Мисля да постъпя като пич и да кажа, че изискванията, които имате въобще не са много. Ако бях момче, моите щяха да са същите.
Може би за някои момичета е най-трудно да проумеят що е достойнство или да разберат, че няма нужда да се звъни през 15 минути. За забраната за мача и пушенето въобще няма да коментирам. На мен ако ми го кажат това (въпреки че нито мач гледам, нито пуша), бедна му е фантазийката.
Моят много обича да си гледа мачове и понякога, като ме покани у тях с думите: "Хей, искаш ли да дойдеш вкъщи, че да хвърлям по едно око на мача", просто минавам през най-близкия магазин и купувам чипс и бира. Посреща ме с отворени обятия
fenastz, много ме израдва първото изречение за империята. Наистина се надявам да сте разбрали какво имах предвид в другата тема
Ми да ти кажа право, моята приятелка не го прави.. Поне не натрапчиво. Макар че онзи ден като дойде вкъщи не можах да си гледам мача, ама от друга страна, не че не можех, просто щеше да ми стане неудобно тя да дойде специално при положение, че имаше друга работа пък аз да си пучна мача Някак си не върви.. а и заместителя така да се изразя не беше за изпускане Ама това е друг въпрос ;д