- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво най мразите в едно момиче?
Ае стига сте се оливали-има ЛС не тука да ви четем глупостите![]()
Ако не те нападам е само защото си модератор .. по добре да не знаеш кво мисля за теб..!Първоначално написано от miminko
Върши си работата и гледай кой създаде спора и оспами темата от първата страница!! -
Ако имаш симпатии към Pnik..НЯМАШ правото да оправдаваш след като също е нарушила правилата!
Аз незнам дали ще мога да си "събера акъла" след това...
Тук трябваше да пишем ние , не ни помагайте с примери , моля.
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Кви спорове, леле...![]()
![]()
Момиче съм. . нз дали тва на момчетата им харесва ама на мен ми е отвратителкпо като видя няква с 2 пръста маджун по лицето, с толкова мн спирала, че миглите й са се обединили в 3 големи бучки [ на двете очи общо] и с някъв розов гланц дето яко се е разцапал се едно до ся е духалаа
а относно лигавенетоо... ми и аз се лигавя, смисъл закачам се с момчетата и те с мен, ама то тва си е нормално
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
абе мацки що така грубо превзехте темата на момчетата![]()
Ох, божке.![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Въпреки че сам момиче ще си позволя да изразя мнение. Лично на мен ми е адски противно да видя дже момичете (наи-добри приятелки рзбирасе) с еднакви дрехи, боядисани коси, 2 праста фон дьо тен, и толкова гланц на устните че все едно са силиконови, а да не говорим че се държат все едно сета е в краката им!
Кифло,ако кажеш още нещо било то за Миминко или ако щеш дори за пинкPантер -супер дразнеща си,подчовек такъв.Била над всички -ОМГ бееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xxKiFlAxx
Присмя се Хърбел на Щърбел![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Какво мразя в 1 момиче?
Пример мога да дам - xxKiFlAxx
Путките да мрът
ей, по-успешен форумен трол от кифлата отдавна не бях виждал :Д
убий тъпака с мълчание.
за да не е офтопик - неподдържаност, лошотия, повърхностност.. това май важи за хората като цяло >.>
REGGAE BOOM <3
Ама тя наистина е фейк профил -смис. нема начин да е реално това нещо![]()
![]()
Ти й се подиграваш?Първоначално написано от britzy
Ти си под нея
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Съжелявам че, аз ще съм поредното момиче писало в "мъжката" тема,но просто немога да не си кажа мнението. Мисля че и двете момичета които спориха са пример за възможно най-гаден и досаден тип момичета...
А иначе няма перфектни момичета, както и перфектни момчета...:*
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Добре бе не мога да разбера чета в темата "Какво мразите в едно момче" или нещо подобно беше някакви непрестанни караници, влизам тук - същото. Е добре достигнахте ли до някакво невероятно просветление ?! Карате се за глупости и най-вече се карате за неща чиито отговор е ОЧЕВАДЕН.
"Гледате ли външния вид на момчето/момичето ?" - "О неее аз гледам характерааа няма значение външния вид..." - Кого заблуждавате?! Себе си или околните? Хората са казали по вида посрещат по ума изпращат.
За да не е се приеме като СПАМ ще кажа само: мразя момичета които не се поддържат и нямат никакъв умствен багаж.
П.П. : Спрете да се карате за глупости и с тези комплексарски изказвания!
Понеже нямам какво да правя, реших да преброя мненията на PinkPan7er в тази тема. 15.
ПТ По външни белези: лоша хигиена, неподходящо облекло, зле гримирана.
По характер: Превзета, безотговорна, самовлюбена.
ПП И аз съм момиче.
Най - много мразя когато едно момиче си личи, че е глупава по начина, по който говори ако не и по външния и вид...
Относно външния вид:
-да е с наднормелно тегло
-да има наистина неправилни черти на лицето
-да е под 1.65м или над 1.84-5м
-да е с наистина много малък бюст или съответно прекалено голям ...
Относно характера:
-да пие
-да е невъзпитана/некултурна
-да е глупава
-да е незряла във всяко едно отношение
-да не знае какво иска и мнението и да е променливо, като времето
-да няма собствено мнение
-да е неопитна в по - интимните отношения или ако няма опит поне да и се отдава и да има надежди да стане "можеща"
(ако тука се намери някоя която да се намеси и да каже нещо от сорта "за вас мъжете това е най - важното, нали?" ще ме ядоса супер много и ще я напсувам)
Извинявам се ако съм обидил някое момиче ...
Saphire, аз бих те попитала какво значение има колко са й големи гърдите ? Ако ти харесат повечето неща в нея, но има прекалено малък или голям бюст ще я отрежеш ли ?
И как ще се чувствате вие момчетата, ако ние ви избирахме по размера на пениса ви.. ?
За мен и двете теми "Какво най-мразите в едно момче/момиче" = "С какъв тип момче/момиче не бихте се занимавали"...
Не, ако я харесвам няма да я зарежа заради това или нещо такова, но аз имах предвид под малки или големи 2-те крайности, които наистина са непоносими в повечето случаи. Сега искам аз да те питам, ако на едно момче пениса му в еректирало състояние е по - малък от пръста ти или съотвтно е над 20 см на тебе ще ти бъде ли приятно? И можеш ли да го пренапрегнеш просто така ? Знаех си че някой ще ме критикува относно това, но това не е никак маловажно повярвай ми... Ще се увериш след време, че всичко свързано с интимните отношения между 2-ма е наистина много голяма част от тяхната връзка.
Аз не съм те критикувала, просто те питах. А като цяло размера на гърдите е по-маловажен от размера на пениса за една връзка..
Като цяло мисълта ми е да не изпадаме в такива крайности ... иначе знам, че интимните отношения са доста важни във връзката.
А ако я харесваш,но е под 165см пак ли ще я зарежеш-доста тъпичко.и това за неопитността уби всичката риба-честно,замълчи![]()
Малееее, че то не останаха жени бе 0.о
ОМГ ...
Ами аз нямам толкова силни ограничения ...
- Да не е нечистоплътна
- Да не се облича/гримира/излъчва курвенско поведение !
- Да няма излишно окосмение
- Да не е много закръглена (приятно - може, ако и прилича)
Характера:
- Да не ругае много !
- Да не си вре носа там, където не му е работа !
- Да не плете интриги срещу мои приятели, защото после ще има убийства!
- Да не се превзема !
-------------------------------------------
Май това е основното, но всичко си има изключенията ! Може едно момиче да не притежава нито 1 от тези качества, но пак може да не ми допадне ... ем няма смисъл да задълбаваме повече (всеки има трески за дялкане)
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
нямах предвид точно неопитност ама ти май си съвсем леко ограничена или не си дочела незнам и аз вече... Имах предвид, ако няма опит тогава да не е от тия,на които не им се отдава ако ме разбираш ... (в което се съмнявам) пояснил съм го ясно ама както и да е... А и аз 1.85 с някоя 1.50 не се виждам и моля те не ми казвай ти какви да са моите мнения какво не харесвам в момиче... Боже колко глупави хора имаКак не можа да разбереш какво съм написал толкова е ясно, очаквах и малоумен да го разбере ама ти си още по зле...
ОТ КОГА НЯКАКВА ДРИСЛА ЩЕ МИ ОГРАНИЧАВА ПРАВОТО ДА КАЗВАМ КАКВОТО МИСЛЯ ? АЗ НЕ ТИ ЗАБРАНЯВАМ ДА ГОВОРИШ, ГОВОРИ КОЛКОТО ИСКАШ ВСЕ МИ Е ТАЯ! АЗ СЪМ ТОЗИ КОЙТО МОЖЕ ДА ТИ ЗАПУШИ УСТАТА, АКО ТЕ СРЕЩНЕ, А НЕ ТИ!
СТАНА ЛИ ТИ ЯСНО СЕГА ЗА КАКВО ТИ ГОВОРЯ