- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво най мразите в едно момиче?
чуждопоклонник на собствения си език говори ако обичаш![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Теориите ми са абсолютно реалистични. (Хайде сети се как е било едно време - жените са се стремели към най-умния, най-бързия, най-хубавия, най-силния. Така е и сега. Ако се вгледаш, "изискванията" ни за чистоплътност и нормален външен вид не са толкова непостижими. Ако за теб са, лошо.)Първоначално написано от Brooklyn
Не се вкарвам във филми, точно защото успявам да гледам на света такъв, какъвто е, не да слушам хорските глупости. И в същото време съм голям оптимист.
За грозно-обикновената (което написа грешно, разбира се, но възразяваме срещу една фраза на английски, нали?) няма да кажа нищо.
Много ми е интересно каква е твоята представа за красиво момиче и на колко си години. Ако си над 14 - скрий ги някъде, защото си като 5 клас. Спориш с обиди.
представата ми за красиво момиче е това с което съм в момента ,и теб тва не те интересува ..
Окей сетих се за ония най смелите и най - бързите , окей те са избираните .. а сеш се те кои тип момичета са избирали ? Може би някви сиви безлични момиченца/жени ? Избирали са най-красивите ,и всички останали сиви девойчици са си останали само с избирането .. Нали си говорим за едно време ?
Кви са тия "пълни смешки" според тебе ?Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Както ти наричаш тях "пълни смешки " ,така и аз теб наричам пълна смешка ,що ти ше можеш да ги наричаш такива ,а аз теб няма да мога ?
в едно си права че не слушаш хорските глупости ,още по-лошо размишляваш супер повърхностно
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
О, интересува ме. Повярвай, това ще ми каже страшно много за теб.
Естествено, че ще е така, затова и "За всеки влак си има пътници".
Смешки са момиченца, които си мислят, че са центъра на планетата, които се носят по улицата с вирнато носле, качени на 12 см токчета, които застрашително се кривят надясно. Смешни са момиченцата, които един фон-дьо-тен не могат да сложат като хората, но се имат за Мис свят. Смешни са момиченца, за които основна цел в живота е да се напият в дискотеката и да се мляскат с непознат. Смешни са момиченцата-лицемерки. Смешни са момиченцата, които се целуват с други смешни момиченца пред огледалото в тоалетната. Смешни са момиченцата, които не могат да кажат какво е овулация, но на 14 годинки са опитали всевъзможен вид секс. Смешни са момиченца на по 15-16, които пушат Мерилин и твърдят, че цигарите им успокояват нервите. Смешни са момиченцата, които ходят с възможно най-къси роклички през зимата. Смешни са момиченца като това, това, това и това.
Ако на теб не са ти смешни, няма какво повече да говорим.![]()
FromAutumToAshes, препрочети какво съм написала и по какъв повод и помисли над отговора си.
И следващия път без "драга", ако обичаш.
PinkPan7her, ами много жалко, според мен има доста повече неща(всякакви странични имам предвид) , на които хората трябва да обръщат внимание, уви..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Смешни са момиченца, за които основна цел в живота е да се напият в дискотеката и да се мляскат с непознат
Може да са смешни, ама ме кефят.
Girls with daddy issues ftw.
в какъв форум сме ако не спорим?Първоначално написано от miminko
епа аз не харесвам фондютена
грима
косми т.н да не говорим
гадна коса
липса на чувство за хумор
материалистки
прекаленото самочувсвие
прекалено мн излишни кг не съм чак толкова фен на вътрешната красота
капризност и т.н![]()
О, аз обръщам внимание на адски много неща. Друг е въпросът дали го показвам.Първоначално написано от Violenza
И нямам против да споря, но нека е нормален спор, а не да ме нарежда на грозно-обикновена, без дори да ме е виждал (:
к*рвалъка
Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил
Мен пък, честно казано, т'ва въобще не ме дразни. Щом едно момиче има хубаво тяло и секси излъчване, няма нищо лошо в това да задоволява сексуалния си нагон с различни момчета. На нея й доставя удоволствие, а какво по-хубаво от това да знаеш как сам на себе си да направиш хубаво? Т'ва, че после се разчува, е нормално и глупаво. Дори когато някое момиче започне сериозна връзка с дадено момче, пак ще има кой да я нахрани, така че т'ва си е чиста доза комплексарщина. Мразя да споменавам последната дума, защото в последно време я срещам, където трябва и където не трябва, ама в тоя случай тя е точната.Първоначално написано от stefan1
PinkPan7her СПРИ СЕ!!
Оспамиииии цялата тема!!!
Разбрахме че ненавиждаш 99% от момичетата разбрахме че всяка от нас има по 1000 недостатъци (освен теб) разбрахме че пиеш бира, ядеш чипс псуваш и гледаш мач ..но и аз ще ти напиша нещо..
Първо се виж на кво приличаш.......плашило
Второ - СПРИ да оплюваш момичетата които са с прически и грим ..те са 1000000000000 пъти по харесвани от грозни тип мъжкарани като теб!!
А относно идиотите които пишат по 100 'недостатъка'....откога прическата е станала такъв? или обувките и грима...
Хубавите момичета не искат да ви харесват .. за тваа ги плюете...
И тука ако има мърла тва е PinkPan7her- без прическа,без грим мазна на вид коса и обича да псува. Идеааалното момиче
Не харесвам
-нахални курви
-дебели курви
-космати курви
-мързеливи курви
-нечистоплътни курви
-материалистки демек курви
-устати курви
-досадни курви
-надути курви
-превзети курви
-агресивни курви
-двулични курви
-курви
Спрете да обиждате другите. Не можете ли да изказвате мнение без да използвате красивите си епитети от сорта на "мухла" "мърла" и прочее?
Намирам PinkPan7her за много хубава. Но и да не е така според вас, осъзнайте, че хората имат различно виждане за красотата. Не смятам за добре това, че тя изказва мнение за всяко нещо. Но сме във форум и тя има това право, стига да желае. Колкото до xxKiFlAxx, ако продължаваш да обсъжваш външността на другите, пусни снимка и ти, за да могат и те да го правят. Целият този спор ми изглежда глупав. От тази гледна точка, че половината ви коментари са изпълнени с обиди за другия. Разбирам, че така защитавате собстветата си "репутация", но в един момент е по-добре човек да замълчи, ако няма какво да каже конкретно по темата, отколкото да напада другия.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Абе, кифло половината неща, които изреди не са верни. Аз никъде не съм прочела, че псува, ако е така извинявам се.. моя е грешката. Също така гримът не е недостатък, но той е за ПОДЧЕРТАВАНЕ на очи, устни, изравняване на тен и т.н. а повечето злоупотребяват с него, не мисля че някои момичета и 3 мм фдт да си пляснат по-хубави НЕМА да станат ! В една друга тема в козметиката тя беше изреждала нещата, които не харесва в себе си, не я познавам и не знам дали се е описала обективно, но не мисля че има за какво да лъже - все пак ще залъгва самата себе си по този начин. Не знам каква е твоята представа за "хубаво момиче" но моята определено не е : фондьотен с неточно избран нюанс и НАМАЗАН само по лицето, вечерен (опушен) грим с обикновени дрехи, особено пък ако е през деня, също така и обема на косата, толкова лак сигурно слагат, че ако си обърнат главата надолу косата им няма да помръдне. Аз също имам безброй недостатъци сигурно, не само на външен вид, но се чуствам много повече на акъл от тези пластмасови кукли, нали знаеш обема над главата не компенсира празнотата в нея. А ако това на снимката е PinkPan7her мога да ти кажа, че на мен много ми харесва. Казваш, че гримът не е недостатък - ами като го няма недостатък ли е. Момичето е много по красиво БЕЗ него, отколкото други които имат изобилие в/у лицето си. И има много хубаво излъчване - много малко хора притежават такова. Може тя да не е идеалното момиче, и аз не съм, и още много такива като нас, но моля те не се нареждай ти като най-хубава, най-умна, най-привлекателна, секси и така нататък, а и да не забравя над всички! 3 изречения да ми напишеш веднага мога да оборя твърдението, че изобщо ставаш за нещо..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Много тъжно.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Абе,големи сте патки сичките![]()
![]()
Оспамихте темата на момчетата,почнахте с типичните женски заяждания и си показахте простотията както си трябва.
Трябва ли да казвам какво не харесвам в момичетата?![]()
Първоначално написано от orlandojustin
![]()
![]()
![]()
развесели ме
Много ме кефи как мисли това момичеПървоначално написано от nymphadora
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
Мисля, че това е само твое твърдение, а? Всички теб имитират, ти си най-красивата и си образец, всяко момиче иска да бъде като теб.Първоначално написано от xxKiFlAxx
99,99% от момчетата са пълни идиоти..селяни боклуци! подминавам ги с гнус и ги мразя мнннн.моите мигли са хубави без да ги мажа с каквото да еА дюнер обичам мнн и ям през ден и не съм станала дебела,тялото ми е стегнато и със Сигурност е по хубаво от твоето! Аз знам как да ям- Ти не.- става дума за бяло течение.ами мисла че тва е нормално няма кво да се притесняваш
по-добре да съм потна и с парфюмКато си Тъпа ----> мълчиш!! И не смей да ми отговаряш щото си под мен а с такива прости НЕ се занимавам!- това е отговор на въпроса "Колко често се къпете?"Един-два пъти в седмица. зимата е студеено и необичам да ми е студено
- Отговор на въпроса: "Пърдите ли?"Иначе пред непознати не ме е срам..стига да не ме виждат повечее
Много сте елементарни за да ви обръщам. интересувам се от мен си и никой друг^м да той е същия..прост като теб и всички момчета.Неможе. ако пусна снимка на класа ще изплаша форума
почти всички изглеждат ужасно...
.. без мен и още няколко момичетаИмам прическа, косата ми скърца от чистота, нося грим всеки божи ден (фтд, молив, очна линия, спирала), с тая разлика, че представите ми за добре гримирано момиче не включват оранжев фдт и прическа тип "табуретка".Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
И да не каже някой, че спамя - тия цитати са жив пример за това, което ненавиждам. И имайте предвид, че са само от последния й профил, колко още простотии е писала...
Много се смях на всичко...![]()
Косата и скърцала..Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
![]()
За какво си прави труда да се ровиш и събираш мой цитати![]()
![]()
Мен ако ме беше срам от тях-Нямаше да ги пиша!
моите мигли че са най хубави са най хубави.
СПРИ да завиждаш и пишеш че косите на момичетата са като табуреткити в кой век живееш ..такава е модата и тва е само прическа която няма нищо общо с ума дали момичето е умна или не !!!!!
Аз като си топирам косата и занчи съм тъпа..така ли. Нещата които съм постигнала и имам толква награди.. доказва че съм умна! Може да има Грозни и глупави като теб, но тва не значи че хубави момичета като мен не може да са умни!
И сега не ме питай от къде знам че съм хубава..тва не го казвам аз и в училище съм от най харесваните! .доколкото Ти ще изплашиш всички!
Ама хем си тъпо и грозно хем спориш..![]()
Абсолютно. Не знам защо жените са такива- искат да контролират всяка ситуация и да бъдат на всяка манджа мерудия. Ебаси! За к'во го правите? Тука трябваше да пишат момчета, а вие ги плашите с агресивното си поведение! Ебаси момичетата, 'дето сте! После се чудите защо никой не ви харесва, дори след като сте прекарали 2 часа пред огледалото! Имам чувството, че всичките сте в менопауза, скарани с живота лелички, 'дето се тъпчат с боклуци, защото са толкова зли и гадни, че никой не се е излъгал да встъпи в брак с тях! Ебаси, отвратихте ме. Абсолютни мъстии и уруспии.Първоначално написано от nymphadora
Ако момчетата се плашат от един спор, не знам за какви мъже се имат.
Нито се чудя защо някой не ме харесва след 2 часа (ОМФГ!!) пред огледалото, нито се тъпча с боклуци. Айде няква 14-годишна пикла, дето заради отсъствието на родителите си е станала пълно леке, да тръгне да те нарежда на тъпа и грозна и ще те видя как ще стоиш спокойно и ще й се усмихваш.
И гледай да не ме наричаш повече мАстия.![]()
-Дебели и неподдържани момичета(мога да разбера сравнително грозно лице,но неква свиня да ми точи сланини и после да реве,що никой не я харесвал не мога да го разбера)
-Прекалено много парфюм
-Прекалено много фон дьо тен
-Мустак
-Да не се къпе(мазна коса)
-Курви
-Лигли(кифли)
-Интригантки и злобарки
-Кучки дето са с теб за да ти бръкнат в джоба
-Куха глава
Тва са в общи линии нещата,които мразя в 1 момиче.
![]()