- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво най мразите в едно момиче?
Империята отвръща на удараСмятам, че заглавието изчерпва въпроса, така че аз ще започна:
МАЗНИНИ И НАДНОРМЕНО ТЕГЛО
Лоша хигиена
Лош дъх
Грозни/непасващи/смачкани дрехи
Лош парфюм
СКОБИ
Косми по ръцете, краката, под мишниците, МИЛОСТ, да не са по лицето или гърдите
Характер:
Да повишава тон
Да говори с пълна уста
Да се оплаква от всичко
Да мляска докато яде
мамка му, има прекалено много неща, не мога да се сетя за всичко, вие сте !
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
-Мазна коса
-"Един тон" грим
-Когато върви и да мисли, че е на модно ревю
-Ехиден смях
характер:
Да е много срамежлива
Да интриганства и да филмира
Да е вулгарна
Да казва кое е правилно и кое не е
Ако е философка...![]()
хЪх...
Косми по ръцете
Лигавене
Властност
Липса на хумор
Тяло тип амфора
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Иеее империята отвръща на удара...
ВЪНШНИ БЕЛЕЗИ...
мазна коса
сенки
много грим
1 вежда
лош дъх
криви зъби
брекети
много косми извън областа на главата
ХАРАКТЕР...
филосовка
лицемерка
лигла
самовлюбена
вулгарна
да говори с пълна уста
има и още но това е главното :P
novasum![]()
nirvana13![]()
ще следя с интересТ, като имам повечко време да помисля ще добавя и аз ;>
За външността тая песен доста стабилно разяснява.
http://www.youtube.com/watch?v=QIFYGHx-fZY
За характера... комплексно е, но като цяло да си знае мястото и да не върви срещу товарния влак.
Temet Nosce
벨야카
Липса на себеуважение, достойнство и индивидуалност.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Външност:
Косми
Мустаци (от нашия клас имаме една такава)
Не естествен цвят на косата - просто повечето момичета се загрозяват като се боядисват..
Характер:
Да говори простотии
Прекалено голямо самочувствие (но все пак трябва да има самочувствие, просто да не се мисли за Бог)
Да се прави на много интересна пред приятели
Да ръси цинизми (за момичета това е много грозно според мене)
Последно и най важно:
Да мрази Рок и Метъл![]()
мустак нз дали има смисал да споменавам въобще :д
сланини
слаба хигиена
да е вулгарна
най-вече да е злобна или да е срамежлива.
Can It All Be So Simple ?
Външен вид:
В общи линии неподдържана
Характер:
лицемерие
прекалена лигавщина
материалистка
имаща се за нещо повече от останалите хора
надутост
реване за щяло и нещяло, че си е счупила нокътчето например
прекалено парадиране
не държаща на думата си
лъжеща
интригантка
За това се сещам в момента
Да не се поддържа
Да носи много грим - спирала и молив са достатъчни
Да е срамежлива
да е много надута
постоянно да ми се обажда - имал съм приятелка която ми звъни през 15 минути
да ревнува от всички
ЦИКЪЛА !!!!!!![]()
![]()
![]()
Сега сериозно ...
От към външен вид :
1.Косми по краката, ръцете прочие.
2. Руси коси, или по-скоро тези които са се боядисали...
3. Дебели задници
4. Грим ! Всяко момиче е по-красиво без грим (сега тези които са си грозни... друг въпрос ;д)
От към характер :
1.Мразим надути кучки !
2. Да псува като каруцар, за жалост доста момичета решиха, че е "готино" или "модерно" и аз не знам оО
3. Да си мисли, че аз съм изкарал късмет с нея, и трябва да и огаждам на всяка прищевка, че иначе може да я "загубя"
4. Мразя лигли !
5. Мразя тъпи момичета (ама това важи за всички хора като цяло..)
6. Мразя да ми поставят условия от сорта на - няма да излизаш с тия те са глупаци, няма да гледаш мача, няма да пушиш и т.н. и т.н.
В момента за друго не се сещам.
Мисля да постъпя като пич и да кажа, че изискванията, които имате въобще не са много. Ако бях момче, моите щяха да са същите.
Може би за някои момичета е най-трудно да проумеят що е достойнствоили да разберат, че няма нужда да се звъни през 15 минути. За забраната за мача и пушенето въобще няма да коментирам. На мен ако ми го кажат това (въпреки че нито мач гледам, нито пуша), бедна му е фантазийката.
Моят много обича да си гледа мачове и понякога, като ме покани у тях с думите: "Хей, искаш ли да дойдеш вкъщи, че да хвърлям по едно око на мача", просто минавам през най-близкия магазин и купувам чипс и бира. Посреща ме с отворени обятия![]()
fenastz, много ме израдва първото изречение за империята. Наистина се надявам да сте разбрали какво имах предвид в другата тема![]()
Защо пък да нямаме претенции? Ако са оправдани, всичко е наред.
За момиченцата, които вярват, че са центърът на света и по-велики от тях няма, няма да коментирам![]()
Точно това имах в предвидПървоначално написано от PinkPan7her
Стискам ти ръката за единомислието
![]()
Защо повечето хора циклят на срамежливостта на момичетата?Никой ли не се сеща, че това може да е начина, по който са ги възпитавали родителите???
Аз също бих се описала като доста срамежлива....макар че има различни срамове
![]()
Whatever you are be a good one!
Казах вече за срама при момчетата, сега искам да кажа и моето мнение за момичетата.
Срамежливи момичета, ама наистина срамежливи, има много рядко. В правилната компания момичето се отпуска и се държи абсолютно нормално и не се изчервява при думи като "свирка" (примерно). Да не говорим колко безкрайно досадно е да водиш разговор с човек, който си завира главата между коленете при по-откровен въпрос.
Не знам какво точно разбираш под срам, но за мен е това. Допреди година и маааалко, се въздържах да говоря за определени неща заради реакцията на околните, но разбрах, че всичко е до компанията.
NeZaPoznat, радвам се.
Може да съм момиче, но съм най-големият анти-феминист на планетата. Не обиждам собствения си пол, за да си вдигам акциите в очите на момчетата, а просто изказвам (възможно най-обективно) мнение.![]()
В случая - има мнооого повече момичета, които си мислят, че са върхът на сладоледа, черешката на тортата и прочее, отколкото момчета.![]()
Аз пък намирам срамежливите момичета, за доста сладкиПървоначално написано от catferluci
Стига да не са прекалено срамежливи де
![]()
Това е идеята деПредполагам, че на никой от вас представа му за идеална приятелка е такава, която се мести от скут на скут, показва си циците на всеки втори и т.н, нали?
Ама хич не е забавно да тръгнеш да говориш за секс с някоя (вярвате ли или не, последните ми две запознанства почнаха баш по тоя начин :Д) и тя да се държи като щраус. Или да я ръчкаш за най-малкото нещо...![]()
Що си мисля, че тая тема е всеки да си изкаже мнението - не ти да казваш харесва ли ти мнението на някой или не.
Ква майка та е раждала теб, е?Първоначално написано от PinkPan7her
Temet Nosce
벨야카
+1Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Аааа, какво?Първоначално написано от umri
SemperFidelis, това е форум, просто си казах мнението относно срамежливостта и написах нещо в отговор на предния потребител. Това е целта мисля. Нека миминко като модератор да ме поправи, ако греша.![]()
Не мразя.
мразете си на воля. Доста е тъжно.