Здравейте! Сигурно звучи глупаво и децко,но искам по някакъв начин да отмъстя на бившият ми...Причината е следната...3 месеца преди той да тръгне с мен,имаше връзка горе доло около 1 година и явно доста е обичал това момиче,но понеже той най-мрази изневярата е скъсал с нея,точно поради тази причина.Малко преди да тръгнеме той ми беше говорил някви неща за нея,наричаше я по някви грозни начини като пример ''гювендия'' и тн и аз сметнах,че той я е намразил и няма да се върне при ня,понеже той не веднъж ми е разправял колко мразел изневярата и,че не прощавал такова нещо,независимо от всичко...И такам аз тръгнах с него с нагласата,че този път ще бъда щаслива,защото до сега секи ме е наранявал и си мислех,че той ще е сериозен към мен и,че ще се получи,но уви...Бяхме заедно месец и половина,знам малко е, но за това кратко време аз се влюбих страшно много във този човек и,имах много надежди и очаквания.Когато случайно и неочаквано една вечер получих смс:''Не искам да ме търсиш повече,не мога да бъда сериозен към теб след,като получавам сериозни неща от друг човек'' И така разбрах,че се е събрал с въпросната му бивша.И сега ми е страшно гадно,че ме използва по този начин,незнам дали е било заради секса или заради нещо друго,но определено си беше използване от негова страна,при полужение,че ми говореше,че иска нещо сериозно и накрая да постъпи по този тъп начин.Сега си мисля,че не е честно аз да страдам,а той да е щаслив искам и той да страда...Знам,че е глупаво сепак 1 месец и половина е малко,но наистина имах чувства към него,имала съм и дълги връзки по 2 години,в които не съм имала такива чувства..Страшно много искам да съм с него,но знам,че няма как.Затова знам,че е егоистично,но искам да страда...!!!