- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво най мразите в едно момиче?
Майко отказах се няма да се женя!![]()
Тая тема стана доста силна за разлика от другата.
С отговора на miminko доста съм съгласна с повече неща и на другите участници в темата.
токчета,с които ходят като патки... Недей така патките по-хубаво ходят от тях![]()
Дам... или когато цял живот са носили кецове и решават, че баш на абитуриентския трябва да носят 12 см. Е, няма толкова смях![]()
А с кецове ли да бъде????![]()
Не. Да се упражнява предварително или постепенно да се качва на висок ток, а не на бала си да е наконтена, да е дала сума ти пари за маникюр, грим и рокля, ама да изглежда така, все едно тепърва прохожда. Нелепо е.
Обожавам високи обувки, но повече обожавам мацки, които могат да ходят на тях.
По начина, по който момчетата казват какво не харесват в момичетата всичко зчучи нормално и съдържащо НЕ толкова много изисквания и претенции, а мацките по скоро в тяхната тема отговаряха на въпроса "Какъв е идеалния за вас мъж" затова и тука няма да има толкова караници и спорове...
пп. Много се смях като видях как момчетата приемат тая тема като "отмъщение" едва ли не ... хаха
Ми да ти кажа право, моята приятелка не го прави.. Поне не натрапчиво. Макар че онзи ден като дойде вкъщи не можах да си гледам мача, ама от друга страна, не че не можех, просто щеше да ми стане неудобно тя да дойде специално при положение, че имаше друга работа пък аз да си пучна мачаПървоначално написано от PinkPan7her
Някак си не върви.. а и заместителя така да се изразя не беше за изпускане
Ама това е друг въпрос ;д
Мразя надути пуйки със самочувствие без покритие , с некви евтини парцалки , 2 тона грим по лицето и два пръста наслоена кир по врата и се къпят с евтини парфюми вместо с вода и въпреки тва се мислят за Плеймейтки и си го слагат по 3 пъти на ден в устата само и само да изпъкнат и да си дигат акциите. Мразя селски пръчки най-общо казано.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Момичетата в днешно време са нещо страшно.
Дразнещо е като почнат да се обличат еднакво и в същото време да си мислят, че са уникални.
Дразнещо е, когато не могат да отказват, поставят условия, нямат достойнство, хвърлят се на врата на всеки срещнат и който върже, нямат самочувствие или имат прекалено много такова.
Освен т'ва ме дразни като почнат да се филмират, че някой е влюбен в тях, защото, видиш ли, ги е погледнал.
Дразни ми още като започнат да търсят под вола теле. "Той си постна на стената "искам да те чукам". Сигурно е за мен. Иска да ме чука. Йей."
Нервират ме природно тъпи хора. Особено момичета.
А като им направят комплимент, веднага "Ох, трябва да ме видиш без грим какъв крокодил съм." Ми, фактът, че се дъниш сама пред момче, е достатъчен да стигна до тоя извод.
Или пък като почнат да си просят комплименти, умаловажавайки качествата си. "Гледай к'фа съм дебелъъ, цели 40 кила, ужас..."
И филмът "Защо не ми звъни". Хлъзнал се е и цопнал във вулкан, иначе е лудо влюбен в тебе. ^^
Друго дразнещо: способни са да лижат гъза на момче, в което са влюбени и същевременно ги прави на боклук, а ако някое "свястно" им се кефи, се правят на "адските недостъпните, е така, братооо.."
Но пък честно казано, не ме дразни, ако псуват. Т'ва е сравнително нормална човешка реакция.
Не харесвам да е прекалено културна,примерна и добра,колкото и странно да звучи ;Д искам да е бойна,непредвидима ако ще и да псува като Стойчков.
Първоначално написано от TheNewReligion
Кефиш ме.
novasum![]()
nirvana13![]()
И мен. Абсолютно нормални изисквания си постави момчето.
Като тръгнат 5 момичета, облечени с еднакви розови дънки и еднакви черни блузи, с еднакво зле топирани коси и са като табуретки в главата, ама се правят на много вървежни и недостъпни. И уникални, естествено!![]()
Доста по-смешни сте тези, които постоянно плюете.Първоначално написано от PinkPan7her
И да ви имам претенциите, ще каже някой, че сте перфектни, бе...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мм какво ме дразни в едно момиче, за външния вид се изказаха предостатъчно, а в характера: ако правя това което искам да ми се цупи, да се опитва да ме команда, като и казвам истината да ми казва че лъжа
А да и като има да казва нещо, но неиска и аз и кажа че неискам да знам ме тормози цял ден, докота не и кажа да "изплюе камъчето"![]()
Първоначално написано от Violenza
Смешни сме,че си имаме мнение...Извратена представа имаш.
Никой не е казал,че сме перфктни.Просто е такава темата и изказваме мнение......
novasum![]()
nirvana13![]()
Не, смешни сте, защото хем говорите колко са зле, хем им обръщате огрооомно внимание.Първоначално написано от CR0W
Не опира до мнението, а до постоянната критика.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Момиче съм, ама нЕма значение. Някои недостатъци и аз ги проявявам и често ми иде да се самоубия, ама какво да се прави.Първоначално написано от PinkPan7her
Мрязя, когато спори за нещо с мен, а си няма и идея от темата
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Именно
като външност мразя неподдържани мъже..кво ще рече това..нечистоплътни грозно миришещти,потни,със косми под мишниците(непонасям просто и ми става лошо)със мазна и като цяло неподдържана коса,със мръсни дрехи,със неизрязани нокти,едновежди или със ,,горилски,, тип вежди,необръснати(но на някой мъже им прилича просто набола брада)със много обеци по ушите(харесвам с 1 не повече)..
като вътрешност мразя надути,прости,необразовани ,простеещи,който се мислят за плейбой,който сменят момичета през 1-2 дена,който говорят глупости и не различават майтапа от селската простотия,който изневеряват,женкари,който не ценят приятелката си и това което тя прави за тях,който по дискотеките,заведенията или в компания се мислят за номер 1,а всъшност избиват комплекси,който правят мускули и си мислят че кат се напомпят ще си вкарат и акъл в главата което няма как да стане,натегачи който като имат скъпа кола и сложат очилата си мислят че ще вкарат всяка в леглото..има и др който не харесвам но стига толкова за сега)
Хммм...Интересно,но си има отделна тема за момчетаПървоначално написано от kiki1991
novasum![]()
nirvana13![]()
Aми да.. обръщаш внимание на момиче което на пръв поглед ти харесва, с целта да я опознеш, стига да ти го позволи деи ако осъзнаеш, че доста качества в характера на този човек не ти харесват, просто се "отделяш" от него, така да се изразя. Но пак казвам, без това "харесване на пръв поглед", или по-просто казано : дадения човек да ти е симпатичен, дори няма да си направиш труда да го опознаеш
Така че много ограничено мислиш драга.
И само за финал ще вмъкна, че и вие казвате, че момчета сме прасета, свине, олигофрени и прочие. Но когато се "влюбите" в една таква свиня, му търчите подир задника, като магаре с морков вързан на пръчка пред лицето му![]()
Как няма да му обърна внимание?! Върви срещу мен някво... нещо, цялото в розово и с изрусена перхидроленоруса половин метър над главата! И да искам, няма как да не обърна внимание.Първоначално написано от Violenza
Не съм перфектна, но имам право да обсъждам пъъъълни смешки.
Така както имам право да обсъждам дупето на някоя мацка, въпреки че съм по момчетата, нали?![]()
мразя да е като тая PinkPan7her ,хем грозно-обикновенна ,хем с някви супер заблудени теории като девствена ученичка от началаното даскало ..
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
мразя да е като тая PinkPan7her ,хем грозно-обикновенна ,хем с някви супер заблудени теории като девствена ученичка от началаното даскало ..
In your face motherfucka'![]()