- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво най мразите в едно момиче?
ОМГ бее смешко,я се успокой.Глупав си ти бе-ясно ли ти е?!!!! Изчезни.
Щял да ми запуши устата-тъпак![]()
Много сте готини, когато се обиждате!Първоначално написано от britzy
![]()
![]()
По темата:
Дразни ме, когато едно момиче не си знае мястото!
britzy нито пишеш по темата, нито нещо близо до това и въобще не разбирам защо пускаш offtopic коментари в нея ... Ако нямаш какво да кажеш или как да се защитиш по - добре не оспамвай темата допълнително... за да ти стане по - ясно прочети пак каква е темата, а именно "Какво не харесваме в едно момиче" а не нещата, които ни биха попречили да имаме връзка с някое момиче. Това, че нещо не ти харесва в някое момиче не означава че не може да имате връзка... За това си има компромиси, които правим, защото перфектни хора като тебе няма, сещаш ли се ? ПИСНА МИ ОТ ОГРАНИЧЕНИ ДЕЦА, КОИТО ОПЛЮВАТ КОМЕНТАРИТЕ НА ОСТАНАЛИТЕ БЕЗ ДА СА СЕ ЗАМИСЛИЛИ ПОНЕ МАЛКО!
РАЗБИРАШ ЛИ МЕ КАКВО СЕ ОПИТВАМ ДА ТИ КАЖА, КАЖИ "ДА" МОЛЯ ТЕ, ЧЕ ДА НЕ ИЗГУБЯ НАПЪЛНО НАДЕЖДИТЕ СИ В ХОРАТА КАТО ТЕБЕ...
Оф ай спри да нареждаш без да знаеш.Сякаш,че темата не е достатъчно оспамена и без мен.И не ме наричай дете-смис.далеч си от действителността .АЙ МОЛЯ ТЕ ДАНО СИ МЕ РАЗБРАЛ(ЕДВА ЛИ) И СПРИ С ТОЯ КАПС.А АКО ИСКАШ ПО ТЕМАТА-АМИ НЕ ХАРЕСВАМ НАДУТИ И ЛИГАВИ МОМИЧЕТА.
Някой МОД да раздаде правосъдие няма ли?![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Хаха не ми казвайте, че никой от вас, изредил по 10-на претенции, не се е занимавал с лигла, че гаджето му не е носило тежък грим или че е била като гол охлюв. А относно малкия бюст и височината под 170 - абсурдно е да коментирам. Това, че не ви е по вкуса, какво общо има с омразата?! Дано се намерят късметлии, чиито изисквания да се изпълнят, иначе си оставате сами![]()
Приемам подкупи от шоколад.
Ще я отключа...след като се успокоите. ^^ (hug)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Айде и по-спокойно...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тъкмо бях подготвил шоколада![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
аз лично бих си го изял вместо да го давам <3Първоначално написано от ShtrudeL
REGGAE BOOM <3
Ще започна с това че съм момче. Наблюденията, които имам върху днешните момичета са доста отрицателни!
1. Прическа тип "табуретка" - това за мен е безкрайно ужасно! Не мога да си представя как приятелката ми ще има прическа "корона на дърво". Та тя не е дърво, а момиче!
2. "Гримова баня" - ненавиждам момичета, които са се изкъпали в грим. Колкото по-малко грим, толкова по-добре, с един молив и очна линия е нормално. Ама да си сложиш пръста на лицето ѝ и да стане оранжев.. това не е нормално.
3. "Вижте ме коя съм аз" - не харесвам момичета, които искат да се проявяват, като селянки /ругаят, бият се, цигарата в устата, оригване, пърдене, много косми/, като най-красивата и най-вървежната /"купих си спирала за 10лв. - всички ме харесват с нея", "купих си дрехи на Найк от мола", "вчера ми писаха 3 момчета у импулс и ми казаха, че искат да излязат с мен.." и т.н./
4. Килограми - кльощавите момичета от кожа и кости не ми допадат... Предпочитам да са закръглени отколкото да са само кожа и кокали. Не съм и привтрженик на дебелите "буци/бъчви"
Тези са достатъчни
По характер:
да налагат своето мнение
да съм 24 часа с нея
да ми звъни, като на пожар
да ми се прави на интересна
да няма чувство за хумор
да реве за всичко
да ревнува от всеки и всичко
Разбира се, няма перфектни момичета, но колкото по-малко недостатъци, толкова по-добре!
Споделям и част от мненията на Пинкпантер
За тези, които не харесват моето лично мнение мога само да им кажа, че може да съм грозен, задръстен, тъп, малумен и какъв ли не! Мненията за мен си ги запазете за вас! Не плащам данък "хорско мнение"!
Айде със здраве!![]()
Тц,Тц,Тц,Тц!!! http://www.youtube.com/watch?v=fCnxvXxBDvY Поздравче ^^ Прочетох цялата тема и рабрах:
Кифлата е многооооооооооооооо тъпааааа![]()
УеУе много сте зле хора тоя Brooklyn горкият в някъв филм се вкарал нз сиг гаджето ти е подобна на Кифлата, щом говориш така за Пантерката, която пък от своя страна проведе доста ожесточен спор ^^ Иначе мразим такива като нашта КИфлъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ^^ Със здраве и пожелания за успех
I hate cold-blooded people !!!
да се опитва да си скрие пъпките с фон дьо тен (после дето стават некви неравности по лицето)..... да е с некво мн светло розово червило тип мазна кифла...
да е неква тъпа лигла..
да е неква отворена патка и да се мисли за голяма работа..
Да е с изкуствено-придобито самочувствие с тъмните цаки от 2 лева
Момиче съм,но ще се включа..Наистина както каза PinkPan7her изискванията ви въобще не са много от гледна точка ако НИЕ бяхме момчета ..
Ако бях едно момче щях да мисля същите неща може би,но нека изразя мнението си и като момиче.Да не се поддържа като цяло,това не го харесват нито слабия,нито силния пол.Така .. да започнем от бельото - никое момче не харесва момиче,което ходи с едни и същи долни гащи по няколко дни и не се къпе.. Момиче което държи на своята хигиена сменя бельото си сутрин и вечер и ако не се къпе всеки ден,то поне през ден,а през останалото време само се "подмива" така да се кажеСледват дрехите - както бельото,така и едни и с едни и същи дрехи не можем да караме по 3-4 дни .. такамоли те да са намачкани,оцапани или да не си пасват.. Ако една жена държи на външния си вид,ще гледа да побере всяка дреха и всеки цвят докато не намери точния,който да облече и те ще са както се казва "чисти и спретнати! ;д " ! За да не навлизаме в много подробности направо да минем към грима .. има такива момичета които с извинение направо приличат в лицата на плашила,като натрупат тоя грим 1 тон .. а не виждат колко са красиви без него .. Хубаво сложи фондютен,сложи молив,спирала,руж,каквото поискаш .. но да е от всичко по малко и да е съчетано с кожата ти ! .. И последно ще спомена по окосмените момичета.. ами хубаво такива сте,но трябва да направите нещо по въпроса,а не цял живот да ходите така.. затова хората са ги направили тези самобръсначки,епилатори,ле нтички, че и козметичните студиа,ако не можете да се справите сами
![]()
А за характера,мисля че едно момиче,макар и казано "Слабия пол" ние не трябва да сме слаби ( имам предвид душевно ) , повечето момичета се вживяват много ако говорим за любов,момчета и т.н .. стават дразнещи,лигави .. абе превземат сеДруги пък се правят на КОЙ СЪМ АЗ .. Ами то за момиче е смешно,мисля че повече подхожда на момчетата ..
Ами общо взето това.. лигави,досадни и надути .. това според мен са 3-те най лоши качества в едно момиче..
Съжелявам,че е малко дълго,но съм момиче и не се сдържах да не ги кажа тези неща .. мисля че отговора ми е достатъчно конкретен,макар и дълъг![]()
^Ти с тия паласки за кво повече от тях се мислиш?
Хах, аз с моите 43 килограма паласки нямам,просто дънките ми са широкиПървоначално написано от chronic
И не се мисля за повече от никой,мразя този тип хора..
![]()
Както ти се харесваш,така и те,що се месите в живота на другите?
Жалко как почти всички почват с 'дебели'.
Не искам да се меся в живота на никой,нито да го променям.. всеки се харесва различно за себе си,но просто темата е такава и всеки има право да изрази мнението си.. Просто не е хубаво едно момиче да бъде от нещата,изброени по горе от всички.Нито на теб ще ти харесва ако твоята приятелка е такава,нито на мен ще ми харесва да имам такъв приятел,нали?Първоначално написано от chronic
Космите по ръцете на момиче или мустаци са най-ужасното нещо,което може да съществува.Лошата хигиена и супер наднорменото тегло също ме отвращават.
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Трите най-гадни неща в едно момиче според мен са:
1.Прекалено много грим.
Мразя като видя момиче с 2 тона грим по лицето. Може би не без, но с малко. А не като я пипнеш да ти потъне пръста.
2.Нахалство.
Като ми дойде няква кифла да ми се прави на 100 кила и да си мисли, че е най-великото нещо на този сват направо ми идва да и лепна 2 шамара. Много мразя някакви самовлюбени, тъпи, прости кифли. Особено тези, които се нервят лесно и от най-малкото тръгват да се "бият"
3.Лоша хигиена.
Става гадно като видя някое момиче да не се поддържа. Виждал съм момичета, които се къпят през 2 дни... Лошата хигиена е може би най-лошото нещо в едно момиче. Просто е неприятно да видиш някой смръдлив вълк срещу теб.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."