Момиче съм,но ще се включа.. Наистина както каза PinkPan7her изискванията ви въобще не са много от гледна точка ако НИЕ бяхме момчета ..
Ако бях едно момче щях да мисля същите неща може би,но нека изразя мнението си и като момиче.Да не се поддържа като цяло,това не го харесват нито слабия,нито силния пол.Така .. да започнем от бельото - никое момче не харесва момиче,което ходи с едни и същи долни гащи по няколко дни и не се къпе.. Момиче което държи на своята хигиена сменя бельото си сутрин и вечер и ако не се къпе всеки ден,то поне през ден,а през останалото време само се "подмива" така да се каже Следват дрехите - както бельото,така и едни и с едни и същи дрехи не можем да караме по 3-4 дни .. такамоли те да са намачкани,оцапани или да не си пасват.. Ако една жена държи на външния си вид,ще гледа да побере всяка дреха и всеки цвят докато не намери точния,който да облече и те ще са както се казва "чисти и спретнати! ;д " ! За да не навлизаме в много подробности направо да минем към грима .. има такива момичета които с извинение направо приличат в лицата на плашила,като натрупат тоя грим 1 тон .. а не виждат колко са красиви без него .. Хубаво сложи фондютен,сложи молив,спирала,руж,каквото поискаш .. но да е от всичко по малко и да е съчетано с кожата ти ! .. И последно ще спомена по окосмените момичета.. ами хубаво такива сте,но трябва да направите нещо по въпроса,а не цял живот да ходите така.. затова хората са ги направили тези самобръсначки,епилатори,ле нтички, че и козметичните студиа,ако не можете да се справите сами
А за характера,мисля че едно момиче,макар и казано "Слабия пол" ние не трябва да сме слаби ( имам предвид душевно ) , повечето момичета се вживяват много ако говорим за любов,момчета и т.н .. стават дразнещи,лигави .. абе превземат се Други пък се правят на КОЙ СЪМ АЗ .. Ами то за момиче е смешно,мисля че повече подхожда на момчетата .. Ами общо взето това.. лигави,досадни и надути .. това според мен са 3-те най лоши качества в едно момиче..
Съжелявам,че е малко дълго,но съм момиче и не се сдържах да не ги кажа тези неща .. мисля че отговора ми е достатъчно конкретен,макар и дълъг