Здравейте! Ще започна по същество. Става дума за малко объркано положение. От известно време си пиша с едно момче-ей така приятелски. Всичко е супер, имаме много теми на разговор-и на двамата ни е интересно и забавно да си пишем. Като си пиша с него, някак ми се оправя винаги настроението, не знам как го прави. Знаем доста неща един за друг и мога да кажа, че е страхотен човек. И сега проблемът идва оттам, че напоследък много често си мисля за него. Ще си кажете-голяма работа, това ли било?!! Работата е там, че си имам приятел. Той знае за него, че си пишем и няма нищо против-нали сме само приятели. Забравих да добавя и, че това момче е от друг град. Той също знае, че си имам приятел. Не съм от тези момичета, които са по несериозните връзки и ходят с няколко наведнъж. Точно заради това не мога да си обясня-с това момче си подхвърляме разни закачки от време на време, харесва ми и като външен вид и характер, почнах да го сънувам доста често, да си мисля за него-а дори не съм го виждала. Това е другият проблем-почнах да изпитвам желание да го видя, да излезем и да си говорим наживо. Искам да го опозная още повече, искам да видя реакциите му извън интернет. Вече ми е много объркано, защото държа на приятеля си, а в същото време това момче ми привлича интереса толкова много. Не ме разбирайте погрешно, не съм искала да се стига дотам. Нито имам намерение да късам с приятеля ми, няма такова нещо. Чудя се дали това е само интерес (чисто приятелски) или има някаква тръпка, дори минимална. От друга страна той също, в един момент се държи абсолютно приятелски, а в друг проличава, че има нещо повече, но не си признава. А винаги съм си мислила, че не може да харесвам 2 момчета. Наистина се намирам в объркано положение-дайте някой съвет. =D>
-Моля без такива от рода да не ги разигравам, защото няма такова нещо. Не искам да наранявам нито един от двамата, нито искам да ги изгубя, защото значат много за мен. Макар и все още да не знам какво със сигурност за единия. Очаквам мнения, не заяждане.