.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 153
    Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    чуждопоклонник на собствения си език говори ако обичаш
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Фен Аватара на AmNesiA
    Град
    руsee ~
    От всичко, най - мразя лицемерките

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Brooklyn
    мразя да е като тая PinkPan7her ,хем грозно-обикновенна ,хем с някви супер заблудени теории като девствена ученичка от началаното даскало ..
    Теориите ми са абсолютно реалистични. (Хайде сети се как е било едно време - жените са се стремели към най-умния, най-бързия, най-хубавия, най-силния. Така е и сега. Ако се вгледаш, "изискванията" ни за чистоплътност и нормален външен вид не са толкова непостижими. Ако за теб са, лошо.)
    Не се вкарвам във филми, точно защото успявам да гледам на света такъв, какъвто е, не да слушам хорските глупости. И в същото време съм голям оптимист.
    За грозно-обикновената (което написа грешно, разбира се, но възразяваме срещу една фраза на английски, нали?) няма да кажа нищо.
    Много ми е интересно каква е твоята представа за красиво момиче и на колко си години. Ако си над 14 - скрий ги някъде, защото си като 5 клас. Спориш с обиди.

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    представата ми за красиво момиче е това с което съм в момента ,и теб тва не те интересува ..
    Окей сетих се за ония най смелите и най - бързите , окей те са избираните .. а сеш се те кои тип момичета са избирали ? Може би някви сиви безлични момиченца/жени ? Избирали са най-красивите ,и всички останали сиви девойчици са си останали само с избирането .. Нали си говорим за едно време ?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не съм перфектна, но имам право да обсъждам пъъъълни смешки.
    Кви са тия "пълни смешки" според тебе ?
    Както ти наричаш тях "пълни смешки " ,така и аз теб наричам пълна смешка ,що ти ше можеш да ги наричаш такива ,а аз теб няма да мога ?

в едно си права че не слушаш хорските глупости ,още по-лошо размишляваш супер повърхностно
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

anonymous708973
    Guest
    О, интересува ме. Повярвай, това ще ми каже страшно много за теб.
    Естествено, че ще е така, затова и "За всеки влак си има пътници".

Смешки са момиченца, които си мислят, че са центъра на планетата, които се носят по улицата с вирнато носле, качени на 12 см токчета, които застрашително се кривят надясно. Смешни са момиченцата, които един фон-дьо-тен не могат да сложат като хората, но се имат за Мис свят. Смешни са момиченца, за които основна цел в живота е да се напият в дискотеката и да се мляскат с непознат. Смешни са момиченцата-лицемерки. Смешни са момиченцата, които се целуват с други смешни момиченца пред огледалото в тоалетната. Смешни са момиченцата, които не могат да кажат какво е овулация, но на 14 годинки са опитали всевъзможен вид секс. Смешни са момиченца на по 15-16, които пушат Мерилин и твърдят, че цигарите им успокояват нервите. Смешни са момиченцата, които ходят с възможно най-къси роклички през зимата. Смешни са момиченца като това, това, това и това.
    Ако на теб не са ти смешни, няма какво повече да говорим.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    FromAutumToAshes, препрочети какво съм написала и по какъв повод и помисли над отговора си.
    И следващия път без "драга", ако обичаш.

PinkPan7her, ами много жалко, според мен има доста повече неща(всякакви странични имам предвид) , на които хората трябва да обръщат внимание, уви..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Смешни са момиченца, за които основна цел в живота е да се напият в дискотеката и да се мляскат с непознат

Може да са смешни, ама ме кефят.

Girls with daddy issues ftw.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Темата е направена,за да изкаже всеки собственото си мнение,така че не го оспорвайте.Brooklyn, не нападай.
    в какъв форум сме ако не спорим?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

епа аз не харесвам фондютена
    грима
    косми т.н да не говорим
    гадна коса
    липса на чувство за хумор
    материалистки
    прекаленото самочувсвие
    прекалено мн излишни кг не съм чак толкова фен на вътрешната красота
    капризност и т.н

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    PinkPan7her, ами много жалко, според мен има доста повече неща(всякакви странични имам предвид) , на които хората трябва да обръщат внимание, уви..
    О, аз обръщам внимание на адски много неща. Друг е въпросът дали го показвам.

И нямам против да споря, но нека е нормален спор, а не да ме нарежда на грозно-обикновена, без дори да ме е виждал (:

Град
    София
    к*рвалъка
    Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил

Цитирай Първоначално написано от stefan1
    к*рвалъка
    Мен пък, честно казано, т'ва въобще не ме дразни. Щом едно момиче има хубаво тяло и секси излъчване, няма нищо лошо в това да задоволява сексуалния си нагон с различни момчета. На нея й доставя удоволствие, а какво по-хубаво от това да знаеш как сам на себе си да направиш хубаво? Т'ва, че после се разчува, е нормално и глупаво. Дори когато някое момиче започне сериозна връзка с дадено момче, пак ще има кой да я нахрани, така че т'ва си е чиста доза комплексарщина. Мразя да споменавам последната дума, защото в последно време я срещам, където трябва и където не трябва, ама в тоя случай тя е точната.

Guest
    PinkPan7her СПРИ СЕ!!
    Оспамиииии цялата тема!!!

Разбрахме че ненавиждаш 99% от момичетата разбрахме че всяка от нас има по 1000 недостатъци (освен теб) разбрахме че пиеш бира, ядеш чипс псуваш и гледаш мач ..но и аз ще ти напиша нещо..
    Първо се виж на кво приличаш.......плашило
    Второ - СПРИ да оплюваш момичетата които са с прически и грим ..те са 1000000000000 пъти по харесвани от грозни тип мъжкарани като теб!!

А относно идиотите които пишат по 100 'недостатъка'....откога прическата е станала такъв? или обувките и грима...
    Хубавите момичета не искат да ви харесват .. за тваа ги плюете...

И тука ако има мърла тва е PinkPan7her- без прическа,без грим мазна на вид коса и обича да псува. Идеааалното момиче

Не харесвам
    -нахални курви
    -дебели курви
    -космати курви
    -мързеливи курви
    -нечистоплътни курви
    -материалистки демек курви
    -устати курви
    -досадни курви
    -надути курви
    -превзети курви
    -агресивни курви
    -двулични курви
    -курви

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Спрете да обиждате другите. Не можете ли да изказвате мнение без да използвате красивите си епитети от сорта на "мухла" "мърла" и прочее?

Намирам PinkPan7her за много хубава. Но и да не е така според вас, осъзнайте, че хората имат различно виждане за красотата. Не смятам за добре това, че тя изказва мнение за всяко нещо. Но сме във форум и тя има това право, стига да желае. Колкото до xxKiFlAxx, ако продължаваш да обсъжваш външността на другите, пусни снимка и ти, за да могат и те да го правят. Целият този спор ми изглежда глупав. От тази гледна точка, че половината ви коментари са изпълнени с обиди за другия. Разбирам, че така защитавате собстветата си "репутация", но в един момент е по-добре човек да замълчи, ако няма какво да каже конкретно по темата, отколкото да напада другия.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Абе, кифло половината неща, които изреди не са верни. Аз никъде не съм прочела, че псува, ако е така извинявам се.. моя е грешката. Също така гримът не е недостатък, но той е за ПОДЧЕРТАВАНЕ на очи, устни, изравняване на тен и т.н. а повечето злоупотребяват с него, не мисля че някои момичета и 3 мм фдт да си пляснат по-хубави НЕМА да станат ! В една друга тема в козметиката тя беше изреждала нещата, които не харесва в себе си, не я познавам и не знам дали се е описала обективно, но не мисля че има за какво да лъже - все пак ще залъгва самата себе си по този начин. Не знам каква е твоята представа за "хубаво момиче" но моята определено не е : фондьотен с неточно избран нюанс и НАМАЗАН само по лицето, вечерен (опушен) грим с обикновени дрехи, особено пък ако е през деня, също така и обема на косата, толкова лак сигурно слагат, че ако си обърнат главата надолу косата им няма да помръдне. Аз също имам безброй недостатъци сигурно, не само на външен вид, но се чуствам много повече на акъл от тези пластмасови кукли, нали знаеш обема над главата не компенсира празнотата в нея. А ако това на снимката е PinkPan7her мога да ти кажа, че на мен много ми харесва. Казваш, че гримът не е недостатък - ами като го няма недостатък ли е. Момичето е много по красиво БЕЗ него, отколкото други които имат изобилие в/у лицето си. И има много хубаво излъчване - много малко хора притежават такова. Може тя да не е идеалното момиче, и аз не съм, и още много такива като нас, но моля те не се нареждай ти като най-хубава, най-умна, най-привлекателна, секси и така нататък, а и да не забравя над всички! 3 изречения да ми напишеш веднага мога да оборя твърдението, че изобщо ставаш за нещо..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Много тъжно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на nymphadora
    Абе,големи сте патки сичките

Оспамихте темата на момчетата,почнахте с типичните женски заяждания и си показахте простотията както си трябва.

Трябва ли да казвам какво не харесвам в момичетата?

Голям фен Аватара на CR0W
    Цитирай Първоначално написано от orlandojustin
    Не харесвам
    -нахални к**ви
    -дебели к**ви
    -космати к**ви
    -мързеливи к**ви
    -нечистоплътни к**ви
    -материалистки демек к**ви
    -устати к**ви
    -досадни к**ви
    -надути к**ви
    -превзети к**ви
    -агресивни к**ви
    -двулични к**ви
    -к**ви
    развесели ме

Цитирай Първоначално написано от nymphadora

Оспамихте темата на момчетата,почнахте с типичните женски заяждания и си показахте простотията както си трябва.

Трябва ли да казвам какво не харесвам в момичетата?
    Много ме кефи как мисли това момиче

novasum
    nirvana13

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    че всяка от нас има по 1000 недостатъци (освен теб)
    Мисля, че това е само твое твърдение, а? Всички теб имитират, ти си най-красивата и си образец, всяко момиче иска да бъде като теб.
    99,99% от момчетата са пълни идиоти..селяни боклуци! подминавам ги с гнус и ги мразя мнннн.
    моите мигли са хубави без да ги мажа с каквото да е
    А дюнер обичам мнн и ям през ден и не съм станала дебела,тялото ми е стегнато и със Сигурност е по хубаво от твоето! Аз знам как да ям- Ти не.
    ами мисла че тва е нормално няма кво да се притесняваш
    - става дума за бяло течение.

по-добре да съм потна и с парфюм
    Като си Тъпа ----> мълчиш!! И не смей да ми отговаряш щото си под мен а с такива прости НЕ се занимавам!
    Един-два пъти в седмица. зимата е студеено и необичам да ми е студено
    - това е отговор на въпроса "Колко често се къпете?"

Иначе пред непознати не ме е срам..стига да не ме виждат повечее
    - Отговор на въпроса: "Пърдите ли?"

Много сте елементарни за да ви обръщам. интересувам се от мен си и никой друг
    ^м да той е същия..прост като теб и всички момчета.
    Неможе. ако пусна снимка на класа ще изплаша форума
    почти всички изглеждат ужасно...
    .. без мен и още няколко момичета
    И тука ако има мърла тва е PinkPan7her- без прическа,без грим мазна на вид коса и обича да псува. Идеааалното момиче
    Имам прическа, косата ми скърца от чистота, нося грим всеки божи ден (фтд, молив, очна линия, спирала), с тая разлика, че представите ми за добре гримирано момиче не включват оранжев фдт и прическа тип "табуретка".
    И да не каже някой, че спамя - тия цитати са жив пример за това, което ненавиждам. И имайте предвид, че са само от последния й профил, колко още простотии е писала...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Много се смях на всичко...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    че всяка от нас има по 1000 недостатъци (освен теб)
    Мисля, че това е само твое твърдение, а? Всички теб имитират, ти си най-красивата и си образец, всяко момиче иска да бъде като теб.
    99,99% от момчетата са пълни идиоти..селяни боклуци! подминавам ги с гнус и ги мразя мнннн.
    моите мигли са хубави без да ги мажа с каквото да е
    А дюнер обичам мнн и ям през ден и не съм станала дебела,тялото ми е стегнато и със Сигурност е по хубаво от твоето! Аз знам как да ям- Ти не.
    ами мисла че тва е нормално няма кво да се притесняваш
    - става дума за бяло течение.

по-добре да съм потна и с парфюм
    Като си Тъпа ----> мълчиш!! И не смей да ми отговаряш щото си под мен а с такива прости НЕ се занимавам!
    Един-два пъти в седмица. зимата е студеено и необичам да ми е студено
    - това е отговор на въпроса "Колко често се къпете?"

Иначе пред непознати не ме е срам..стига да не ме виждат повечее
    - Отговор на въпроса: "Пърдите ли?"

Много сте елементарни за да ви обръщам. интересувам се от мен си и никой друг
    ^м да той е същия..прост като теб и всички момчета.
    Неможе. ако пусна снимка на класа ще изплаша форума
    почти всички изглеждат ужасно...
    .. без мен и още няколко момичета
    Имам прическа, косата ми скърца от чистота, нося грим всеки божи ден (фтд, молив, очна линия, спирала), с тая разлика, че представите ми за добре гримирано момиче не включват оранжев фдт и прическа тип "табуретка".
    И да не каже някой, че спамя - тия цитати са жив пример за това, което ненавиждам. И имайте предвид, че са само от последния й профил, колко още простотии е писала...
    Косата и скърцала..
    За какво си прави труда да се ровиш и събираш мой цитати
    Мен ако ме беше срам от тях-Нямаше да ги пиша!
    моите мигли че са най хубави са най хубави.

СПРИ да завиждаш и пишеш че косите на момичетата са като табуретки ти в кой век живееш ..такава е модата и тва е само прическа която няма нищо общо с ума дали момичето е умна или не !!!!!
    Аз като си топирам косата и занчи съм тъпа..така ли. Нещата които съм постигнала и имам толква награди.. доказва че съм умна! Може да има Грозни и глупави като теб, но тва не значи че хубави момичета като мен не може да са умни!
    И сега не ме питай от къде знам че съм хубава..тва не го казвам аз и в училище съм от най харесваните! .доколкото Ти ще изплашиш всички!
    Ама хем си тъпо и грозно хем спориш..

Цитирай Първоначално написано от nymphadora

Абсолютно. Не знам защо жените са такива- искат да контролират всяка ситуация и да бъдат на всяка манджа мерудия. Ебаси! За к'во го правите? Тука трябваше да пишат момчета, а вие ги плашите с агресивното си поведение! Ебаси момичетата, 'дето сте! После се чудите защо никой не ви харесва, дори след като сте прекарали 2 часа пред огледалото! Имам чувството, че всичките сте в менопауза, скарани с живота лелички, 'дето се тъпчат с боклуци, защото са толкова зли и гадни, че никой не се е излъгал да встъпи в брак с тях! Ебаси, отвратихте ме. Абсолютни мъстии и уруспии.

anonymous708973
    Guest
    Ако момчетата се плашат от един спор, не знам за какви мъже се имат.

Нито се чудя защо някой не ме харесва след 2 часа (ОМФГ!!) пред огледалото, нито се тъпча с боклуци. Айде няква 14-годишна пикла, дето заради отсъствието на родителите си е станала пълно леке, да тръгне да те нарежда на тъпа и грозна и ще те видя как ще стоиш спокойно и ще й се усмихваш.
    И гледай да не ме наричаш повече мАстия.

Град
    София
    -Дебели и неподдържани момичета(мога да разбера сравнително грозно лице,но неква свиня да ми точи сланини и после да реве,що никой не я харесвал не мога да го разбера)
    -Прекалено много парфюм
    -Прекалено много фон дьо тен
    -Мустак
    -Да не се къпе(мазна коса)
    -Курви
    -Лигли(кифли)
    -Интригантки и злобарки
    -Кучки дето са с теб за да ти бръкнат в джоба
    -Куха глава

Тва са в общи линии нещата,които мразя в 1 момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си