- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво най мразите в едно момиче?
Кифличке, ти що се заяждаш?
За глупости при това. Вземи си седни малко на Д-то и си намери лакеи, които да те хвалят. Щото сама да се рекламираш... хъх не е на мода вече.
Другото което е че те поздравявам за твоята обсебеност от върховната повърхностност, която може да съществува. Наистина, малко са достигали до този връх. Та.. прости на нас простосмъртните че не споделяме идеалите ти за кирл...ъъ извинете красиво момиче, и приеми че на тая земя се върти около един център, който не съвпада с балоненото ти его.
Относно какво можеш и колко си умна... знам ли. Във форума всички ме титани на мисълта и гении на прозренията. Ама нали знаеш че форума е едно виртуално пространство, което дефакто е нищо. Забелязваш ли някой друг да си навира мнеието толкова отвратително? И аз мога да оплюя половината форум, сигурен съм че и Ина може, при това доста по добре от теб.
Ако няма да светиш, поне не пречи на другите да светят. Всички знаем че луната съществува само защото отразява слънчевата светлина. И само нощем, райт?
Да, защитавам Ина. Проблем?
В момичетата не харесвам превзетостта, бухналите прически и кокоше дупе джуките![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Мразя - най-силното чувство у българина![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Аз пък тва мразя в жените-ясно е,че темата е за момчета и ще изпишат 1000 страници в нея....
И както вие ''имате правото да обсъждате и пишете каквото си искате'',така и ''кифлите'' имат право да ходят както си искат..
![]()
СЛЕДОВАТЕЛНО... и аз мога да си хода по черво ;дд
Патки прости-оспамихте всичко.Ебаси![]()
![]()
Майка ви стара спрете да спамите.PinkPan7her дреме ми на чурката какво мислиш.За всичко ли мамка му трябва да изкажеш менение???Досадна си.Пиши един пост и толкова а не 10 поста на 1 тема!!!
И мъжката тема осквернихте...
Едни от малкото разбрани момичета са nymphadora и TheNewReligion ЕВАЛА ИМ ПРАВЯ
А по темата.Мисля,че розовка доста обобщава нещата които ме дразнят в един характер.
novasum![]()
nirvana13![]()
шш ало...я всички по-кротко. Не мислех да пиша в темата, понеже би било тъпо (и стана) гърлите от форума да се покажат като кокошки. И момчетата писаха в женската тема, но никой с никой (момче с момче) не се е карал мисля...а тук какво стана?...
Пишете си по темата (културно) и бъдете милички и добрички, иначе ще ги локна и двете теми ако продължавате ^_^ \/ *строг поглед!*
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И момчетата писаха в женската тема, но никой с никой (момче с момче) не се е карал мисля...
После сме били невъзпитани и прости![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Не харесвам :
1 Косми под мишниците
2 Да имат много набол мустак :Д
3 Да са повече от пълнички...
Мии, като характер май всички мразим едно и също и няма пак да го изреждам...![]()
Ей такива като пинкпантер най-мразя.Вечно мрънкащи всевъзможни глупости истерички.Стига си спамила в мъжката тема!Направиси твоя тема и си философствай там колкото си искаш е майкаму стара
Пиша последен пост тук, защото максимално ме издразнихте!
Първо, вземете си запишете кво е СПАМ, защото очевидно не знаете! Ще пиша колкото си поста искам и където си поискам. По темата са, написани са грамотно (за разлика от 70% от вашите) и за Бога, това е Ф-О-Р-У-М! Мога да изказвам мнение. Но не съм тръгнала да ви нареждам на всякакви, без да ви познавам, нали?
Второ, ако вие можете да търпите няква 14-годишна пикличка да ви нарежда на тъп и грозен, при положение, че самата тя не се осмелява да пусне снимка във форума, аз не мога.
Трето, strangeworld - не съм мрънкаща истеричка и си задръж коментарите за себе си. Точно мрънкането е това, на което така и така не се научих толкова години, а съм доста далеч от истерията.
britzy - хайде да не ме наричаш "патка проста" повече, а?!
PinkPan7her,грамотно пишеш и имаш хубави разсъждения,но с тях подклаждаш не дотам умните ни съфорумнички.
По темата:Първоначално написано от nymphadora
Първоначално написано от nymphadora
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Стига вече! Всички предполагам знаем колко сме гадни и лицемерни ние момичетата (да, аз съм момиче). Има разбира се и изключения. Тази тема е, за да кажем (най-вече мъжете) какво не харесваме в едно момиче, нали? Вие тука почвате да спорите само... Някои момичета може да си топирват косите, но и да са умни, но това е друг въпрос. Някои момчета може да харесват такива момичета. Всеки е с различно мнение!PinkPan7her не може всеки да те харесва, нали (говоря като човек)? До xxKiFlAx, безмислено е да спорите с нея. Виждате какви мнение пуска във форума и само можете да прецените що-годе каква е... А, като се опитате да я вкарате в правия път, виждате какъв голям спор става, нали? Е, какъв е смисъла? Тя няма да Ви разбере, така че, я оставете.
Няма да пиша какви момичета не харесвам, защото Вие момчета вече изредихте критериите![]()
Относно външния вид мразя:
-слаба лична хигиена
-вманиячена походка
-грим.
За друго не се сещам в момента, относно характера:
-прекалено лигавене
-високо самочувствие
-интригантство
-властолюбие
-двуличност
В общи линии са това. Иначе темата малко ми мяза на избиване на комплекси, ама nvm.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Айде да не ми казваш какво да правя,а?-Виж сега-никога! не съм се обърнала конкретно към теб ,че ТИ си патка тъпа нали??Явно имаш основания да се мислиш за такава и затова се и дразниш-ми не беше към теб обръщението,но хайде за теб, е щом ти така си мислиш.Аман вече-светът да не се върти само около тебПървоначално написано от PinkPan7her
Точка.
Айде всички момичета вънка от нашата тема!![]()
Нахахахахахах! Колкото и да се вадите либерални и разбиращи мъжете, то си лъсна колко пари струвате. Не можете да се сдържите да не направите кокошарник и то точно 'щото сте жени. Да, това е отнася не само към "не много умните", а и към преливащите от мозък женски, препълнили темата с глупости. Спокойно, никой няма да плаче за липсващите![]()
По-скоро се надлъгваха в мъжката тема да се види кой колко и какво може!
^Колега, внимавай да не издразниш някой максимално, че пак ще се събере цялата шайка да си правят реклама един на друг.![]()
Може да съм 14 годишна пикла.. но за ум не може да се мериш с мен! Тъпа си като....(da ne kazvam kvo)Първоначално написано от PinkPan7her
Относно снимката ми..забелязала съм че си най ограниченото... нещо в целия форум! Това че не си излагам снимките публично не значи че съм грозна. Казах ти че съм от най харесваните в у-ще момичета..и няма нужда да го доказвам на такава тъпи като теб защото си --->под мен . Виж се......тръгнала да търси недостатъци в другите..а не се виждаш тиоткъде тва самочувствие виж се на кво мязаш тръгнала по другите да пише.
@КифлЪтЪ
Ум ?!?! Не мисля, че някой който претендира да е умен ще пише неграмотно и ще използва ник Kifla...![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Абе ей малолетна тъпа путко! Да се махаш от тая тема, че ми писна на всяка манджа да си мерудия и се зачуди коя от вас двете е с голямото самочувствие тука! Аз съм една от най-харесваните, ми докажи го беее, ти еба майката!![]()
Освен общо взето изброените неща в х-ери и външен вид,мразя момиче да си падне по някой пълен куфар,на който изобщо не му пука за нея и да не я забелязва...
Путките да мрът
Селянино..излагаш се мн като псуваш ...толкова си прост че даже ни ми се занимава да се заяждам--->под мен сиПървоначално написано от DaemonBoy