- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ПОМОЩ,ЗЪБИТЕ МИ!!!
Излезе ми нешо на предните 2 зъба,не мога точно да го обясня,като тъмно-кафяви ресни или...УЖАСНО Е!!!Пушачка съм от почти 4 години?!!Може ли това да е от никотина?!!Готова съм да спра цигарите само ми кажете ще се махне ли?!!
Спри никотина. Дори и да не се махне ще е по-добре.
ваУ рокс
Grell
Преди 1 месец зъболекарят ми нещо ми човъркаше зъбите,направи ми избелване с някъв пясък ли,или не знам какво...Може ли от това да е?!Да ми е отслабнал емайла,или ддз...Преди го нямах този проблем!!Тази сутрин забелязох,че има разлика![]()
![]()
![]()
сигурно е от избелването страшно вредно е да си избелваш зъбите и да ползваш избелващи пасти ( казвал ми го е зъболекар-роднина едва ли ме лъже) майка ми имаше същите петна отиде на зъболекар и ги махнаха с една процелура само, савета ми е да отидеш на по-добър зъболекар.Оът кой град си
Консултирай се със зъболекар най добреНие тук, можем само да гадаем какво ти е, но все пак ти препоръчвам да откажеш цигарите, голяма услуга ще си направиш.
Неммисля по добре изтискай един лимон в една чава и сложи малко солПървоначално написано от angelsdeservetodie
разбъркай потопи с памук и си го сложи на зъбите 10 мин. 5 дена и си готова!!!!
Вие нормални ли сте ?!?Първоначално написано от Infection
Най-умното и правилно нещо е да идеш на зъболекар и да попиташ.
И просто недей и да си помисляш да пробваш нещата предлагани тук от необразовани хора дочули нещо отнякаде. Просто много повече вреда ще си нанесеш от колкото да оправиш проблема.
Само да внимава да не преглътне ...Първоначално написано от angelsdeservetodie
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Не предприемай никакви мерки,освен спиране на цигарите,отказване от избелващите процедури и отиване при стоматолога ден по-скоро.По някаква причина ти е изтънял емайла и трябва да се разбере каква е тя(може да са мн).При консултацията е хубаво да споменеш,че си пушила и извършвала изб. процедури.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
myrapture За зъболекар чувала ли си ?