- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво бихте направили?
какво бихте направили ако имате връзка с момче от две години и
разбирате че търси секс от други момичета в интернет сайт?![]()
Писнала си муПървоначално написано от kuki4eto
![]()
Ако той ти беше писнал - щеше ли да питаш какво да правиш![]()
Шута и да лови гората![]()
![]()
![]()
![]()
Не очаквай много от огъня, който всичко изгаря.
Не очаквай много от богатството, където всичко се изгубва.
Не очаквай много от деня, когато Слънцето залязва.
Не съжалявай за това, което помниш.
[quote="NeZaPoznat"]Писнала си муПървоначално написано от kuki4eto
![]()
Ако той ти беше писнал - щеше ли да питаш какво да правиш
е като съм му писнала за кво не къса ами ....
Вероятно по някаква адски малоумна причина от рода на "Много те обичам, ама ти изневерявам" или "Не искам да те нараня".
Късай ти, колкото по-бързо, толкова повече време ще спестиш. В тая връзка няма бъдеще.
Ако питаш мен, първо поговорете. Нека ти изложи някаква "теза" защо го е направил, и най-малкото вярно ли е? Та чак тогава предприеми действия![]()
ми аз видях със собствените си очи как иска секс и разнообразие обаче не иска аз да разбирам защото бил с мен от 2 години ....
И все пак.. седнете, говорете и се разберете като бели хора, пък това реши, ще го режеш ли, ще му "простиш" ли оО Не знам, мое мнение в крайна сметкаПървоначално написано от kuki4eto
![]()
прав си, все пак остава само болката от всичко .....
Говорете, да. Питай го защо не ти е казал, че иска разнообразие...
Но тъй като темата е с такова заглавие, аз бих си помислила сериозно що за човек е, дали имаме бъдеще и дали изобщо мога да му вярвам отново.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Много си права, а аз загубих и малкото доверие което имах
Абе мен ако питаш, по някой път човек го прави ей така от любопитство. Регистрира се и зяпа, дали ще види някой познат в сайта и т.н., а не че е тръгнал да ти изневерява! Всеки си има гледна точка, не че го защитавам или подкрепям, а просто си казвам мнението! Ся може да греша, но пък може и да съм прав! Ако не си е писал с някоя и не е направил нещо, значи не би трябвало да има чак толкова голям проблем, просто трябва да ти се извини и да не посещава такива сайтове вече! А и щом сте заедно от 2 год., а тва си е наистина много време най-доброто решение на проблема е да седнете и да си поговорите, защото той може най-добре да ти обясни защо го е направил и всичко друго, което те интересува!
и аз загубих доверие в хората зареди един който ми предлагаше.. нали се сещаш по скаип. не те заслужава! ако е такъв маняк- осрави го !!!Първоначално написано от kuki4eto
![]()
Не знам какво бих направила. Две години са си много време... Кажи му, че знаеш. Дай му разнообразието ти. После виж какво ще стане, та тогава реши. Идеята ми е да не го правиш заради него, ами заради себе си. Все пак ще ти е приятно нещо ново и лудо да пробвате. И не го прави с идеята, че ти оправяш нещата. Той ти е изневерил, колкото и ужасно да звучи, той трябва да ти докаже, че го заслужаваш.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не търси вината в себе си.
А според мен и нужда от разговор няма, защото аз лично оправдание за такова нещо не намирам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Най-вероятно не му харесва секса с теб и търси от други. Или пък иска разнообразие .. и аз мисля, че трябва да му кажеш, че знаеш .. Иначе на твое място за точно такова нещо веднага бих го разкарала, но две години не са никак малко време.. Успех![]()
Еее, аз бих го оставила на твое място, ама преди това все пак го попитай какво му лихсва та иска разнообразие и дали те обича още... Дори да останеш при него, си имай едно наум..Много кофти ситуация, наистина съжалявам.
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Какво ще направя ли? Ще седна,ще порева тихо,ще ми стане антипатично,няма да го обичам вече толкоЗ,ще простя,ще постоя още малко с него и ще го зарежа от скука.
Няма да правя сцени,да крещя и да се ядосвам,няма да обвинявам никой. Няма да хабя енергия ^^ Да, ако го обичам ще ми стане страшно гадно,но до там.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Няма лошо.![]()
Поговорете . Поискай му обяснение защо те е лъгал така и е премълчавал това че иска разнообразие . Може би има шанс и да спасите връзката си . В крайна сметка това са 2 години , не е никак малко ! Щом толкова врме сте си вярвали , обичали сте се и сте се подкрепяли ще преминете и през това . Късмет !
Не съм му казвала и до днес, че знам за това. Със времето на мен спря да ми пука и се старая да му давам всичко от което има нужда - доверие, разнообразие в секса. Обаче не съм сигурна, че не е изневерил.
Ти не беше ли момичето, което се питаше има ли мисъл и писа, че е изневерила на приятеля си 5 пъти?![]()
А вие правите ли секс ?
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
^Не е тя.
Аз не бих простила сигурно, обаче мъжете са си такива. Доскучава им по някое време, за разнообразие чукат наляво-надясно без да влагат никакви чувства. Това е природа явно при тях. Не искам да го приема, но почвам да си мисля, че е нормално да са такива животни.
Съгласна съм с Malkata_lady, той е човекът, който трябва да се старае и да ти се докаже, че те заслужава (ако му вдигнеш панаир, де). Не е казано, че трябва да късате след 2 години. Разбира се, отстрани да ти давам съвети звучи супер тъпо, защото не съм го преживяла и нямам идея аз в каква истерия бих изпаднала, но ако гледаме философски на нещата, може просто да иска разнообразие, да се разведрява от време на време и т.н. Т.е. напълно нормално мъжко поведение. Ако изберем обаче да гледаме от идеалистична гледна точка (като поети), това си е предателство.
Ама светът е прагматичен и то до болка...
VampireLover3, защо не мислиш малко като пишеш мнения? Връзките, за добро или лошо, не оцеляват ако сексът е лош и това е доказано. Ако толкова не му е харесвал секса с авторката, нямало е да стои 2 години при нея. Неговото си е точно каприз и мъжко желание да пробва нещо ново.
И, между другото, да, не търси вината изобщо в себе си! :*
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не съм тази, която е изневерявала 5 пътиМного благодаря за съветите. След 2 годишна връзка разбирам, че мъжете имат нужда от разнообразие и си имат своите капризи, но ще е по - добре да ми каже, на жалкоо ... В момента правя каквото мога за да не му липсва нищо, но е кофти че го няма доверието от моя страна към него
![]()