- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- отсъствие от училище..
преди няколко месеца дядото на една познаата почина и тя осуства 2 седмици .. сега съм във нейното положениено нз какфа бележка е дала тя .. ако някои зн какфа бележка се дава да м пише
...........
това че някой твой близък е умрял не означава че не трябва да ходиш на училище ..
Или е взела от личната лекарка..Или е написала молба - 3 дена й се полагат принципно,а останалите дни се "получават" чрез молба до директора,който ще разреши да отсъства..Нещо такова е..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И какво като тя е отцъствама 2 седмици? И ти ли трябва това да направиш?
какВа, а не какФа
пт: Личен лекар или бележка от родителя.
На мен баща ми почина миналия месец, но пак си ходих на училище. Понеделник не бях отишла поради здравословни проблеми, но вторник отидох. Всички гледаха да се държат с мен добре, учителите не си и помисляха да ме изпитват, повечето малко се държаха все едно съм по-различна от тях, но общо взето това е. По добре отиди, нищо по-различно няма да стане ако не отидеш!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
За смърт на роднина се полага един ден почивка. Когато баба ми почина, от общината дадоха бележки за цялото семейство (майка ми, баща ми и брат ми).
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Семейни причини
И що пък трябва и ти да отсъстваш 2 седмици?!
А иначе се пише бележка от родител,която важи за 3 учебни дни.
Ако случайно искаш повече време - бележка от личния лекар ама й кажи да ти пише ОВИ,например,а не някое изчанчено заболяване,за което ако те пита някой и само ще стоиш и ще мигаш на парцали
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!