- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво бихте направили?
^Не е тя.
Аз не бих простила сигурно, обаче мъжете са си такива. Доскучава им по някое време, за разнообразие чукат наляво-надясно без да влагат никакви чувства. Това е природа явно при тях. Не искам да го приема, но почвам да си мисля, че е нормално да са такива животни.
Съгласна съм с Malkata_lady, той е човекът, който трябва да се старае и да ти се докаже, че те заслужава (ако му вдигнеш панаир, де). Не е казано, че трябва да късате след 2 години. Разбира се, отстрани да ти давам съвети звучи супер тъпо, защото не съм го преживяла и нямам идея аз в каква истерия бих изпаднала, но ако гледаме философски на нещата, може просто да иска разнообразие, да се разведрява от време на време и т.н. Т.е. напълно нормално мъжко поведение. Ако изберем обаче да гледаме от идеалистична гледна точка (като поети), това си е предателство.
Ама светът е прагматичен и то до болка...
VampireLover3, защо не мислиш малко като пишеш мнения? Връзките, за добро или лошо, не оцеляват ако сексът е лош и това е доказано. Ако толкова не му е харесвал секса с авторката, нямало е да стои 2 години при нея. Неговото си е точно каприз и мъжко желание да пробва нещо ново.
И, между другото, да, не търси вината изобщо в себе си! :*
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride