- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да ги разбера тия момчета
Предлагам ти една терапия, опитай се да общуваш само с момчета.Понеже човека е комуникативно същество, като не общуваш с твоите приятелки ( предполагам са момичета ) ще ти се наложи да намериш обща тема с някое момче.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Момчетата изобщо не са сложни,те за разлика от нас са по откровени и по начало са циници. Това се смята за недостатък но не е така, истината е преди всичко. Дали лъжат? Ами как няма да лъжат като за да са щастливи,момичетата искат да чуят не истината(понеже е горчива и мразят заради нея),а лъжата,как няма да са лъжци.
За сметка на това пък представителките на моя пол винаги са живеели сякаш живот с по високо морално и обществено значение,т мухата правят слон, от комара-кит, малките фалове стават хамлетови драми, невдигнатият телефон е късане, а беглата усмивка непременно означава че си имаме нов обожател. После върви разбирай момичетата.
Момчетата са именно истинските представители на вида ни, мислят трезво и не че са безчувсствени, знаят какво искат и не се влияят от малките забежки и прищявки. Не разбират от намеци, просто нещата са най ясни в прав текст. Какво харесват ли? Естественото. Имате ли общи интереси всичко е ОК, ако не, няма смисъл да се занимаваш снтози човек и да "започваш да харесваш" неговите неща, нали това е идеята, да си приличате, а не да се оеднаквявате. Какво не харесват? Промените, още по малко пък въпросната девойка всеки ден да си сменя настроенията и днес да го обича,утре не,а други ден яак да е лудо влюбена в "старата любов".
Не са сложни момчетата, сложно е да се придържаш към простичките неща.
~девойче съм~
Първо - Отнася се към nymphadora : нямам нищо против Враца, такъв е лафа![]()
Второ - отнася се към seeu2morow : като не броим тези които тренират, не познавам жена/момиче която да изрази компетентно мнение, за какъвто и да е спорт...
Трето - отнася се към LadyV - Какво общо има раждането със спорта по дяволите![]()
Четвърто - напълно съм съгласен с коментара на Stan4o123
Като пораснеш, ще почнеш да ги разбираш (по-скоро ще ти се наложи).
Цвети, поздравления за адекватното мнение, в 10тката си. \/
Welcome to the Jungle...
Хаха..... Музиака...![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
FromAutumToAshes аз пък ти гарантирам, че с доста разбиране мога да обдъждам художествена гимнастика, ама силно се съмнявам ти дори да знаеш правилника. Никога не съм тренирала, да отбележа. Моля, не "залепяйте" някакви стереотипи като "Всички момчета разбират от спорт" и "Всички момичета разбират от гримиране".
По темата, на мен и доста по-трудно на моменти да разбера момичетата отколкото момчетата.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ей това е! Ако ти знаех адреса, щях да ти пратя поздравителна картичка, сериозно!Първоначално написано от dimdim
Толкова е по-лесно да общуваш с момчета! Ненавиждам всичките филми, "правежи" и прочее, присъщи на моя пол.
FromAutumToAshes, това за спорта и момичетата си го извади от... да не казвам къде. Познавам 3 момичета, които познават идеално правилата в игра на волейбол, просто защото гледат волейбол, никога не са тренирали. Познавам момиче, което разбира от футбол и две момичета, които познават идеално тениса. Аз мога да говоря за плуване и фехтовка![]()
В заключение: Не е трудно да се общува с момчета. Просто трябва да се свикне с откровеността и цинизма - който пък е изключително забавен и заразен![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ето,виждаш ли?![]()
Представи си,че отдолу ще трябва да ти излезе едно дете,което напъва цялото ти тяло и всеки един орган ти се напряга,отвсякъде тече кръв...това психически можеш ли да го понесеш?Да го гледаш.Въобще знаеш ли какво е раждане?Колко малко мъже се съгласяват да присъстват в родилното отделение,защото не понасят виковете,а да не говорим да държат ръката на раждащата!Ето,затова днес много жени раждат чрез цезарово сечение,не просто за фигура или защото е модерно,а защото има алтернатива да не чувстват нищо по време на естественото раждане!
Затова се изисква здрава психика,а колкото една жена е по-издръжлива психически и физически,не просто да е под 30-те,защото тогава организмът е по здрав и клетките ни са по-хубави,а защото няма такъв риск както при една 35 годишна жена.
Дори не знаеш за какво ти говоря!Попитай една жена спортист,раждала и ще разбереш какво е "толкова общото",защото аз ще ти кажа,че е ВСИЧКО!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не може да не можеш да наприш поне една обща тема за разговор?!Говорете за нещо което него го вълнува, той ще прояви интерес и ще започнете малко по-задълбочен разговор, после може да вкараш някой лаф .. ала-бала и се получава
![]()
Аз лично, съм с много ъм.. мръсно подсъзнание и опитът ми (който не е много голям) показва, че на повечето момчета им харесва това, стига да е умерено де..
Говорете за алкохол, секс, коли, мачове(волей, баскет, футбол.. етц.), МУЗИКА, обсъждайте някое момче/момиче на бъзик..
Не знам.. правете/говорете за нещо което и на двамата ви харесва..
На мен лично ми е по-добре да общувам с момчетата, защото не са интриганти и в повечето случаи мога да им имам доверие за ВСИЧКО.. Не са клюкари, винаги ще ти помогнат за каквото и да е(почти де ;д). Винаги ти казват всичко в лицето (освен ако не са страхливци ;д), винаги говрят открито по ВСИЧКИ нормални теми за разговор..И можеш да правиш АБСОЛЮТНО всичко с тях - от обикновен разговор, до най-красивите преживявания в живота ти..
![]()
*сън*
Това с жените, че били по издръжливи, щото раждали беше върховната тъпотия... Жените в процеса на израстване и развитие на тялото се развиват по начин който да им осигури възможност да родят... Ако и на нас мъжете таза ни се разшири толкова и имаме вагини и ние ще можем да родим на теория... хаха![]()
Отиди и го кажи на учените,щом е "върховна тъпотия"!Като много знаеш и разбираш,докажи го! :PПървоначално написано от Saphire
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
мен момчетата ме обиждат без причина и се заяждат с мен без нищо да съм им направила и са ужасни .. само се заяждат .. нямам думи... нямам ни един свестен .. няма нито един който да се държи човешки ... все попадам на некви грубяни ... а аз съм по-чувствителна и само ме разплакват с техните обиди ... как мога да съм усмихната и готина като постоянно ви търсят кусури .. не гледат хубавите неща на момичето а само гледат какво не й е наред ама момчета ние ни сме перфекни .. една жена не се разбира а се ОБИЧА И УВАЖАВА
И аз не мога да ги разбера..
"Ще умра ако не съм с теб."
*КЪСАМЕ*
Още на същата вечер се натиска с друга ..![]()
Нзз... при мен изобщо не е така, даже с момчетата си говорим мн повече глупости [ не псувни] и се хиля 100 пъти повече
и нз. . ама голям смях пада като почнем да се закачаме
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Спокойно, и за теб рано или късно ще се намери подходящия, който да те обича и уважава. За всеки се намира.Първоначално написано от bonbonenoizkushenie
![]()
Welcome to the Jungle...