.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

anonymous768631
    Guest

Пристрастяване на мозъка към болка

Не знам как се казва болестта, но се изследвах, защото винаги ме болеше нещо без причина. Казаха ми, че при постоянни болежки в продължение на много време, мозъкът се пристрастява и след като вече не изпитваш такива, той сам си създава болка. Казаха ми, че болестта се задълбочава с всеки изминал ден. Следващата доза е все по-голяма. Казаха ми също, че след десетина години болката ще е толкова постоянна и нетърпима, че ще трябва да вземам силни болкоуспокояващи. Дори казаха, че може и на морфин да съм.
    Казаха, че е нелечима, но всички знаем, че мозъкът прави чудеса.
    Не знаете ли за някакъв тип медитация, някакви упражнения, които могат да помогнат?
    Ако не, здраве да е, значи не съм бил достатъчно силен за естествения подбор. Ако ли пък има, то може бил съм бил "imba" и чифутът...и скандинавският са решили да ме прецакат!
    Не че ми пука особено, но просто не искам да умирам по този начин. А и това би ме спряло в изпълнение на много от целите в живота ми.
    По дяволите, аз дори книжка не знам дали ще ми дадат!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Много гадно... Вземи колкото се може повече различни мнения от различни лекари.Дано някой ти препоръча забавяне развитието на болестта.Нямам представа каква е и как се казва,но звучи ужасно.
    Успех и дано се намери нещо,чрез което болестта ти да не напредва много интензивно..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

anonymous768631
    Guest
    Ще ида на още прегледи, но и на мен ми изглежда сериозно на първо четене.
    Ама питах за нещо, което не е свързано с медикаменти. Някой ако се сеща за такива йоги, които да отпускат мозъка и да го карат да не прави такива чешит работи. Докторите съм пределно наясно, че не уважават такива самобитни лечения.

anonymous768631
    Guest
    НИЩО! Всички казват едно и също. Няма лечение.
    Мисля да си направя перманентна рана, за да ме боли. Така поне ще знам откъде да очаквам болка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си