им е достатъчно за да си докажат, че вАжат...
    Измислят си все нови и нови неща, с цел да видят какво ще направи избраникът им за тях, на какво е готов и етц., но никога не са напълно сигурни, че той държи на тях, че те са важни за него и т.н. - никога не се задоволяват, а същевременно тровят живота ан половинките си.
    Защо ли? Защото самочувствие се пълни отвътре-навън, а не обратното, сиреч - каквото и да правиш за нея (т.е. тя да те накара да направиш), тя няма да е доволна. Ще трябва сама да си повдигне самочувствието и да започне да се възприема като значима личност, а не като пълната комплексарка да трови живота ти и да те кара да спираш любимото си занимание, за да се чувства по-сигурна в себе си и номер 1 за теб.

Хиииич не й се води по акъла.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Варна
    ^Хаха, не очаквах от тебе :Д
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква