- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го спечеля?
така това е сигурно позната история за някои от вас ,но съм много объркана
от моя клас има едно момче и много го харесвам и искам и той да ме харесва ,но той се държи най-нормално и някой път дори е супер заядлив с мене но не мога да спра да го харесвам и ревнувам от другите момичета?
кажете какво да правя моляяяяя.как да го спечеля?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като го накараш да си мисли, че той те печели.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Пробвай да се сприятелиш с него повече,разбери какво харесва и гледай да говориш повече с него.Ииии такам.Не можеш да го накараш да те хареса колкото и да се мъчиш!!!!!!
novasum![]()
nirvana13![]()
извикай го на някое скришно място и си покажи циците,винаги работи,освен ако не е педал
"извикай го на някое скришно място и си покажи циците,винаги работи,освен ако не е педал"
а извинявай , но искам да ме харесва за това което съм а не за това какви гърди имам![]()
Чакай... говорим си за момче нали?Първоначално написано от franky95
![]()
хЪх...
5 прости думи с които ще спечелиш вниманието, интереса и желанието му към теб : "Един бърз секс в междучасието?"
Вярно е. Каквото и да си говорим, мъжете са ловци. Лек игнор ще свърши работа.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Миналата година бях в абсолютно същата ситуация. Накрая мочето се премести в др училище и тръгна с една приятелка. По-добре се опитай да го забравиш.
Първоначално написано от wikinceto0o
защо да го забравя? Това, че твоето момче се е преместило в друго училище не значи, че и нейното ще се премести
![]()
та по темата:.. покажи му, че го харесваш..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Дай му пари !!!!!!1![]()
![]()
Колкото и болезнено и гадно да звучи така е няма как да накараш едно момче да те хареса ако то не те харесва. При нас момчетата няма точна формула с която можете да ни накарате да ви харесваме. Или ви харесваме или не, ако ще да си всваляте гащите и блузите наи много да ни уплашитеНе можеш да го накараш да те хареса колкото и да се мъчиш!!!!!!. Опитай се да го забравиш и намери друг ,който отвръща на чувствата ти. [/quote]
кажи му че си бременна от него
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
тъпичкаПървоначално написано от wikinceto0o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПТ-амиии минавай покрай него,усмихвай се леко.Не се прави на лесна,дразни го ,но НЕ прекалявай.ПС-навън има сняг и е перфектно да се овъргаляте хубавичко![]()