.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 153
    Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ае стига сте се оливали-има ЛС не тука да ви четем глупостите
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx

Може да съм 14 годишна пикла.. но за ум не може да се мериш с мен! Тъпа си като....(da ne kazvam kvo)

Относно снимката ми..забелязала съм че си най ограниченото... нещо в целия форум! Това че не си излагам снимките публично не значи че съм грозна. Казах ти че съм от най харесваните в у-ще момичета..и няма нужда да го доказвам на такава тъпи като теб защото си --->под мен . Виж се......тръгнала да търси недостатъци в другите..а не се виждаш ти откъде тва самочувствие виж се на кво мязаш тръгнала по другите да пише.
    Кифленце, умря ли циганката дето те хвалеше?
    Ще ти го кажа по възможно най-ясния начин- Затвори си устичката,защото до сега не си казала нищо смислено. Ако ще най-красивата да си-оставаш си тъпичка, и на още хиляда олимпиади по химия да идеш- пак си оставаш тъпичка.Необразована си,невъзпитана си,груба си. Това,че пантерката не е типичната блондинка със силиконови цици и три пласта фон-дьо-тен,не я прави грозна.Напротив-има супер сладко излъчване,така че си задръж топираната коса и самовлюбения начин на мислене и иди да спиш.
    Ако не те нападам е само защото си модератор .. по добре да не знаеш кво мисля за теб..!
    Върши си работата и гледай кой създаде спора и оспами темата от първата страница!! -
    Ако имаш симпатии към Pnik..НЯМАШ правото да оправдаваш след като също е нарушила правилата!

Фен
    Град
    Shumen
    Аз незнам дали ще мога да си "събера акъла" след това ...
    Тук трябваше да пишем ние , не ни помагайте с примери , моля.
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Кви спорове, леле...

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Момиче съм. . нз дали тва на момчетата им харесва ама на мен ми е отвратителкпо като видя няква с 2 пръста маджун по лицето, с толкова мн спирала, че миглите й са се обединили в 3 големи бучки [ на двете очи общо ] и с някъв розов гланц дето яко се е разцапал се едно до ся е духалаа а относно лигавенетоо... ми и аз се лигавя, смисъл закачам се с момчетата и те с мен, ама то тва си е нормално
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на kindergarden
    абе мацки що така грубо превзехте темата на момчетата

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Ох, божке.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Въпреки че сам момиче ще си позволя да изразя мнение. Лично на мен ми е адски противно да видя дже момичете (наи-добри приятелки рзбирасе) с еднакви дрехи, боядисани коси, 2 праста фон дьо тен, и толкова гланц на устните че все едно са силиконови, а да не говорим че се държат все едно сета е в краката им!

Град
    Кифло,ако кажеш още нещо било то за Миминко или ако щеш дори за пинкPантер -супер дразнеща си,подчовек такъв.Била над всички -ОМГ бееее

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    PinkPan7her СПРИ СЕ!!
    Оспамиииии цялата тема!!!

Разбрахме че ненавиждаш 99% от момичетата разбрахме че всяка от нас има по 1000 недостатъци (освен теб) разбрахме че пиеш бира, ядеш чипс псуваш и гледаш мач ..но и аз ще ти напиша нещо..
    Първо се виж на кво приличаш.......плашило
    Второ - СПРИ да оплюваш момичетата които са с прически и грим ..те са 1000000000000 пъти по харесвани от грозни тип мъжкарани като теб!!

А относно идиотите които пишат по 100 'недостатъка'....откога прическата е станала такъв? или обувките и грима...
    Хубавите момичета не искат да ви харесват .. за тваа ги плюете...

И тука ако има мърла тва е PinkPan7her- без прическа,без грим мазна на вид коса и обича да псува. Идеааалното момиче

Присмя се Хърбел на Щърбел
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Какво мразя в 1 момиче?
    Пример мога да дам - xxKiFlAxx
    Путките да мрът

ей, по-успешен форумен трол от кифлата отдавна не бях виждал :Д
    убий тъпака с мълчание.
    за да не е офтопик - неподдържаност, лошотия, повърхностност.. това май важи за хората като цяло >.>
    REGGAE BOOM <3

Град
    Ама тя наистина е фейк профил -смис. нема начин да е реално това нещо

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Ама тя наистина е фейк профил -смис. нема начин да е реално това нещо
    Ти й се подиграваш? Ти си под нея

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Съжелявам че, аз ще съм поредното момиче писало в "мъжката" тема,но просто немога да не си кажа мнението. Мисля че и двете момичета които спориха са пример за възможно най-гаден и досаден тип момичета...
    А иначе няма перфектни момичета, както и перфектни момчета...:*
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Добре бе не мога да разбера чета в темата "Какво мразите в едно момче" или нещо подобно беше някакви непрестанни караници, влизам тук - същото. Е добре достигнахте ли до някакво невероятно просветление ?! Карате се за глупости и най-вече се карате за неща чиито отговор е ОЧЕВАДЕН.

"Гледате ли външния вид на момчето/момичето ?" - "О неее аз гледам характерааа няма значение външния вид..." - Кого заблуждавате?! Себе си или околните? Хората са казали по вида посрещат по ума изпращат.

За да не е се приеме като СПАМ ще кажа само: мразя момичета които не се поддържат и нямат никакъв умствен багаж.

П.П. : Спрете да се карате за глупости и с тези комплексарски изказвания!

Понеже нямам какво да правя, реших да преброя мненията на PinkPan7er в тази тема. 15.

ПТ По външни белези: лоша хигиена, неподходящо облекло, зле гримирана.
    По характер: Превзета, безотговорна, самовлюбена.

ПП И аз съм момиче.

Най - много мразя когато едно момиче си личи, че е глупава по начина, по който говори ако не и по външния и вид...
    Относно външния вид:
    -да е с наднормелно тегло
    -да има наистина неправилни черти на лицето
    -да е под 1.65м или над 1.84-5м
    -да е с наистина много малък бюст или съответно прекалено голям ...
    Относно характера:
    -да пие
    -да е невъзпитана/некултурна
    -да е глупава
    -да е незряла във всяко едно отношение
    -да не знае какво иска и мнението и да е променливо, като времето
    -да няма собствено мнение
    -да е неопитна в по - интимните отношения или ако няма опит поне да и се отдава и да има надежди да стане "можеща"
    (ако тука се намери някоя която да се намеси и да каже нещо от сорта "за вас мъжете това е най - важното, нали?" ще ме ядоса супер много и ще я напсувам)
    Извинявам се ако съм обидил някое момиче ...

Супер фен Аватара на djipsito
    Saphire, аз бих те попитала какво значение има колко са й големи гърдите ? Ако ти харесат повечето неща в нея, но има прекалено малък или голям бюст ще я отрежеш ли ?
    И как ще се чувствате вие момчетата, ако ние ви избирахме по размера на пениса ви.. ?

За мен и двете теми "Какво най-мразите в едно момче/момиче" = "С какъв тип момче/момиче не бихте се занимавали"...

Не, ако я харесвам няма да я зарежа заради това или нещо такова, но аз имах предвид под малки или големи 2-те крайности, които наистина са непоносими в повечето случаи. Сега искам аз да те питам, ако на едно момче пениса му в еректирало състояние е по - малък от пръста ти или съотвтно е над 20 см на тебе ще ти бъде ли приятно? И можеш ли да го пренапрегнеш просто така ? Знаех си че някой ще ме критикува относно това, но това не е никак маловажно повярвай ми... Ще се увериш след време, че всичко свързано с интимните отношения между 2-ма е наистина много голяма част от тяхната връзка.

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз не съм те критикувала, просто те питах. А като цяло размера на гърдите е по-маловажен от размера на пениса за една връзка..

Като цяло мисълта ми е да не изпадаме в такива крайности ... иначе знам, че интимните отношения са доста важни във връзката.

Град
    А ако я харесваш,но е под 165см пак ли ще я зарежеш-доста тъпичко.и това за неопитността уби всичката риба-честно,замълчи

Малееее, че то не останаха жени бе 0.о
    ОМГ ...
    Ами аз нямам толкова силни ограничения ...
    - Да не е нечистоплътна
    - Да не се облича/гримира/излъчва курвенско поведение !
    - Да няма излишно окосмение
    - Да не е много закръглена (приятно - може, ако и прилича)
    Характера:
    - Да не ругае много !
    - Да не си вре носа там, където не му е работа !
    - Да не плете интриги срещу мои приятели, защото после ще има убийства!
    - Да не се превзема !
    -------------------------------------------
    Май това е основното, но всичко си има изключенията ! Може едно момиче да не притежава нито 1 от тези качества, но пак може да не ми допадне ... ем няма смисъл да задълбаваме повече (всеки има трески за дялкане)
    риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил

нямах предвид точно неопитност ама ти май си съвсем леко ограничена или не си дочела незнам и аз вече... Имах предвид, ако няма опит тогава да не е от тия,на които не им се отдава ако ме разбираш ... (в което се съмнявам) пояснил съм го ясно ама както и да е... А и аз 1.85 с някоя 1.50 не се виждам и моля те не ми казвай ти какви да са моите мнения какво не харесвам в момиче... Боже колко глупави хора има Как не можа да разбереш какво съм написал толкова е ясно, очаквах и малоумен да го разбере ама ти си още по зле...
    ОТ КОГА НЯКАКВА ДРИСЛА ЩЕ МИ ОГРАНИЧАВА ПРАВОТО ДА КАЗВАМ КАКВОТО МИСЛЯ ? АЗ НЕ ТИ ЗАБРАНЯВАМ ДА ГОВОРИШ, ГОВОРИ КОЛКОТО ИСКАШ ВСЕ МИ Е ТАЯ! АЗ СЪМ ТОЗИ КОЙТО МОЖЕ ДА ТИ ЗАПУШИ УСТАТА, АКО ТЕ СРЕЩНЕ, А НЕ ТИ!
    СТАНА ЛИ ТИ ЯСНО СЕГА ЗА КАКВО ТИ ГОВОРЯ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си