.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

как да го спечеля?

така това е сигурно позната история за някои от вас ,но съм много объркана

от моя клас има едно момче и много го харесвам и искам и той да ме харесва ,но той се държи най-нормално и някой път дори е супер заядлив с мене но не мога да спра да го харесвам и ревнувам от другите момичета?

кажете какво да правя моляяяяя.как да го спечеля?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Като го накараш да си мисли, че той те печели.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на CR0W
    Пробвай да се сприятелиш с него повече,разбери какво харесва и гледай да говориш повече с него.Ииии такам.Не можеш да го накараш да те хареса колкото и да се мъчиш!!!!!!

novasum
    nirvana13

извикай го на някое скришно място и си покажи циците,винаги работи,освен ако не е педал

"извикай го на някое скришно място и си покажи циците,винаги работи,освен ако не е педал"

а извинявай , но искам да ме харесва за това което съм а не за това какви гърди имам

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от franky95
    "извикай го на някое скришно място и си покажи циците,винаги работи,освен ако не е педал"

а извинявай , но искам да ме харесва за това което съм а не за това какви гърди имам
    Чакай... говорим си за момче нали?
    хЪх...

Супер фен
    5 прости думи с които ще спечелиш вниманието, интереса и желанието му към теб : "Един бърз секс в междучасието?"

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Като го накараш да си мисли, че той те печели.
    Вярно е. Каквото и да си говорим, мъжете са ловци. Лек игнор ще свърши работа.

Миналата година бях в абсолютно същата ситуация. Накрая мочето се премести в др училище и тръгна с една приятелка. По-добре се опитай да го забравиш.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от wikinceto0o
    Миналата година бях в абсолютно същата ситуация. Накрая мочето се премести в др училище и тръгна с една приятелка. По-добре се опитай да го забравиш.
    защо да го забравя? Това, че твоето момче се е преместило в друго училище не значи, че и нейното ще се премести
    та по темата:.. покажи му, че го харесваш..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Дай му пари !!!!!!1

Не можеш да го накараш да те хареса колкото и да се мъчиш!!!!!!
    Колкото и болезнено и гадно да звучи така е няма как да накараш едно момче да те хареса ако то не те харесва. При нас момчетата няма точна формула с която можете да ни накарате да ви харесваме. Или ви харесваме или не, ако ще да си всваляте гащите и блузите наи много да ни уплашите . Опитай се да го забравиш и намери друг ,който отвръща на чувствата ти. [/quote]

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    кажи му че си бременна от него
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от wikinceto0o
    тъпичка

ПТ-амиии минавай покрай него,усмихвай се леко.Не се прави на лесна,дразни го ,но НЕ прекалявай.ПС-навън има сняг и е перфектно да се овъргаляте хубавичко
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си